Mamici de Sept-Oct-felicitari Ana,hai Office(137)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Nu stiu cine povestea saptamana trecuta ca a mancat ceva cu usturoi, exact in ziua cand era programata la doctor.
Asa m-a apucat si pe mine sa imi iau niste orez cu legume, de la KFC, cu sos de usturoi
Pe cat de delicios a fost,pe atata imi vine sa , ca miros a usturoi...
Noroc ca nu merg la dentist

Valentina32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

Bine, m-ati convins sa pun si eu poze cu mine in starea asta. Am tot evizat, ca am zis ca va eclipsez cu frumusetea mea.
Le descarc de pe aparat cand ajung acasa si promit ca pun in picasa.

aura 36+4 TUDOR STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Bine, am abia 32 sapt, cred ca mai am timp sa pun kg pe mine. la mine se cunoaste doar burta si sanii

Maine merg la morfo de trim 3 si abia astept sa vad daca printesa e bine si daca e dezv cat trebuie. Ma gandesc la kg pt ca vreau ca ea sa fie ok, nu conteaza cate kg iau eu

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 32+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaElenaM

Salutare!
In primul rand as vrea sa ii urez felicitari lui Clary! si sa imi datzi si mie linkul cu povestea nasterii ei, c-am vazut ca i-atzi citit povestea.
Bebecris am impresia cateodata ca tu stii ceva ce eu nu stiu despre spital, ai o listutza ceva cu ce este permis si ce nu acolo?eu pana acum nu am fost la spital abia pe 7 septembrie am sa merg si am mai scris ca mi-a dat dna doctor ce epidurala sa imi cumpar si mi-am si cumparat-o deja, ziceam ca am impresia ca stii mai mult pentru ca ti-am vazut postarile din cap anterior, de exemplu spuneai de tampoane parca..de la prietenele care au nascut acolo am inteles ca tampoanele din comert nu sunt permise..numai cele din vata cu tifon, iarasi eu vreau sa intreb daca am voie sa le fac de acasa...in fine dak stii ceva spune-mi si mie te rog...aa si apropos eu sunt obsedata sa nu mi se intample ceva pana ma voi vedea iarasi cu dna doctor...ca nu mi-a spus nimik ..ce-as putea face in conditii de urgentza cat este dansa plecata...

33+ Sara Maria
cumnata mea a nascut acolo acum 2 ani jumate, si o prietena acum 3 ani.cand a nascut cumnata mea, a avut nevie de tampoane de vata cu tifin pe care si le facuse de acasa(astea stiu ca se cer mai in toate spitalele din romania pt ca, la o nastere normala pielea repira mai bine si vindecarea este mai rapida si nu exista riscul de infectii. prin plasticul de la un tampon normal, pielea nu respira la fel de bine). in rest, a mai avut nevoie de camasi de noapte pt ea,halat, papuci si produse de igiena. pt bebe: pampers, gel de dus, bepanten pt fundulet si hainute. foarte multe de actualitate nu stiu, se poate sa se fi schimbat cate ceva intre timp, se poate sa nu aiba anumite medicamente pe care va trebui sa le cumparam. dar asta vom vedea atunci, daca trebuie ceva ne va spune dr. stai linistita, nu i-ti mai face griji ca nu se intampla nimic pana vine dr. si in caz ca Doamne fereste va fi cazul si ajungi la urgenta, spui ca esti pacienta d-nei dr si te va prelua cineva sau chiar rezidentul dansei care este un om extraordinar.

cristina si bebe in burtica 32+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Bine, am abia 32 sapt, cred ca mai am timp sa pun kg pe mine. la mine se cunoaste doar burta si sanii

Maine merg la morfo de trim 3 si abia astept sa vad daca printesa e bine si daca e dezv cat trebuie. Ma gandesc la kg pt ca vreau ca ea sa fie ok, nu conteaza cate kg iau eu

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 32+

Minunea noastra

Ne-am intalnit cand erai tu in concediu, pe la jumatatea lui iulie.
De kg nu stiu ce sa zic - nu am auzit de un minim, dar eu nu m-as supara sa am doar 6 in plus

Kiti, 32+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Cami produsele weleda sunt foarte apreciate pe la noi, 90% dintre maternitati le folosesc.Sunt si mai scumpe decat alte produse.Le-am incercat si eu.Ce mi-a displacut e mirosul si culoarea...erau maro!!!

Ionelastai linistita ca ai timp sa mai aduni kg.In saptamana 32 aveam +7 g si de atunci am pus cate un kg pe saptamana.

35+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Fetelor, toate prietenele mele mamici, mi-au spus ca din luna a 6-a au inceput sa ia in greutate foarte mult, am o prietena care a luat in sarcina 45 de kilograme, la inceput am fost disperata ca prima doctorita care mi-a confirmat nasterea mi-a spus ca nu trebuie sa iau in primul trimestru mai mult de 1 kiolgram pe luna, am 33 de saptamani si de 2 luni nu am mai pus deloc, in primul trimestru am pus grupa mare 9 kilograme...eram foarta speriata ca am sa depasesc suta...(nu eram asa slabutza pana sa raman gravi)da uite ca pana la urma stagneaza...deci la mine nu s-a aplicat nici o regula!kilogramele le-am luat la inceput nu la sfarsit...e pe aici pe DC un calculator...nici cu ala nu ma potrivesc Sa fim noi sanatoase cu bebeii nostrii asta conteaza!

33+ Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Cami produsele weleda sunt foarte apreciate pe la noi, 90% dintre maternitati le folosesc.Sunt si mai scumpe decat alte produse.Le-am incercat si eu.Ce mi-a displacut e mirosul si culoarea...erau maro!!!

Ionelastai linistita ca ai timp sa mai aduni kg.In saptamana 32 aveam +7 g si de atunci am pus cate un kg pe saptamana.

Eric Joshua

voiam sa scriu +7 kg dar mi-a fost foame si am mancat "k"-ul

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Cand i se face prima baitza lui bebe? Chiar in spital? Eu stiam ca trebuie sa i se vindece buricul... adica la cateva zile dupa ce ajungem acasa. Mamici cu experienta, cum e???

Mi-a venot ideea asta pentru ca am vazut ca Bebecris spunea ca ne trebuie in maternitate gel de dus pt. bebe.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Bebecris mercic de lamuriri, prietena care a nascut ultima data acolo (ca ne-am luat una dupa alta cu medicul) a nascut la 27 decembrie la 5 dimi, in rest celelalte nasteri au fost de genul vino pe 8 cu bagajul, pe 8 dupa control nu era cazul, vino pe 13..iar pe 13 a ramas gravida acolo iar noaptea le-a apucat travaliul...cu tampoanele de vata si tifon stiam si eu, da nu stiu sigur daca iti dau voie sa le faci de acasa, daca nu cumva e ca la pampersi sa nu le desfaci pachetul ca nu mai sunt steriliaberez eu? am amestecat informatiile?

33+ Sara Maria

Mergi la inceput