Praline belgiene 46

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Rorut cum mai esti draga? Vad ca ai deja 18 sapt! Wow , ce mai trece timpul! Dar nu ne dezvaluiesti si noua ce se ascunde in burtica?!?!?
Asa-i ca acum chiar nu mai conteaza, sanatosi sa fiti amandoi..Dar eu tot mi-s curioasa !

POZE ELENA 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Virginia

scuze de intarziere

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna seara dragi pralinutze

Va multumesc tuturor pentru urrile de bine, mesage, sms si telefoane. Sunteti niste dulci, va iubesc pe toate si nu stiu ce m-as fi facut fara voi.

Sunt mult mai bine, am inceput serviciul am fost chiar si la inot putin, incet incet reintru in normal.

Ma bucur ca v-ati distrat la kara, mi-ar fi placut atat de mult sa vin...; dar sper ca vor mai fi ocazii .

Acum sper sa ne vedem la BBQ in numar cat mai mare. Apropo de BBQ, Nina ai fost o dulce si a facut rezervarea, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te ocupi tu de tot; hai sa impartim din sarcicni, si poate ajuta si Doru cu ceva cumparaturi.

Acum va pup pe poate si va doresc o seara super,
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Dragi praline,

Scuze ca dau buzna. Io nu-s pralina, dar tre' sa ma indulcesc un pic la anu' - asa, vreo 3 luni - si caut niste info. Sta sau a stat vreo pralina in Leuven/Louvain (ala vechi)? Ca pe prima pagina n-am vazut. Pe cine pot sa PeMesc cu niste intrebari?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Neata bombonici!
Miha,bine ai revenit! Ma bucur mult ca te simti mai bine si sper sa-ti revii la forma ta ``zgubilitica``cat de curand!
In legatura cu BBQ,au confirmat 8 fete(Miri,Nora,Ana,Oana,Luci,Virginia,Dalela,Miha) si mai astept un raspuns de la Anto,Robertina,Simo.La Ingrid iarasi nu se stie pt ca e in romania si nu stie daca se intoarce pana atunci.Va rog sa-mi spuneti pana sapt viitoare cine vine sigur sa stiu cum si-n ce fel fac listele de cumparaturi.
Asa,acum de carne ma ocup eu...merg la 2 boi si iau tot ce trebuie,iar bautura nu stiu,nici nu ma pricep prea bine...Miha pot sa-l rog pe Doru sa se acupe el??Merci frumos de oferta
Celelalte maruntisuri(farfurii,pahare,servetele,etc)le iau tot eu sa nu ne incurcam apoi la socoteli.Aaaa,carbuni pt gratar...are cineva acasa si poate sa aduca sau cumpar eu???
Daca aveti ceva preferinte(la carne sau bautura) va rog sa spuneti din timp.(mirik la tine s-a notat cu micii

O alta rugaminte,cine poate si vrea ,poate sa aduca ceva dulce sau fructe.Acum cum va este mai usor.Si va rog sa pastrati bonuletele la tot ce cumparati sa putem face socotelile .

Gata,sper ca n-am uitat nimik...daca mai aveti intrebari sau sugestii sunt aici

Am fugit la treaba...va pupicesc si va doresc o sapt frumoasa in continuare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui ninaM

In legatura cu BBQ,au confirmat 8 fete(Miri,Nora,Ana,Oana,Luci,Virginia,Dalela,Miha) si mai astept un raspuns de la Anto,Robertina,Simo.La Ingrid iarasi nu se stie pt ca e in romania si nu stie daca se intoarce pana atunci.Va rog sa-mi spuneti pana sapt viitoare cine vine sigur sa stiu cum si-n ce fel fac listele de cumparaturi.

si noi, daca ne primiti
in iunie vad ca am zis doar in principiu, si n-am mai revenit asupra subiectului

Mihaela, bine ai revenit! ma bucur ca partea mai grea a trecut...sper sa te simti cat de curand in plina forma, "ca noua"!

Ninia, sa porti sanatoasa geaca!
...la cumparaturi in Luxemburg ... duminica? e deschis?

O zi placuta, cu mult soare!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Buna tuturor!

Ma simt ca in prima zi de scoala, dar...imi fac curaj si vin si eu la subiectul vostru!
Ma numesc Roxana, am 37 de ani si sunt de 8 luni o mamica fericita! Avem un baietel, Christian, care s-a lasat greu asteptat, dar, cand a venit, ne-a umplut sufletele de bucurie!
Daca inainte de venirea lui, nu eram prea activa pe forum, din cauze lesne de inteles, acum mi-ar placea sa ma alatur si eu grupului vostru! Noi locuim in Bruxelles (Watermael) si o am pe mama ca ajutor pana Christian va merge la cresa, la anul.

Vroiam si eu sa ii urez, cu intarziere, Virginiei, La Multi Ani si sa poarte cu placere geaca de piele, iar fetelor care asteapta bebei, Ana si Ror, o sarcina usoara in continuare!

Va pup pe toate! Profit de soare si ies cu cel mic la plimbare! O zi buna tuturor!

Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Bun venit Prixi!
(pe o zi ca asta...ar fi chiar pacat sa stati in casa)

apropo de 3 octombrie... avem "concurenta neloiala" de la prietenii de la Rombel, care organizeaza si ei o iesire, taman atunci...
hmmm... as prefera clar sa ma vad cu voi; dar daca cumva nu mai sunt locuri la BBQ imi puteti spune pana maine?

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Citat:
citat din mesajul lui ninaM

In legatura cu BBQ,au confirmat 8 fete(Miri,Nora,Ana,Oana,Luci,Virginia,Dalela,Miha) si mai astept un raspuns de la Anto,Robertina,Simo.La Ingrid iarasi nu se stie pt ca e in romania si nu stie daca se intoarce pana atunci.

.. nina.. pune-ne si pe noi.. nu de alta .. dar eu chiar sarbatoresc 5 ani...

altfel... hai sa adaugam pe lista niste tortulete (multe, multe) pe care scrie la multi ani praline .....

editez.. eu una am langa mine o "cofetarie" de unde pot cumpara niste tarte bune. ce ziceti?

saru mana saru mana ca faceti cumparaturi pt noi

... pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

'nseara

BBQ: Ninutzuk chiar te rog mai gandeste-te daca sigur te descurci singurica cu toate cumparaturile, carat sacose, etc....stiu ca data trecuta ne-ai rasfat si cu branza de oaie, kaizer, ai luat si rossi, castraveti de salata...carnuri de toate felurile, plus consumabile....; nu ca ar trebui sa luam la fel...dar vreau sa spun ca lista stiu ca este lunga ; zi-ne daca putem ajuta.

Acum celelalte detalii: carbuni vom aduce noi, no pb; cate despre bautura, sincer cred ca este tare greu sa luam ceva la comun: nu stim ce vor ceilalti barbati, daca bere de care....daca si cat vor bea; cred ca cel mai bine este sa facem ca data trecuta: fiecare isi aduce bautura, cat considera si de care vor...ce ziceti?

pup, M

Mergi la inceput