Praline belgiene 46

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

cum a fost la Woluwe?
...evident ca n-am ajuns... o sedinta programata pana la 11:30 s-a terminat la 13:00, si dimineata am ajuns dupa 10 la servici (traficul de bruxelles combinat cu naivitatea mea ...ce-o fi fost in capul meu sa cred ca e ok sa vin de la gradinita cu masina, taman prin zona centrala? ...de-acum in timpul zilelor lucratoare, zone centrala e clar exclusa din orice traseu in masina); ca urmare s-au strans atatea chestii de facut...nici vorba de pauza de pranz prelungita.

Vineri... un pic mai complicat, dar posibil...
intre timp ma lamureste si pe mine cineva ce presupune o seara de karaoke (adica unde anume, de la ce ora, pana cand, restrictii pentru partiipare etc.)?

Ninia, ai o fetita superba! sa-ti traiasca (LA MULTI ANI , cu intarziere)

Bepii, nu v-am parasit, nici nu ma gandesc la asta!... am facut doar o pauza de la mijloacele moderne de comunicare.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Dia, o sa-ti spun eu cateva cuvinte despre karaoke. De fapt noi nu cantam, localul este o discoteca unde se canta si karaoke lucru ideal pt noi pt ca in timp ce unii canta noi ne odihnim si avem timp sa mai stam putin de vorba. Foarte rar se intampla sa si cantam dar cum n-avem nici un talent muzical printre noi..... Atmosfera este placuta, se danseaza in draci, bodygarzii dau tot timpul tarcoale deci nu-i loc de incidente, personalul ne cunoaste si de fiecare data se gaseste o masa doua pt noi chiar daca nu rezervam niciodata. Locatia este in Schaerbeek, langa club putin mai la deal se afla o statie de benzina langa care sunt locuri de parcare destule pt ca sunt niste supermarketuri in vecinatate. Nu sunt admisi minorii chiar daca sunt insotiti de adulti. De regula ne intalnim la ora 22 si plecam pe la .......2, 3... sau uneori mai tarziu. Distractia e garantata. Din pacate nu stiu cum se numeste localul pt ca ultima oara am vazut ca i se schimbase numele si nu l-am retinut. Poate vreuna dintre praline isi aminteste....?
O sa-ti dau adresa pe PM si linkul cu pozele de la intalnirile pralinelor ca sa ne recunosti daca in caz ca vi. Ar fi super!
Cam atata deocamdata. Daca mai ai intrebari nu ezita.
Fete, va pup pe toate si va astept in nr cat de mare vineri seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

iar eu infirm ce-a spus Bepii..

- toate avem niste voci superbe , talente inascute.. avem dovezi niste filmulete.. racnim cat ne tin puterile sa fim auzite
- nu se odihneste nimeni... toata lumea danseaza pana-si toceste tocurile si vorbim intr-una
- nu se pleaca niciodata mai devreme de 3...
- e destrabalare totala.. ce mai ... n-am mai vazut asa ceva .. toata viata mea .. si nici nu cred sa mai gasesc in alta parte
-cine nu se prezinta... pierde mare , mare distractie

va iubesc , fetelor

acum astept sa iau bataitza de la tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti dragute praline,
cum a fost intalnirea de ieri??si de acu va urez distractie maxima vineri!!!!!!eu inca ezit sa vin ,ca sunt inca niste schimbari pe la noi,maine poate semnam un contract de inchirie la un ap.mare si apoi e de lucruu,dar sa stiti ca abia astept sa vin sa va cunosc
am avut ieri prima sedinta la caminsi normal ca eram "cu gura cascata"doar la semne ce mai intelegeamdar am primit explicatiile de la pretena belgiana si e bineee,stefi e binee cu mai putine lacrime dim.dar sunt
ardeiash,la cum descrii karaoke, e super!!!!!!abia astept

va imbratisam
carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetele
va destrabalati ai????? daca nu aveti pitici terorici
va doresc destrabalare maxima si sa va ganditi si la noi, cele aresate la domiciliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

emanouela, te contrazic, cu pitici cu tot, la 3 saptamani d ela nastere si tot am gustat un karaoke cu fetele, neah! ca sa vezi c anu e de ratat:) acu, e drept cu 3 organizarea e nitel mai grea; dar cand pot.... fetele stieeeeeeeeeeeee:)))

la multi ani mariutelor noastre! sa fiti vesele si iubite si rasfatate!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

uitasi,
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR

CARMEN SI STEFII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!!!
Sa fiti sanatoase, fericite si implinte indiferent de varsta
Ardeiash, hai ca de data asta nu primesti bataita de la mine pt ca mi-esti draga si pt ca ai dreptate de fapt!
Fete, azi am vorbit cu Mihaela la telefon, este in spital dupa a doua interventie si se simtea naspa saracuta de ea! Mi-a zis sa va transmit multe salutari si pupicuri din partea ei. Si ne-am gandit deja la un alt karaoke cu ea cand se va simti in forma deplina. O sa ne lipseasca vinerea asta.....
Emanouela, daca te uiti pe lista pralinelor, mai toate au pitici mai mari sau mai mici dar asta nu le-a impiedicat pe fete sa vina la dans. De fapt asta e motivul pt care vin numai fete pt ca taticii raman acasa cu copilashii altfel sigur ar fi fost fain si cu ceva barbati pe langa noi. Dar asta nu inseamna ca suntem in pericol! No way, suntem pazite de bodygarzi toata noaptea. Miri a noastra e cel mai bun exemplu si nu numai ea. Au venit ele la dantzuit si gravide in ultima luna. Pt ca daca ii dai o data de gust ......
Simonaaaa, mi-e dor rau de tine, hai la kara! Stiu ca-ti place si-ti ard calcaiele si mai stiu ca nu-i simplu cu 3 copilashi.... Totusi..... eu sper sa te vad
La fel si Mady, Nora, Danielana.....
Scumpi, tu cat mai stai in vacanta? O sa-ti lipsim lipsa fata!
La fel si Carmita!!! Of cand o veni vremea s-o vedem iarasi pe-aci?
Oricum, ma astept la mari surprize vineri seara.
Morgane, sa-ti pui pantofii de dans ca avem ce sarbatori si trebuie neaparat s-o facem lata.
Gata, ma duc la treburi, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

la multi ani mariuca papusa frumoasa... sa traiesti si sa ai un fratior la fel de frumos ca tine. multe pt tine

ano, nu stiu cum .. cand m-am trezit si eu pe sara sa sun la mariuca ta.. bineinteles ca n u aveam numarul tau .. d-apai ce zici ca nici pe sor-mea .. care-i tot marie nu o gaseam dupa numarul de-l aveam.. am sunat la parinti ... no.. era bun.. dar nuraspundea .. pfui

bepii:

ce rau imi pare ca se simte naspa Mihaela.. am sa o sun si eu maine.. sper ca nu deranjez ..

emanouela .. era o vreme cand piticii teroricii erau primiti si ei la karaoke .. ce vremuri .. erau printre ei si ff talentati, va mai aduceti aminte , fetelr de baietelul ala? n ucred ca avea mai mult de 10 ani..

pup pralinele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetele
aseara m-a intrebat al meu, dupa ce i-am zis de destrabalara vastra....vrei sa te duc?...inca nu am curaj sa ii las pe amandoi...e unul mai capos decat celalalt...si asa cat e de mica bestia asta e a draq de incapatanata de-mi vine mie uneori sa il arunc de la etaj
nu e vb ca nu m-as simti in sigurantaaa....am stat in zona pana acum cateva luni si stiu cum e, putin mai la vale ,si chiar treceam cu masina pe acolo si zicea a meu....uit karaoke....deci deocamdata zic pas, sorry....oricum va doresc distractie maxima

Mergi la inceput