Praline belgiene 46
Raspunsuri - Pagina 4
ninaM spune:
Sal`tare!!!Prezent la apel!
Bepii io zic s-o lasam pe vineri dimineata ca joi dupa-amiaza am programare la dentist cu picii si io daca vin la intalneala,apai stau nu ma joc!!!Si Grote-Markt-ul din Brux e perfect pt mine...cine mai vine???
Hai fete,curaj!!Anuca e inca in Rom,mai sta ceva p-acolo...oricum ne da ea de veste cand apare.
Asa,cred ca eu n-am intampinat cum se cuvine fetele noi....deci,bun venit noi pralinute si sedere cat mai lunga va doresc!!
Ok,tre sa plec acum ca Reina incepe sa butoneze la tastatura si mi-e teama ca se duce naibii mesaju!
Va pup pe toate si abia astept sa ne vedem (sper io cat mai multeee)
PS:Am pus ceva pozici in contul nostru comun...
carmenstefi spune:
buna dragute praline,
va multumesc de primire,face bine la acomodarea noastra,sper si cred in ceea ce spuneti legat de camin,stefi e o fire cam sensibila dar incetul cu incetul trecem peste asta,eu si tati suntem cei mai emotionati pana la urma
imbratisez toate fetele,va citesc ca sa va cunosc mai bine,la intalnire vom putea ajunge dar sa ne mai obisnuim un pic cu locurile , va servesc cu o cafeluta
carmen si stefi
prettysunshine spune:
Buna ziua pralinute!As veni si eu in Bruxelles,sa vad daca pot sa ma descurc cu transportul,poate reusesc cumva.Deci ramane vineri dimineata?Si la ce ora?
Bine ai venit,carmenstefi,si eu sunt noua pe aici!
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
Bepii spune:
Prettysunshine, daca reusesti sa ajungi la gara din Dendermonde apoi iti va fi usor. Uite-te pe site-ul www.nmbs.be la mersul trenurilor, ia primul tren catre Brussel si la gara centrala te pot astepta eu, numai sa-mi spui la ce ora ajungi. De la gara centrala e putin de mers pe jos catre Grote markt si vom merge impreuna la intalnire. M-as bucura daca poti sa vi ca sigur avem multe de povestit si poate iti va prinde bine o intalnire cu fetele. Si desigur am nevoie de un nr de telefon de-al tau ca sa putem comunica.
Dar am impresia ca doar Ninush va veni......
Asa cum am mai zis, ne vedem vineri pe la ora 10.30
Pup fetele.
morgane spune:
Salutare praline?
Nina, bine-ai venit acasa! Fata, atata vacanta si rasfatz iti ajunge. Am vazut pozele de pe FB si cum era de asteptat emanati boare de vacanta reusita.
Miri, cum de reusesti sa planifici 48 de ore in 24 n-am sa inteleg. Da' m-am bucurat foarte sa te vad cu familia completa la purcelus la rotisor si mici. Imi pare insa rau ca nu am putut sta mai mult de vorba, ca de, duty calls. Iar Sacha si Bruno m-au facut sa ma topesc cand si-au strecurat ei cate o manutza in mana mea ...
Anto, fata ta stie ce vrea, mi-a cerut (prin tati) un pahar cu picior nu orice fel ... si ii sta asa de bine cu noua tunsoare, ptiu sa n-o deochi. Am si uitat ca Victr a avur interventia la dintisori si nici el nu parea ca-si mai aminteste. Ai niste copii - o minune. Merci ca ai ajuns la BBQ si imi pare rau ca nu am putut sta de vorba pe indelete. ORicum calatoria la Vlissingen a fost bine-venita.
Prettysunshine, ma bucur ca ai ajuns la BBQ insa imi pare rau ca nu am putut plasa pralinele una langa alta. Am incercat sa rezerv locuri, dar alti informtati le-au ocupat abuziv. Ce sa ...
Nu pot veni la Bruxelles, insa va urez sa va distrati si sa simtiti din plin caldura de a fi impreuna.
Pupici,
ninia spune:
NinaM ti-am admirat copilasii pe fb , frumosi tare!!
Incerc sa pun link cu poze de la parcul ala de distractii la semnatura mea, sa vad daca reusesc.
Aveti cont comun. Vreau si eu , care e draguta sa-mi trimita datele pe pm?
POZE PLOPSALAND
prettysunshine spune:
ardeiash,am fost,eu te-am vazut,dar n-am prea stiut cum sa apropii,nu s-a ivit ocazia,n-am vrut sa dau buzna.
Bepii,de ajuns la Gara Centrala ajung eu cumva,daca nu reusesc de aici,merg cu el dimineata la serviciu si iau trenul din aeroport,am mai facut asta o data.
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
ardeiash spune:
Citat: |
[/i] ardeiash,am fost,eu te-am vazut,dar n-am prea stiut cum sa apropii,nu s-a ivit ocazia,n-am vrut sa dau buzna. |
rau imi pare ca nu ne-am cunoscut
morgane spune:
Ardeiashule, cum de te-am uitat, of, batranetile astea :)
Ma bucur ca ai juns la purcelusul rotisat si la mici. Fi-tu e un pupacios si jumatate si a crescut ca din apa. Nu am reusit sa stam de vorba, dar ne-am vazut, ne-am pipait, traim.
Prettysunshine, trebuie sa-ti iei inima-n dinti si sa te introduci, ca noi nu muscam. Foarte bine ca iti faci timp sa mergi la Bruxelles, ai sa vezi ca o sa mai vrei :)
Va pup,