Praline belgiene 46
Raspunsuri - Pagina 10
Nora spune:
Dragelor,
Iar scriu pe fuga de la birou:
Ana, felicitari, ma bucur foarte mult pentru voi si va doresc din tot sufletul un bebelus sanatos!!!!!!!!
Rorutz, curaj, cum te mai simti? Important e ca-i bebe bine si toate durerile vor trece cand il vei tine in brate! Pupam fata curajoasa!
Miha', imi pare rau sa aud ca ai probleme, sper sa treci cu bine si peste asta, te pup mult!
Buna venit fetelor noi!
Lucica draga, grea ti-e crucea, of,of! E si adolescenta asta care complica totul, ce sa mai zic...te imbratisez cu totul sufletul...
Ardeiash, fruntea sus si mai departe!
Noi am inceput scoala frumos, vacanta in Valea Loarei a fost minunata (poze pe FB), acum sunt deja stresata cu inscrierea in secondaire pentru Andrei dar...cu Dumnezeu inainte, sper sa reusim sa-l inscriem la scoala la care este acum (complicate story) si sa-l vad fericit...dar nu dorm noaptea din cauza asta...
Va pup si imi doresc sa va vad, dar nu cred ca pot veni marti...daca va intalniti in weekend pot...
ardeiash spune:
sarumana fetelor multam de incurajare
miha/ sanatate multa iti doresc si iti tin pumnii pe mai departe
morgane: ma gandesc deseori la tine si la situatia ta si-mi aduc aminte de sutele de adolescenti cu care am lucrat. e tare dificil ... daca zici * nu* face asta.. acolo se afunda.
sunt sigura ca va fi bine ;; si-ti tin pumnii; esti o luptatoare, nu te lasa
fetele/ apropos de examenele mele si de lovitura mea in plex... va pot zice:
- ca la primul examen am reusit cu brio - excelent rezultat.. insa cand s-au rapartizat locurile am ramas pe-afara pt ca unii au dorit sa castige in plus, si asa-i in viata, cand te vezi cu sacii in caruta.. nu te mai intereseaza de ce-i in jur.... trist .. iar eu cum mi-s sufletista nu plang dupa examen cat pt faptul ca persoana care mi-a tras-o era o prietena...cam asta.. inca imi ling ranile;
- la al 2-lea .; era vorba de un concurs la UE ... unde trecusem de toate etapele cu brio.....teste scrise , dosar etc ; si am cazut la interviu
sper sa-mi revin in curand.. insa se pare ca nu trece usor
voila
va pup si va urez un we minunat plin de soare
dia_tm spune:
Bine v-am regasit pralinute! am revenit si noi dupa un concediu luuung s tare placut
Ana, felicitari pt sarcina! sa fie usoara si noul membru al familiei sa va aduca multe bucurii!
Ror, imi pare rau ca ai probleme; sper sa nu fie nimic grav si niciuna din posibilele complicatii sa nu apara; sa te ajute d-zeu sa n-ai probleme cu sarcina, si sa poti rezolva si partea legata de fibrom dupa nastere.
Ardeiash, m-am obisnuit sa cites vesti bune de la tine; imi pare rau ca de data asta a fost altfel; cine stie...poate ti-e rezervata o alta optiune si mai buna, de care nu stii inca si pe care altfel ai fi ratat-o daca rezultatul la vreunul din ultimele doua "examene" ar fi fost pozitiv...iti doresc din suflet sa fie asa!
Morgane, multa putere sa treci peste aceasta perioada dificila ... nici nu-mi pot imagina cum e pentru o mama sa treaca prin asa ceva... sper ca totul sa se termine cu bine si cat de curand fetita ta sa vada realitatea asa cum e, sa vada cat de mult o iubesti si sa se apropie de tine.
Bun venit noilor pralinute!
...despre intalniri... incerc sa ma dumiresc pe parcurs care e programul vostru si cum se potriveste cu ce mai avem si noi de facut (dupa atata pauza s-au adunat multe...tare multe de rezolvat, iar inceputul de an scolar/gradinita pare foarte stresant anul asta).
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
Bepii spune:
Dragele mele, va scriu si eu pe fuga, e vineri si-s multe de facut.
Mihaela, sanatate multa, refacere rapida, stiu cum e dupa anestezie, eu am bolit 3 zile dupa, dar sa luam partea buna a lucrurilor, trece repede iar tu vei fi curand ca noua. Pupici apasati.
Morgane, hai ca iarasi viata iti mai da o lovitura ca multe altele in ultima vreme, dar tu treci mereu cu bine prin ele, o sa te ridici pt ca esti puternica, stiu cat iti este de greu in acest moment dar Bianca e un copil bun si va realiza curand situatia in care te afli pt ca voi doua aveti o buna legatura si o sa dea un semn de viata. Problema e ca-i inca prea tanara si e usor de manipulat si pe deasupra e in perioada asta pacatoasa a pubertatii cand nici ei nu stiu ce vor. Te pup apasat si-ti doresc multa putere si bafta cat cuprinde.
Ardeiash, imi place atitudinea ta fata de esecuri! Tine-o tot asa si viata iti va parea mult mai frumoasa. O sa-ti revi curand draga mea pt ca n-ai incotro, alte probleme vor veni peste si cele vechi le vei da uitarii. Multa bafta in continuare la examene.
Norutz, bafta multa la inscrierea lui Andrei la scoala. Vazut poze de pe Valea Loirei, superbe iar voi niste frumosi.
Carmenstefi, asa-i la inceput cu unii copilashi dar crede-ma Stefi se va obisnui curand si-ti va cere sa mearga la scoala si in vacanta. Avem cateva fete aici pe forumm care au avut aceeasi problema dar totul a fost ok pana la urma.
Am vazut pozele cu Stefi, e un copil adorabil. Sa va traiasca!
Iar cu ingrosatul numelor, am avut si eu aceaasi problema; Cand deschid forumul pe Mozilla Firefox bara de deasupra textului nu-i activata asa ca deschid DC prin Internet explorer.
Emanouela, indrazneste si exploreaza imprejurimile in care locuiesti asa incat incet, incet sa mergi mai departe si mai departe apoi in centrul Bruselului ca sa ne intalnesti. Asta cand o fi sa fie..... Dar sigur o sa fie.
Baietelul tau Darius e un scump dar nici mamica nu-i de colo. Esti o frumoasa!
Apropos, cum ramane cu ziua de marti, ne mai vedem la Woluwe?
Si apoi ziua de karaoke ramane pe 10 septembrie? Haideti c-a mai ramas exact o saptamana si trebuie sa ne facem fiecare planurile. Dati repede cu parerea.
Va pup si va doresc un weekend super.
emanouela spune:
buna fetele
noi am facut ieri vaccin si asteptam poate NU vor fi reactii adverse
morgan chiar de nu stiu despre ce e vb banuiesc ca nu e ceva tocmai placut asa ca iti doresc ca toate sa ieintre in normal at mai repede
carmen asa e la inceput mai ales daca pitica a stat numai cu tine...ne e noua dificil ...si ei ii este, dar cu rabdare treceti si peste asta
nora multumim
ardeish iti revii...normal ca u imediat dar iti revii
bepii multumim....da, incerc sa fac asta zilnic (cat nu ploua) au astia in schimb 1000 stradute intortocheata ...asta ma innebuneste pe mine
va doresc un weekend cu soare
morgane spune:
Fetelor, merci pt incurajari. E o perioada dificila de hartuiala si nesiguranta. Stiu ca va trece, dar lovitua este foarte greu de suportat. Mai greu este sa iau legatura cu propriul meu copil... Oare ce parinte isi poate inchipui ca-i face bine copilului departandu-l de mama sa? doar unul foarte egoist, care isi pune propriile interese mai presus de cele ale copilului.
Ardeiash, citesc o nota de optimism in "esecurile" tale si nu pot decat sa ma bucur ca esti asa de puternica si ca lupti in continuare sa te asezi pe locul care ti se cuvine. Frustrarea e mare cand prietenii te insala, dar hei! suntem in Belgia. Asta e realitatea. Data viitoare vei fi indreptatita. Pupi multi.
Bepii, pai ramane vineri 10/09, ca atunci poate veni si Nele, daca o mai vreti :) Fata e indragostita lulea acum si nu stiu ce sa ma mai fac cu ea :)
Nora, mooi pozele din vacanta, nu am fost in mood sa comentez pe marginea lor, dar iti promit sa o voi face. Succes copiilor la scoala!
Carmenstefi, incearca sa faci despartirea cat mai scurta, pt ca si adaptarea va lua tot atata timp. Stiu ca e greu sa-ti lasi copilul plangand dupa tine, dar locul ei este printre copii de varsta ei si nu de fustita mamei ... insa ea e prea micuta sa inteleaga. Am vizionat pozele voastre, sunteti niste dulci.
Si pe Darius si pe mamica lui, Emanouelle i-am admirat. Cutia se mareste pe zi ce trece, avem lipici :) si de obicei cine vine la noi, nu mai pleaca.
Pupici,
ninaM spune:
Buna fetele!Scriu repede ca nu am timp deloc....deci,karaoke-DA
Woluwe-DA...a ramas marti la 10,da??
Pup si revin cand am mai mult timp...
prettysunshine spune:
Morgane,imi pare tare rau si stiu cat de tare o doare pe o mama respingerea copilului,dar sunt convinsa ca mai devreme sau mai tarziu isi va da seama ce mama extraordinara are,trebuie doar sa treaca adolescenta asta,bat-o vina,cu care am inceput si eu sa ma confrunt de ceva vreme deja.Iti doresc sa se rezolve repede,imi pot inchipui prin ce treci
Ardeiash,iti admir foarte mult atitudinea optimista,trebuie sa invat de la tine
Eu vin marti in Woluwe,insa la karaoke nu stiu inca,trebuie sa negociez
Va doresc un weekend cat mai placut si cu vreme frumoasa!
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
Antoanela23 spune:
Buna fetele,
DA, ramane in vigoare marti 7 sept la Woluve, la ce ora vreti, 09:30-10:00? Sper sa fim cat mai multe.
Nora, ti-am admirat pozele pe FB, sunt super, cate zile ati stat? Si eu am parul pe moate cu inscrierea in primara, tot acolo, uf, sper sa reusim .
Lucica, imi pare rau de supararile tale, dar cum nu reusesti sa vorbesti cu ea, nu trebuie sa vina sa stea si la tine? Hai, vino marti la intalneala sa-ti ridicam moralul, .
Miha, iti doresc sa te refaci complet cat mai repede, multa, multa sanatate, .
Ardeiash, tine fruntea sus, nu a fost sa fie acum, va fi ceva mai bun data viitoare. Duminica trecuta i-am vazut pe Cristi si Vladut la Kinepolis, le-am facut cu mana, Cristi s-a uitat ciudat, probabil nu m-a recunoscut, oricum a fost pe fuga, nu-i bai, dar daca a observat sa-i spui ca nu incercam sa-i agat .
Dia_tm, bine ati revenit din vacanta.
Pupici la fete, mai aveam de zis asa ca sper sa revin,
oanademunck spune:
Ma, eu cred ca o sa trimit uneia dintre voi (sau mai multora) orarul meu ca sa nu mai puneti intalniri de genul marti la ora 10;)Mai bine joia pana in 15.00:)
Eu credeam ca ne-am mutat toate pe facebook si n-are rost sa mai verific dpcul si ce vad...activitate si noutati!Bon asea foarte bine
Io n-am noutati, a inceput anu scolar, mi-am luat al doilea catzel in ocotmbrie plec iar 10 zile la romanica de data asta la nivel inalt invitata(cu cei doi sefi ai mei;) de ambasadorul belgiei la Bucuresti pentru un proiect...in rest n-am mai facut nici o tampenie ce merita pomenita, gravida nu sunt (ca de obicei)nici macar parfumu nu mi l-am skimbat tot cu Dior ma dau, am devenit vegetariana ca nu ma simteam bine la cat porc mancam acum am redus la vegetale , lactate , oua si peste, sa vedem rezultatele
Cam atat in mare pup si urez si eu bun venit noilor venite si mai ales, one more time, FELICITARI ANAAAAA!!!!!!!!!!