FIV in Ungaria 113

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

atita e pt ambii parteneri sau pt unul?
intreb pt ca se face si in Cluj la o clinica privata cu 700 pt ambii parteneri - nu stiu insa care varianta e si mai de incredere

multumesc

Citat:
citat din mesajul lui dragoste777

endemona nu la Kaali se face dar nui departe pe strada aceeasi na nr. 29 clinica se numeste Istenhegyi Klinica, acolo se face http://en.gendiagnosztika.hu/ pretul es mai ieftin ca la noi nu mai stiu parca 40000ft
multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea30 spune:

edennoa,
eu am facut la Kali Debrecen acu o luna si era 46000 FT ptr ambii parteneri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

Si la bp aceasi tarif, numai ca eu am stiut ca numai la Istengyei se face. Sau recolteaza la Kaali si duce la alborator, poate.
Sa intrebati in ambele locuri nui departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

mami uite de ce-mi esti mie draga...ca esti "vocea ratiunii virtuale" si ma luminezi si pe mine . Hai sa te tuc ca sa-ti transmit, prin simpatie, foliculi antrali ca sa fie cu noroc la bebe maghiar . Eu fac Menopurul in modul clasic, adica amestec o fiola de solvent cu solutia din fiecare sticluta. Am 2 fiole/zi, asa ca pe fiecare o amestec cu serul ala din cate o fiola. Asa am facut si prima data si am raspuns bine la stimulare si asa fac si acum. Credeti ca daca am sa amestec doar o fiola de sticla cu cele 2 sticlute care au praf alb, e mai bine? Eu ma gandeam ca daca folosesc doar o fiola de ser, sa nu creasca mai multi foliculi si sa nu se maturizeze prea repede si sa nu ajung iar la hiperstimulare...Voi ce ziceti? E vreo explicatie prin care sa inteleg si eu daca e mai bine sa folosesc doar o fiola de ser, fata de doua?
fancy Doamne-ajuta si productie bogata!

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

edennoa, se face sigur la kaali si PK prefera sa le faci acolo. nu mai stiu pretul, oricum facusem numai eu, nu si sotzul(asa a vrut PK, nu stiu de ce). oricum, era mai ieftin decat in romania.

Adi +24 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

aristica nu este schimbat in nici un fel raspunsul la stimulare daca faci cu o fiola sau cu 2 de lichid... doar ca e mai comod pentru tine sa faci cu una singura ca ai mai putin continut in seringa deci mai putin de injectat...

offfff... de-ar fi asa simplu... daca ai putea sa-mi dai tu vreo 2 foliculi antrali, sa mai imi dea si samira vreo 2 ca tot e outoare de calitate, sa mai imi dea si monaramona ca ea e campioana cu 44 ovocite recoltate la punctie si asa as pune si eu de-o mamaliga!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

unguroaice dragi...eu m-am lamurit intre-timp cu menopurul, deci nu ma mai luati in seama

Mergi la inceput

aaa, sar'mana de raspuns...eu ti-as da cu inima deschisa, apoi ne-am lasa progeniturile sa se joace impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mami si io dau cu draga inima...da io de neshte Prg de unde fac rost???
de la adina ca ea are pentru 3

Mergi la inceput