FIV cu ovocite donate (2)
Raspunsuri - Pagina 7
monaramona spune:
naida ma bucur ca ti-au gasit o donatoare care este pe placul tau..vezi ca si visul tau poate deveni realitate
ulchen spune:
buna fetelelor! va urmaresc de mult si martursesc ca mi-a fost de mare ajutor acest forum minunat. incercam sa aducem pe lume un copilas cam de 5 sau 6 ani si nu am reusit pana acum. avem dosarul pentru fiv depus la giulesti la prof Marinescu+ drCocei,asteptam cu nerabdare
monaramona spune:
ulchen bine ai venit si sedere cat mai scurta ..scrie 10 mesaje cat mai repede ca sa scapi de moderare si sa apari cu scrisul in timp real... cum ai depus dosarul? ai toate analizele? care este istoricul tau?
naida87 spune:
Fetelor, Laura
Astazi ma simt cam rau, nu stiu de la ce.Estrimaxul l-am luat de la Cehi, e adevarat.
naida87 spune:
Sincera sa fiu, nici eu nu stiu de la ce ma simt asa, dar am mai simtit si zilele trecute ca ametesc. Am o stare generala proasta, ametita, vlaguita...ma doare capul...ovarele(cred)..ca-s umflata rau in burta.
Pur si simplu nu sunt o companie prea buna.
Oare sa fie de la pastile? Mi-as face o programare pe 22.09 si apoi pe 24.09(ziua punctiei). Ca pe 28 plec...iar!
De data asta nu mai sunt asa de optimista. pote e si din cauza starii generale....
monaramona spune:
eu cred ca te stresezi prea mult..lasa timpul sa treaca si incearca sa te gandesti si la altceva..stai linistita si totul v-a fi bine
naida87 spune:
Monaramona, multumesc pentru grija !
Sincera sa fiu, nu ma stresez chiar deloc. Abia daca imi amintesc sa iau pastilele. Noroc ca imi pun telefonul sa sune sa imi aminteasca.. Oricum, am avut o saptamana foarte grea si incarcata, incat abia am avut timp sa stau la masa, si probabil de aceea mi-a fost rau ieri. astazi sunt mai bine.
Voi ce mai faceti, fetelor?Cam liniste pe aici....
Ulchen, bine ai venit....dar dupa cum zicea si mona, iti doresc sa ai o sedere cat mai scurta.
ulchen spune:
buna fetelor,
multumesc din suflet pentru urari.
despre dosar:este aproape complet,trebuia sa incepem stimularea la inceputul lui septembrie,dar acum asteptam deschiderea spitalului.
sa dea DD sa aiba toate fetele (inclusiv eu)ce isi doresc cel mai tare :un bebe sanatos cat mai repede. va pupjavascript:insertsmilie('')
monaramona spune:
ma bucur ca esti mai bine..eu ma apropii cu pasi repezi catre FET ..iau femoston si astept sa treaca timpul si sa imi iau puiutii acasa..pe la sf lunii