Fluturasi de martie-aprilie 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

un calculator ff interesant: http://www.pregnancytoday.com/articles/facts-and-fun-resources/lunar-month-calculator-6157/

mamica fericita de 2+ si 12+

Mergi la inceput

proba de semnatura

mamica fericita de 2+ si 13 s
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

ma retag si eu cu geturile mele....si durerea de burtik..... ma vait ca o baba

somnic pufos.
noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Neatza burtici!!!
mai dar ce vorbarete sunteti
eu ieri m-am dus pana-n piatza cu sotul , apoi am ramas la fina si am iesit pana pe la 22.30 in parc cu bebela si fetele
vroiam sa va raspund la unele , insa nu m-am familiarizat de loc cu numele voastre...fara supi...

bb_yasmisi pe mine ma doare burtica .azi sun cunostintza mea din spital si ii zic sa imi dea sa vb cu dr.itza asta a mea , ca ma enerveaza si asta ca nu mi-0a dat nr ei de tel

si pe langa durei marti dupa primul pp ma sterg ...un firicel de sange...fac criza aceea, zic ca-i de la urina.....pe dupa amiaza 2 firicele de sange.....iar seara imi cade ceva ca un dop gelatinos de culoarea la 3in 1....m-am cam speriat...insa ieri dimineata am fost ok.....aseara in parc incep durerile sub burtik...zic ca sunt de la statul mult pe banca aia tare....dar cand ajung acasa ...pe tampon o pat tot maro deschis de vreo 2cm ....am inlemit...si ma durea burta si mai rau.....ba parca simteam ca o portocala tare pe partea stanga...am luat nospa , dar greu s-a decongestionat...toata noaptea parca mi-a fost si frica sa ma intorc
si acum mai simt o jena

si mi-a trecut prin cap tot felul de ganduri negre...mai ales ca ieri parca peste stomacul meu s-a tras o linie...de la greata putina avuta dupa ce am baut un pahar de lapte batut , nu am mai avut nimic...parca pliuteam ieri asa ma simteam ...nu tu ameteli, nu tu somn, nu tu greata...

uff...azi ziceam ca merg si la analize
nici nu stiu ce sa fac...sa ma duc o tura la giulesti si apoi la analize , dar imi e ca mor de foame, lesin pe acolo

pup burtici si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

am citit acum la sarcina pe saptamani si am gasit asta la saptamana 10
. Pot aparea crampe si dureri abdominale dar si mici sangerari cauzate de implantarea embrionului in uter.
sper ca asa se intampla si la mine
m-am mai linisti...na duc sa fac un dusulet si sa plec spre laborator
apoi o sun pe tipa si ii cer sa ma primeasca dr. azi neaparat

o zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

neata

dea cica durerea usoara de burtik e normala ca se intind ligamentele, uterul. ce ai simtit tare ca o portocala intr-o parte eu zic ca e o contractie. si eu am patit la fel de cateva ori.

am pus pozica pe picassa cu burtik de azi dimi. in special SIMO ca ai zis ca a ta arata de 5 luni.... si nu vrei sa ne arati :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Heeei, neata fete.
Deea, oricum tb sa mergi la un consult. Doamne AJuta sa fie bine!!
BB Yasmi, nu pot sa vad poza de aici de la sv, dar abia astept sa ajung acasa sa ma uit. Promit ca voi pune si eu una...cu burtica mare..Nimic nu ma mai incape, toate tb sa fie sub burtica
Sa stii ca si eu mai am dureri de burta, dar nu ajung sa ma supere tare, sunt de scurta durata si trec dc stau linistita... Cu greturile ce sa-ti spun. La Matei m-au tinut pina la 18 saptamini...cu voma si tot tacimul...Dar sincer si eu socotesc pt comfortul meu psihic asa ca mai am doar 2-3 sapt de suferinta. Doamne AJuta sa treaca mai repede la amindoua...la toate fetele d efapt!

Simona, mami de baieti David si Matei si 10+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Bb_Yasmi, eu am avut contractii ZILNIC(!!!) la ambele fetite, pana cand am nascut, cu dureri destul de maricele, ca de ciclu, treceau cu no-spa, ma luau la cateva ore. Eu zic sa nu te ingrijorezi, dar poti face o eco pentru linistea ta.
Strumphi, noi venim pe 7 octombrie, si plecam pe 14 in Romania, excursia era planificata inainte sa raman insarcinata, insa nu o anulam sub nici un chip, al meu e indragostit de Londra.
Fetele, hainute de gravi frumoase au si la Waikiki, in mall Cotroceni.

Mamica de Ana si de Tea, din nou 7+

Mergi la inceput

simo, pe mine ma dor si salele si durerea de burti parca merge spre picior. asa e si la tine??? ma tot gandeam ca am dor salele de la salteaua asta tampita dar acum nu mai stiu... burtik ma doare in special dupa masa si seara. astept pozica cu burtosu' tau....sa ne concuram in "burtoase"..

Mergi la inceput

medeea eco am facut acum o sapt. mai astept vreo saptamana

Mergi la inceput