Praline belgiene 46

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ninia numai un moderator poate sa stearga ce ai scris tu, sau tu
pt cosmoolitan, aparent nu a facut nimeni rezervare , s-ar putea sa fie prea tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Sal'tare praline....bau

Deci: am fost la Toronto - foarte frumos orasul, cascada Niagara noaptea o feerie, am fost si la vine chateau, degustari de vin, apoi in tower, cina in restaurant care se rotea in jurul turnului si vedeai tot orasul iar mancarea de vis....; apoi Philadelphia USA, frumos orasul, am stat in Cherry Hill, foarte cochet siiiiiiiiiii SHOPPING...fetelor it's not fair!!!! muuuult prea ieftine lucrurile si gentile si incaltamintea acolo!!!! am cumparat de am venit ca o furnicuta, pentru tot familionul .

Asta a fost satpamana trecuta; acu' in 3 ore plec la Romanica, sa imi adun familia care de pe unde, si sa-i aduc acasa, sa le bag mintile in cap ...pai cata vacanta????....saracii...deja sunt nostalgici si mai trag de timp cat mai pot

Acu' sper ma re-adapteze la situatia de mama/soata...caci singurica o luna si juma' hmmmmmmm....was nice . dDar imi este si tare tare dor de ei..abia astept sa-i am acasa.

Va pup si ne auzim saptamana viitoare.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Miha', bine ai venit si drum bun acasa!

Ma bucur ca ti-a placut vacanta americana, si noi visam, poate la anu'!

Mirik, multumim frumos pentru pranzul de azi, a fost o mare bucurie sa va vad pe toate, sunteti frumoase si vesele, ce drag imi e de voi!
Sper sa ne vedem si duminca in Knokke!

Muulti pupici!

Mergi la inceput

mihaita, bine-ai venit acasa... ma bucur mult pentru tine...
fuguta, adu-i acasa ca si mie mi-e dor de ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor, dragelor, ma bucur ca v-am vazut ieri! va pup pe toate si va mai vreau! si...am sa ma bucur si mai tare daca am sa va vad si la bbq la knokke. la ce vreme se anunta, iu-huuuuuuuuuuuuu! numa buna de balotat mici:)

anto, cum e victor? ati trecut de hop? uf! sper ca nu te-ai stresat prea tare! multumesc mult de cadou! am si gasit o idee pt a-l utiliza cand veniti data viitoare:) asa, si tocmai vin de la dreamland. am vazut cred, daca nu ma inseala memoria, un dudu cum avea victor. mai mare - sa nu ma injuri daca nu e acelasi,d ar te rog eu mult sa treci sa-l vezi, poate asa scapati de stresul dublurii, ca doamne, complicat mai e sa gasesti c enu mai este... poate poate e acelasi, dar nha, l-am vazut in graba un pic si....sper!

fetelor, maine vine néo, nepotul lui mamie chantals a se joace cu bruno la noi.... aoleo ce stres pe mine. sa le fac activitati, sa-i ocup, ce le dau d emancare. desi vine 3 ore doar, am prevazut si bricolaj (knutselwerk) si tobogan, si atelier de cooking, sa facem salata de fructe. sa dea domnul sa si reusim toate astea:)) nici de-ar veni ghestapo-ul nu m-as simti asa de mica. nah, vine mamie pt primasi intaia data la noi:) huf!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Mirik, mersi mult pt ieri, m-am simtit super, Victoras a fost si el cumintel, s-a jucat asa fumos cu Eric, mai ce bine a picat iesirea asta.

Da, am trecut cu bine peste ziua de azi, Doamne ajuta.( Pt cele carora inca nu le-am zis, Victor a avut azi o interventie importanta la dintisori sub anestezie generala.) Am avut emotii groaznice, nu s-a intamplat nimic iesit din comun, dar eu eram f anxioasa, desi din afara nu s-ar fi zis. Dar cand ne-am vazut acasa cu totii, efectiv m-am simtit norocoasa si recunoscatoare ca avem doi copiii minunati si sanatosi. A fost naspa cand s-a trezit din anestezie, prima jumatate dte ora a plans si a fost f agitat, il durea mana in care avea perfuzia dar dupa ce i-au scos-o s-a calmat si s-a culcat iar cand s-a trezit a fost ok. Spre seara s-a dus sotul sa fac niste cumparaturi si mi-a adus flori. L-a trimis pe Victor sa mi le aduca si cand l-am vazut cu buchetul ala mare de trandafiri galbeni in manute, il tinea cu mandrie in sus, m-a trecut asa un tavalug de emotii ca mi-au dat lacrimile pe care mi le-am retinut toata ziua.

pup, somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Anto, ma bucur mult ca s-a terminat totul cu bine, bravo voua!

Mergi la inceput

anto : ce ma bucur pt ca totul a tecut cu bine.. faza cu trandafirii e mortala.. pana si pe mine m-au trecut lacrimile imaginandu-mi-l cum statea in fata ta... o imbratisare calda si pt sotul tau... super ideee

Mergi la inceput

rorutule : totul e ok cu tine?

fetele. mi-am cumparat si eu masina nespresso ... bai ... e minunata/ face o cafea super.. in plus poti cumpara o cafea cu 30 de centi ... sunt vreo 15 sortimente ... inclusiv decafeinizata, cum imi place mie.. este asa de tare cea deca, incat nici nu-ti dai seama ca nu e cu cofeina... deci eu ma trec pe deca din oficiu
sunt foarte incantata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

saliu! huf! trecu si vizita! cu nervi la final...

deci, a vneit mamie chantal, vazut, placut, aprobat. servit un ceai pe terasa, copiii s-au jucat nevoie mare. facu si atelier knutsel, si salata de fructe, si mancat. la final... tragedie. eu aveam rendez-vous in bruxel la psi si mama lui neo nu venea sa-l ia! la 12,30 trebuia sa-l ai. nimic! a venit si oana - muuuuuah inca o data - am luat copiii de-o aripa, i-am dus la somn si mama lui neo nicaieri. am sunat, am transpirat. la 13 am dat de mamie chantal si l-am dus noi pe neo inapoi. p'orma iar am transpirat sa ajung la timp la psi. a trecut! haleluiah!:)

anto, trandafiri galbeni, ce frumos! sic red ca te-ai topit! cine nu s-ar fi? pup mama curajoasa si da o fuga la dreamland sa vezid e dudu.

ardeiash sa o stapanesti sanatoasa! pe cand ne inviti la o cafea?:d

cine mai vine maine???

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput