Praline belgiene 46
Raspunsuri - Pagina 17
dia_tm spune:
Pralinute, ma bucur ca v-ati distrat bine! Super pozele, iar voi sunteti intr-adevar o cutie de bomboane de exceptie!
Eu nu reusesc sa ma acomodez nicicum la programul cu trezit la ora 6 ; de cand ma stiu 7 a fost limita psihologica pentru trezit...orice e mai devreme mi se pare o tortura... deja de luni-marti sunt varza; pana vineri insa...ma simt de parca am 100 de ani.
A fost draguta parada baloanelor... cat pe ce sa o ratam din motive legate de ploaie; ma bucur ca ne-am facut curaj si-am mers totusi.
V-as intreba cum va gasesc pe facebook...dar la cum intru eu pe acolo, odata la 2-3 saptamani...nu-i graba.
Pentru octombrie a ramas intalnirea clar stabilita???
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
carmenstefi spune:
saluti dragute praline,
o saptamana frumoasa sa aveti(chiar de marti incepand)
morgane,unde se tine concertul ??si cand??poate tragem cu urechea pe langa,eu sunt un fan scorpions si poate ii voi vedea si eu o data in viata asta
stefi meu a primit prima invitatie la o petrecere a unui copilas din clasa!!!!!!!!!!eram eu si cu tat-su mai incantati decat easi apoi ne zice,dar tort o sa fie ca merg??si spre final am vazut cand am luato pe stefi si un salut de la un baietel catre ea,dah stefiii.........yooooi zic ,na o sa ma rog de ea sa mi zica ce vb
o zi buna va doresc
carmen si stefi
danyelana spune:
Salutare bombonici
Iar nu am mai dat de mult timp pe aici si merit shlapi fara numar
Lucica si sa fii fericita. Sa plece toti norii din viata ta si sa ramana doar soarele.
Anutza, multe, multe felicitari si sa ai o sarcina usoara si un bebe la fel de minunat ca si Mariuk.
Miha, multa sanatate si sa te faci bine cat mai repede.
Felicitari copiilor care au inceput scoala
Bun venit noilor praline la cutiuta
Noi am fost in vacanta si am revenit la sf saptamanii trecute. A fost tare bine, soare, cald, mare si ne-am odihnit si profitat toti trei. Arthur creste si nu-mi vine sa cred ca are deja opt luni. Parca mai ieri il nasteam Trece timpul asa repede.
Abia astept sa va vad caci imi este dor de voi toate dar cred ca abia in oct la BBQ. Abia astept.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
morgane spune:
Mercic, Danielana. Dupa cum se vede v-a priit vacanta, cui nu-i prieste?! Vii la bbq? Sa va mai vedem si noi, ca sunteti scumpi la vedere ... si mai e si in "sat" la voi.
Mah, fete, am incercat azi sa fac o programare la oftalmolog ... iar el cica are o lista de asteptare de 6 luni. Pai, pot sa si orbesc pāna atunci. Cine-a mai pomenit?! O sa intru pe Gugel-Goagal si merg la altul, na!
Pupici,
danyelana spune:
Luci, venim la bbq cum sa nu, chiar daca nu e in sat la noi (e in fostul meu sat unde am locuit cand eram studenta ).
si sa gasesti un oftalmolog bun.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
carmenstefi spune:
saluti dragute pralinuteee
un wek.cat mai frumos va doresc
morgane ai reusit o programare la medic???si de ce sunt asa de ocupati???oaaaaaa
danyelana bine ai venit din vacanta
emanouela,ai mai iesit din zona in care locuiesti??eu deja fac progrese cu bicicleta,am zis ca ma incordez o data si ajung si pana in antwerpen cu ea,oioioi
imbratisam toate fetele si sa auzim de binee
carmen si stefi
dia_tm spune:
Ieri am descoperit berea belgiana intr-o forma foarte inedita: ca inghetata cu aroma de bere ...la inceput ne-a fost greu sa credem ca asa este, dar in final ne-am convins - nici vorba sa fie caramel, lamaie si fructe rosii, cum am crezut initial; era inghetata de bere neagra, de bere alba si de kriek ... mai am multe de descoperit pe aici..inca ma simt ca un nou-venit tare necunoscator.
Am remarcat in parc Cinquantenaire un stand pregatit de Pineau de Charents pentru week-end ...daca va tenteaza... pineau-ul e un vin licoros francez foarte foarte bun (cel puti mie imi place).
Si duminica e un fel de parada de tramvaie de epoca intre Mongomery si Tervuren (si se poate merge cu ele... special pentru duminia fara masina).
Un week-end placut tuturor! si cu mult soare!
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
morgane spune:
Facut programare la oftalmolog. Am gasit unu' fara referinte, sper sa ma repare si se nu ma strice mai rau :)
Carmenstefi, pai tu ai vazut ce procent veritabil din populatia Belgiei poarta ochelari? De-aia-i ocupata oftalmologia pana-n dinti. Si daca ma mai zgāiesc mult la ecranul asta o sa ingros si eu numarul lor :)
Pupici la toata cutia si un weekend placut !