Praline belgiene 46

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fete, am dormit ca o roza ... putin dar intens, dupa o noapte de vis, care nu doream sa se mai termine. Sunteti vitamine pt suflet si rana, si nu v-as schimba pt nimic in lume. Multumesc, pralinelor prezente si celor neprezente fizic, pt tot ceea ce mi-ati daruit.
Vic spunea ca inainte nu preea dansem, pai aveam o jena in coasta .. acum m-am eliberat Noroc cu bataturile alea care trebuiau vindecate,nu? Esti de coma! Mi-e si mai draga poza cu mine si Bia ca a iesit din manutzele tale
Bepelica, daca as renunta acum la batalie ar fi ca si cum as sari 99 de garduri din 100 si m-as intoarce ca am obosit. Neobosita noastra draga, plina de adrenalina si serotonina non-stop, tu esti drive-ul cutiei noastre.
Au aparut poze pe internet de la neobosita Oanatje, fata cu oase de gumilastic. Cine inca nu are cont, sa-si faca! Merita.
Mirika, unduitoare si galesa cu traistutza design Romania de tzucat nu alta, pai nici prin cap nu-mi trecea ca te poti deplasa pana la party cu 3 copchii in dotare ... esti beton si rochita cu volanase iti statea o minune.
Nina-san, esti revelatia oricarui barbat (sau femeie :)) care te vede dansand. Cum de a pus ala direct ochii pe tine, nu mai e pt mine un mister. Dar unde o fi fost cherrie?
Virginia, ma bucur ca te-am putut strange in brate de-adevaratelea, esti dulce ca o pralina si te portivesti de minune in cutia noastra. Si mai merci ca ai adus-o pe Scumpilica, care de lasa foooaaaaaaarte greu convinsa cand e vorba de kara :) Ca ei nu-i place deloc sa se unduiasca pe ringul de dans :) Parol !
Anto, pai eu nu am stiut ca glasuiesti asa de mooi, data viitoare pe scena cu tine.
Si fetelro care au fost prezente numai cu gandul le multumesc, mie drag tare de voi si va pup de jdemii de ori, muah, muah, muah ...

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

fetelor, ma banuiesc de dislexie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ooooo yaaaah

suparat.. suparat.. cand m-am hotarat si eu sa dansez mai serios, inclusiv pe masa.. plecataram acasa ooooo

morganutzule: nu stiu daca realizezi .. insa sula de-o-aveai in coaste pana mai deunazi nu ti-a facut decat de la bine in sus ... esti din ce in ce mai sexi ... mai surazatoare si dansezi intr-una ... finally esti tu....

virginia: te declar admisa in cercul bomboanelor..asara ti-am facut botezul pralinesc si pot spune ca esti una bomboana veritabila

mirikule , onukule aratati super sexoase amandoua ..

ca de obicei am ras de-mi cazuse rimelul p-acolo

ninukule saru-mana ca ma cari mereu cu masinuta ta.. sa-ti traiasca familia.... pup .. frate.. ce tot cautam eu pe la curul tau prin poze, pe-acolo nu stiu ... pfoi

tania: bai.. cand ai intrat in disco.. parca a intrat o boare de primavara ... aratai asa de fresh... .. parca nici n-ai trecut printr-o operatie.. eu abia imi miscam soldurile pe-acolo .. batranetile mele

scumpilici.... antonela .. m-am indragostit de dansul vostru ..

bai .. poze superbe.. cine-mi sterge si mie gusa aia ? ca ma exaspereaza..

pot sa tip? nu-mi vine sa cred ca m-ati pozat cand dansam cu hartia igienica.. pfffff

am ajuns acasa.. mi-am dat jos toate pansamentele de-mi oblojisara bataturile , am facut un dus si nu mai puteam sa ma bag in pat .. asa ma taram .. insa mi-a facut asa de bine ca v-am vaazut.. ca aveam un dor nebun nebun ..

asa da party de 5 ani de praline .. ... va pup pe toate prezente si neprezente .. asar

Mergi la inceput

si uitai..
lucica... ti-a cazut fata cand ti-am dat pachetul cu pozele "furate" de pe internet.. abia astept sa vezi filmul .. ha ha
m-am distrat copios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Fetele, hai ca o sa pun si eu pozele mele pe contul nostru. Sunt acolo doua filmulete atat de haiaoase incat de fiecare data cand ma uit la ele tot rad cu lacrimi. Sunteti de coma!
A fost super aseara, mi-era dor de-un dans de-ala dezmatat cu voi si iata ca nu v-ati dezmintit nici de data asta. Ce e drept m-am retras prima catre casa (cam 2.30) dar am resimtit oboseala ultimelor zile care au fost incarcate si a trebuit sa-mi mai pastrez din energie ca sa ma pot intoarce acasa in siguranta. Dar m-am bucurat enorm ca v-am vazut in numar relativ mare (putea fi si mai mare...dar deh, fiecare le stie pe-ale lui), ca m-am simtit atat de bine cu voi si ca i-am facut botezul noii praline Virginia care se potriveste grupului precum o manusa.
Nu mai intru in amanunt ca fetele au zis mai sus despre fiecare si sigur vor mai urma si alte comentarii pe parcurs.
Ma duc sa lenevesc la soare in leaganul meu din gradina.
Va pup si va doresc un weekend placut in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

desteptareaaaaaaaaaaaaaaa!

cine-i sef noaptea, sa fie si in sant dimineata:)))
vai , fetelor, cu mana pe inima, de muuuuuuuuuuult, foarte de muuuuuuuuuuuuuuult nu m-am mai distrat io ashea de zdravan la karaoke:))) o fi fost fustita mea de vina, sau ca nu imi pasa ca se vede sub ea:)

morgane draga... sper eu, si cred ca nu-s singura, ca te-ai simtit bine ieri cu noi, ne-am straduit sa ai parte de o aniversare de neuitat! asa cum am uitat - cu desavarsire- cati ani faci de fapt:)))))) "scarpe" diem draga mea, nu numara, nu socoti, scoate pantofii la bataie si calca totul in picioare, caci meriti ce e mai bun!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

tania eu nu vad pozele in album.. este acum un alt cont si nu-l am eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ardeiash, e acelasi cont!
Ti-am trimis linkul pe offline.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Seara buna fetele!
Super, super m-am simtit aseara cu voi!!!!
N-am mai dansat in halu asta de muuuuult timp!! Ma dor toate alea, de atata zbantuiala!De-abia am putut sa fac cate ceva azi! Acu sper sa-mi revin eu pana saptamana viitoare, adeca pana luni ca tre sa intru in actiune! Ma bucur ca am avut curajul sa ma urnesc , noroc ca am avut-o pe Scumpi cu mine, ca altfel nu indrazneam!Draga mea, te pup apasat si sper sa ne revedem cat de curand impreuna cu copilasii!
Va multumesc la toate pentru primirea calduroasa de care am avut parte.
Lucicule,si eu ma bucur ca te-am vazut si in realitate,si ca am putut sa-ti serbam ziua impreuna!Mie deja mi-ai placut de cand ai comentat pozele la printesuca mea, am ras cu hohote!!!
Ardei , multumesc, esti o draguta , nu stiam ca-s chiar asa de veritabila..,mai zi , mai zi , ca, chiar incepe sa-mi placa!
Maaaai, aia era hartie igienica!!! he he Era imposibil sa nu te prinda careva prin poze , atat ce te-ai fatait cu ea.Era intr-adevar si f cald..
Nina jos palaria, fata de unde scoti atat energie,am ametit uitandu-ma la tine!
Bepii la fel,esti asa de vesela si plina de energie, multumesc de complimente, gata deja am prins gustul nu mai plec in veci de la voi!!! Filme? Ce filme!?!
Ma bucur ca v-am cunoscut pe toate , nu prea am avut sansa sa vb. la un moment dat chiar ma durea gatul de atata tipat, oricum noi avem de gand sa venim pe 3 oct., atunci o sa avem cu siguranta ocazia sa vb. mai pe indelete.
Va pup pe toate!!!

POZE ELENA 1 AN

Mergi la inceput

sarumana tania. acum le vad , sunt superbe

activitate mare si misto pt copiluci mici si mari
mergeti la parada baloanelor gigantice, uitai sa va zic

http://www.bruxelles.be/artdet.cfm?id=4843&agendaid=216

ninia; da tu ce creai ca e hartia aia lunga si alba/? hihi

Mergi la inceput