Praline belgiene 46
Raspunsuri - Pagina 21
ninia spune:
Oh ce de pregatiri pe aici!Buun asa.Nina si noi tot mici!!! Multumim pt organizare.
Mirik multam de urari!
Vazusem ceva in legatura cu tort-uri!?!Daca vreti ma ofer io sa fac!!!!
Ca asa imi place sa le aranjez.:-) As putea sa fac 2 mai mari: unul cu frisca si fructe , si unul tiramisu. Dar tre sa stiu sigur pana sapt. viitoare ca sa ma pot organiza, cu cumparaturile si etc..
Am vazut ca am mai primit felicitari pt ziua mea de la fete , multumesc, multumesc!!
Taniuca multa sanatate si refacere cat mai rapida, imi pare rau ca nu poti veni!!
Fug la treburi , ne mai auzim!
POZE ELENA 1 AN
dia_tm spune:
Dragi pralinute, de-abia astept sa va cunosc in realitate
daca mai e ceva de adus/ de ajutat, mai spuneti;
noi ce sa aducem? ...ce ziceti de niste praline, dulci ca si noi?
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
morgane spune:
Mama, ce stup de albine a devenit cutia noastra :)
Ce va sa zica sa aiba omu' perspective happy.
Nu mai stiu cine intreba (ca au aparut nume noi la care nu am lipit inca o fatza si mi-e sa nu incurc pralinele), insa Danyelana a precizat ca vine la BBQ.
Nina, esti o neobosita si o buna organizatoare. Era sa propun sa aducem fiecare cate ceva dulce, dar cred ca va fi prea mult cantitativ si prea diversificat, asa ca eu sunt pentru torturile Niniei (am nimerit?) si mai ales daca pui si cioco pe alocuri e in ordine. Cine mai are dubii sa intre pe FB sa vada de ce e in stare fata asta.
Of Bepii, imi pare rau ca dai forfait. Iti doresc sa iti fie bine si sa nu te doara geen klein beetje. Pe cand te internezi? Pupi multi.
Miri, nu ma mai certa pe toate site-urile, ca-s capoasa si tot ce stiu eu fac :) Chiar iti faci poza la corason? Nu se mai termina si la tine ...
O s-o mângâi pe Ana pe burtica, la concertul lui G'NR :) Din partea cui sa o fac?
Pupici,
si da Doamne caramida lucitoare la BBQ !!!