Praline belgiene 46

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

bravo mikule pt atelier si toate cele

bai.. ametita mai sunt.. ca de fapt d-asta v-am si zis da cafeneashka mea...ca sa va invit sa beti o cafea .. ho ho..

editez acum .. hai sa asteptam sa vina toata lumea acasa si apoi mai vorbim... daca nu reusesc sa va invit la mine din lipsa de scaune ... ma deplasez cu mashinaria la cine e disponibil
eu prefer pe 12-13 septembrie.. voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Neata fete...we are back!!mah da lunga fu vacanta asta,zau!Am ajuns sambata dimineata si inca nu mi-am revenit complet,nici macar bagajele nu le-am desfacut!In fine,suntem acasa si o luam usor ca mai avem o sapt de vacanta pana incepe scoala!
Asa,ce sa va mai spun...am avut o vacanta super frumoasa,in romania am fost rasfatati de mamaie la greu,ne-am vizitat prietenii,am fost in Brasov si am vazut ursii la ghena de gunoi(e cat se poate de adevarat...seara dupa 10 coborau din padure la gunoi sa manance).Ursii astia din Racadau au devenit atractie turistica,pe bune!Erau turisti care plateau taximetristii sa-i duca la ghenele de gunoi sa vada animalele!Am fost si noi trei seri la rand si i-am vazut in toata splendoarea lor!Mie una mi s-a cam ridicat parul pe sira spinarii cand i-am vazut.
Ultima sapt din vacanta am fost in Grecia,de data asta cu copii...bes-ti-al!Ne-am relaxat,ne-am plimbat si ne-am balacit in mare zi de zi.Copii au fost tare fericiti si de dimineata pana seara nu-i mai scoteam din apa.Reina a si invatat sa innoate putin de una singura....mai fata asta n-are frica de nimic!Mie imi statea inima cand o vedeam cum se arunca in apa si ce giumbuslucuri facea...Trebuie neaparat sa o dau la innot!

Gata,cam atat despre noi...o ultima stire e ca printesa noastra ``razboinica`` a implinit 5 anisori sapt trecuta si e tare mandra de asta!`Multumim pt mesaje!

PUP TOATA CUTIUTZA SI SPER SA NE VEDEM CUMVA CAT MAI CURAND!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ninush, bine ati revenit pe meleaguri umede si totusi ACASA !!!
Ma bucur ca insfarsit sunteti acasa si abia astept sa ne vedem sa vad cat au mai crescut copilasii iar tu cat poti sa fi de bronzata si desigur pt ca mi-e dor de tine fata!
Desi cu intarziere (nu stiu cum se face da' uit mereu ca ziua Reinei e in vacanta) vreau sa-i urez printesei tale multa sanatate, sa creasca mare, la fel de frumoasa si desteapta, sa fie fericita si toate dorintele sa i se indeplineasca.
La multi ani Reina!!!
Anto, ma bucur ca Victor e bine, ai un baiat tare scump si frumos foc si pe deasupra curajos. Tare frumos gestul sotului tau!
Mirik, inca o data multumesc pt invitatie care de la o simpla cafea cum s-a chemat initial, s-a transformat intr-un rasfat cu salata de vinete, spaghetii super gustoase, cafea cu croisante plus desert pe care n-am mai avut timp sa-l gust. M-am simtit foarte bine cu voi dragelor - dar se putea altfel?
Ardeiash, sa stapanesti sanatoasa masina nespersso, poate ajungem intr-o buna zi sa ne desfatam cu cafeaua ta dar pana una alta trebuie sa facem in asa fel ca saptamana asta sa ne vedem in Brussel cu Nina si copilasii deci lasez o invitatie la "cafea".
Am vorbit cu Ninush sa ne intalnim in Brussel intr-una din zilele astea cat mai e vacanta.
Deci Ardeiash spune repede cand poti veni si desigur si celelalte praline din zona sa dea repede cu parerea. O punem repejor de-o intalnire ca s-au strans multe de povestit.
In alta ordine de idei: cum fu la BBQ in Knokke? Se pare ca ati fost in numar destul de mare si ma oftic ca n-am putut veni si eu.
Va pup si va doresc o saptamana excelenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

luci/ merci mult pt mici si fripturica .. tare bune au fost
ninule, bine-ai venit .. ce super vacanta oau.. mi-e un dor de voi.. si de toate celelalte fete ;; La Multi Ani, Reina! La Multi Ani, Reina!La Multi Ani, Reina! ... multa sanatate, dragoste si implinrea viselor ii doresc.. deja 5 anisori,, parca mai ieri era cocotata pe masa , cand ne-am cunoscut :)

eu am fost ieri la bbq insa am vazut doar pe lucica , anto si mirik in fuga...
vladut a vrut la mare si am mers.. am intrat in mare .. am facut baita si a -nceput ploaia .; nu stiu ce miscari am facut eu in plus ca mi s-au rupt si pantalonii-ntre picioare.. o gaura cat casa de mi-era rusine sa ma plimb pe faleza. ho ho cristi bineinteles ca facea misto de mine
e super faleza de la knokke , iar ieri erau deschise toate magazinele.. multe expozitii de sculptura si pictura .; superb, m-am delectat

tania . eu am o pauza de masa zilnica intre 12.15-13.15 si fac scoala la madou. e putin greu sa ma potrivesc cu voi, doar daca veniti la shopping la city 2 care este foarte aproape de mine, daca nu numai sambata; nu pot lipsi de la scoala pt ca e foarte dificil si am multe ateliere pe care daca le ratez nu mi le explica nimeni si saptamana viitoare am deja teste si un proiect
cred ca pe 3 septembrie dimineata nu am curs , doar ;; insa e greu sa va tin pe toate dupa fundul meu
sunt deja stresata si obosita ... e din ce in ce mai greu in fine sa nu ma plang iar,

va pupe

aa sa nu uit

fetele , toate aratati superb, inclusiv tu , miri... aratai incredibil de bine , n-am avut ocazia sa-ti spun si nici sa-ti zmotocesc baietii pfui

imi par rau ca nu prea am avut tim psa discutam.. am fost aproape pe fuga , pfui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna, fetele,

Lucica, ma bucur ca am reusit sa jungem ieri, a fost f placut ieri si ma bucur ca te-am vazut, la fel si pe Miri si Ardeiash, chiar daca scurt timp.

Nina, bine ati venit.
La Multi Ani, Reina! Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si fericita, ca frumoasa si iubita esti deja.

Ref la iesirea la cafea, din pacate eu nu am liber decat azi, too late, si pe 3 septembrie. Pana atunci lucrez zilnic, cu exceptia weekend-ului. Asa ca stabiliti voi ceva si daca pot ma lipesc si eu macar o ora sa va pup. As mai putea pe 26, 30 si 31 august de dimineata ca intru la serv incepand cu ora 13.

Mirik, mersi de pontul cu dudu-ul, incerc sa ajung acolo in timp util. Mai ce baieti frumosi ai, sa-ti traiasca.

pupaturi la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

buna ziua praline belgiene,
va deranjez si eu timid,cu ceva curaj de a va scrie pt a va salutasi mai ales ca va citesc de ceva timp,stiind ca voi veni in belgia,ma simt mai aproape de "casa"....si poate asa va voi si cunoaste(daca e posibil)
eu sunt carmen(din fire cam glumeata si cu optimism,sper),avem o mica printesa-stefania de aproape 5 anisori si un sotior-gabi care are grija de noi si ne ajuta cu acomodarea
o zi buna va doresc.

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Carmenstefi, bine ai venit, sper sa-ti placa la praline si sa avem ocazia sa ne cunoastem. Pe unde locuiesti in Belgia? Sa-ti traiasca printesa mica.

Fetele, cucu-bau, pe unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

merci antoanela,
noi stam pe langa Antwerpen,intr-o micuta loc.Schelle,stam provizoriu la niste preteni incercam sa ne mutam tot prin zona aceasta pt ca Stefi va merge aici la camin si venind vb.am niste emotii(dau pe afara),suntem doar de o luna si jum.si suntem la inceput cu toate,dar usor si cu putina cicolata trecem peste astea
acum mergem cu bicicletele in cunoastere

salut toate fetele si pupici la copilasi

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Hai sa iau problema in mana si sa propun eu o zi de intalnire in Brussel.
Pacat ca Ardeiash nu poate veni, de asemenea imi pare rau ca s-a nimerit ca Miri sa fie si ea plecata, apoi Antoanela e la servici....pai cine a mai ramas prin zona? ANA !!!! Pe unde-i fata asta de nu mai da nici un semn de viata?
Anooooo, esti bine?
Deci: propun joi sau vineri dimineata pe la ora 10 - 11 undeva in Brussel. De regula ne intalneam in Grote markt si poate e bine si de data asta tot in acelasi loc.
Ninush, e bine pt tine? Daca nu, ia-ti frumos copilashii si trage o fuguta in Mechelen. Va astept cu mare drag.
Carmenstefi, bine ai venit printre praline! Sper sa ramai aci si sa-ti placa. Ma bucur ca stai prin zona Antwerpen deci avem posibilitatea sa ne vedem intr-o buna zi. Vad ca sunteti de curand veniti in Belgia si presupun ca inca sunteti in stadiul de acomodare. Va doresc multa bafta, sa va simtiti curand ca acasa, sa va faceti prieteni si totul sa fie bine. Iar cu cresa fetitei, e greu pt tine, va fi un pic greu si pt ea ca se va trezi in mijlocul unei comunitati care vorbeste alta limba dar crede-ma se va acomoda mult mai repede decat voi si sigur va fi pe maini bune. Sunt destule fete aici care au trecut prin aceasta experienta si ele iti pot povesti ce si cum.
Fete, va pup si astept vesti de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Se pare ca v-ati simtit bine la bbq! Au fost si mici !! Data viitoare nu mai lipsesc!
Ardeiash felicitari, felictari pt minunata masinarie! La asa una visez si io , dara din aia in care faci si capucino. Dar zau ca nu stiu unde s-o mai instalez.
carmenstefi bine ai venit si de la mine! Si eu sunt noua printre pralinute. Fetita banuiesc ca o sa mearga la gradinita , (pt ca spui ca are 5 ani).Dupa cum spune si Bepii , o sa fie greu la inceput , insa copiii se adapteaza asa de repede.Baietelul meu cand l-am dat la la 2 ani jumate nu vorbea nici un fel de limba , si atata ce mergea cu drag. Eu insa eram cu frica in san ca nu o sa se descurce. Asa, ce bine ca esti prin zona, poate avem ocazia sa ne cunoastem si personal.
Rorut draga, nu mai zici nimic! Sper ca nu te-ai afundat prea mult in munci! Pe cand urmatorul control? Cred ca te simti tare usurata dupa ce iesi de la dr. si totul e in ordine cu bebika.
Mirik wow , cand reusesti sa le faci pe toate, cu 3 muschetari!?!? si atelier, si bucatarit ,si atat alergaturi.. si, poate imi impartasesti si mie secretul , ca eu imi pun mainile in cap cateodata ca nu-mi ajunge timpul.
Noi am profitat de vremea frumoasa si am fost sambata la plopsaland ala din De Panne. Prima data cand am mers cu copilasii , tare frumos a fost. L-am auzit si pe plop cantand , si focuri de artificii. Pana si Elena a ramas tare impresionata, eu care credeam ca o sa se sperie de bubuituri.
Cand se mai fac intalniri prin zona Antwerpen as veni si eu , in Brussel mi-i cam greu sa ajung.
Va pe toate.

Ninia , mami de Mathias ( 15.03.2006) si Elena ( 28.08.2009)

Mergi la inceput