Praline belgiene 46
Raspunsuri - Pagina 5
Bepii spune:
Anunt important: Din motive de vreme ploioasa vom amana intalnirea de la Brussel.
Ramane sa stabilim o alta zi cu vreme mai acceptabila sa putem zburda in voie prin oras. Pana atunci poate se vor mai arata si alte fete.
Va pup si va doresc numai bine.
Antoanela23 spune:
Saliu, bomboane,
Pacat ca nu va mai intalniti, uf, asa e in tara ploilor.
Prettysunshine, imi pare rau ca nu ne-am intalnit la bbq.
Ce ziceti, bombonici, stabilim o intalnire la Woluve Shoping pt cafea/mic dejun/pranz, marti 7 septembrie? Ma gandesc ca daca se stie in avans e mai usor sa vina cat mai multa lume.
(Eu ar trebui sa lucrez dar pot sa-mi schimb tura in ziua aceea si sa lucrez in alta zi, de aceea ar trebui sa stiu mai devreme).
O zi buna tutulora,
Mihaela1171 spune:
'neatza pralinutze
Gata, am revenit si noi, in formatie completa de data asta ; sunt ai mei un pic cam nauciti, dar isi revin ei ....sper.
Bucurie mare pe copchilul Moni - care a luat 5 kg in vacanta, este o capra cat mine de mare si poarta 38 la incaltaminte....la 10 ani - caci a primit unda verde de la propitarii casei sa isi i-a.....PISICA !!!! Nu ma prea incanta ideea, caci se va plictisi repede probabil...dar deh....sa aiba copchilu' pet .
Bon, in rest, munca disciplina si seriozitate !
Fetele legat de 13 Sept intreba Antoanela - care are trebui sa fie 11 sau 12 peste WE - hadeti sa incercam totusi sa facem o rezervare; mor de pofta de sarmale si sa ....va vad....pana la BBQ pe 3 nu rezist ; vreti sa sun eu? cam cate familii? let me know .
Woluwe sorry dar nu pot, am mare sedinta mare....pentru care mi-am anulat pana si visita in Italia ...
Bun venit noilor pralinutze si sper sa ne intalnim cat mai curind.
O zi buna tuturor si pupeeee , M
ninaM spune:
Neata bombonici!Ma dispera vremea asta,nu mai stiu ce activitati sa mai fac cu picii sa-si mai consume energia....abia astept sa inceapa scoala ca deja sunt chiauna!
Anto,eu spun prezent pt 7 sept la Woluwe...abia astept!
Miha,bun venit intregii gashti acasa!Dupa cum descrii ve vede treaba ca le-a priit vacanta !Si ma bucur ca Moni isi poate lua pisicutza acum....stiu ca-si dorea una.Va pupamaaa,si eu as merge la rest romanesc...
Oanooo...pe unde umbli,nu mai zici nik?Bai am uitat sa-ti zic ca m-am intalnit cu mami a ta in Cora in Rom...a fost tare rau faza,ca eu bine-nteles ca nu o cunosteam,doar dansa ma stia din poze(asa mi-a zis)si sa vezi ce frumos se invartea pe langa noi pana si-a facut curaj sa vina sa ma intrebe daca eu sunt Nina din Bel...
Fete va pupacesc pe toate,va doresc un sf de saptamana insorit si ne mai auzim!
Paaaaaaaa
ninaM spune:
Ninia,am uitat sa-ti multumesc pt complimentele facute piticilor mei(care nu mai sunt pitici deloc)Ne-am uitat si noi la pozele voastre si ne-a placut tare mult...asa am merge si noi intr-un parc de distractii,da vremea asta nu ne da bilet de voie deloc!
carmenstefi spune:
buna dragute praline,
vreau sa va doresc la inceput un wek.frumos,ma bucur ca va intalniti si as dori si eu sa ajung,daaar inca e greu cu orientareane mai ratacim inca printre stradute(glumesc)dar o sa venim si noi intr-o frumoasa zi.
inbratisez toate fetele si pupici la copilasi
ninia ffff frumoase pozele de la parc plopsaland
carmen si stefi
carmenstefi spune:
saluti dragute praline
ninia,LA MULTI ANI pt micuta Elena,sa fie fericita,sanatoasa si iubita de cei dragipartyyy
va imbratisam
carmen si stefi
Bepii spune:
Ninia, sa-ti traiasca mica printesa Elena, sa creasca mare, sanatoasa, sa va bucure sufletul cu prezenta ei si toate visele sa-i devina realitate. La multi ani!
Anto, in legatura cu propunerea ta de intalnire pe 7 sept eu zic "da" dar nu sunt sigura 100%. Am sa fac tot posibilul sa ajung si eu acolo. La ce ora?
Miha, bun venit inapoi in formatie completa! Abia astept s-o vad pe Monica cu cele 5 kg in plus. Sigur arata foarte bine mai ales ca si inainte era o frumusete de fata. Pai tu vi din tara cu dor de sarmale? Nu si-a facut nimeni mila de tine pe acolo? N-am inteles ce-ai vrut sa zici cu rezervarea.... unde? M-ai confuzat cu datele scrise de tine...
Mai sunt fete aici care n-au mai dat vreun semn de viata de foarte mult timp si chiar numai stiu nimic de ele. Rushinica.... se stiu ele care....
Va pup si va doresc un weekend pe placul inimii voastre.
ardeiash spune:
hop si eu sa citesc pe diagonala din lipsa de timp
tania: e vorba de sarbatorirea pralinelor la cosmopolitan, restaurant romanesc de la bruxelles ... se mananca acolo si sarmale si ciorba de burta si salata de vinete si papanasi... iar eu ador friptura de acolo, care e pregatita romaneste..
stiu insa ca pt un numar mare de persoane tre rezervat cu mult inainte .. pt ca stefan, patronul restaurantului organizeaza botezuri si nunti romanesti acolo. si cum e toamna..
apoi mai e una, in octombrie la padurea viselor. sa nu uitam ca nina a facut deja rezervarea si a platit
miha; bine-ati revenit acasa si spor la munca. in principiu eu ma-nscriu pe lista cu toti 3...