Mamici de Sept-Oct-felicitari Ana,hai Office(137)
Raspunsuri - Pagina 21
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui botosel452 Buna seara, fetelor Am ajuns si noi de la doctor. Situatia e cam in felul urmator: s-a mutat cu capul in jos; fata de luna trecuta, nu mai are nicio circulara, 1980 gr (+-289gr); nivelul lichidului - normala; colul - 40 mm si inchis. Singura problema a fost urmatoarea: exact in timpul ecografiei, bebelina a facut pipi si ca s-a golit un singur rinichi, celalalt ramanand cu o mica diferenta de marime. Dr a spus ca dupa nastere ar fi bine sa se faca o reevaluare renala, sa se vada dc intr-adevar este o problema sau nu se golise in timpul ecografiei. Maine voi scana poze cu "falcuta", sa pun pe picasa.Cred ca va semana cu mine ![]() Valentina 32+ ![]() |
la noi pe un rinichi a baiatului s-a vazut o mica dilatare de 4 mm dar functionabili ambii rinichi si a zis dr ca nu e nici o problema dar ca trebuie urmarit
31+ cu
bebe michttp://blog.photostories.ro/
poze
chichiutza spune:
Fetelor dar ce v-a apucat astazi?! Nu cred ca suntem vreuna mai privilegiata pe-ici, si fiecare raspunde cand intra, cand are timp... Eu una in ultima vreme am mai putin timp, si atunci de cele mai multe ori doar citesc, iau la cunostinta, vad pozici, dar n-am timp sa ma exprim! Nu cred ca putem raspunde toate tuturor la fiecare post al fiecareia! Asa a fost de la inceput pana acum. Nu cred ca e o solutie sa intrati mai rar... Eu sper sa intrati dimpotriva, cat mai des!
Cristina
33+
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui Iunia82 Ana, te rog sa-mi trimiti si mie cand ai timp un PM cu user si parola la contul de bebei. Simt ca mi se apropie momentul 37+ Ana Lavinia |
Si cum se manifesta aceasta "presimtire"?

Cristina
33+
chichiutza spune:
Anna multumesc pentru indrumari! Voi mai incerca!
Anuta crezi ca e prea mult pentru energia mataluta daca te rugam sa faci un capitol nou? Ce sa-ti fac daca te-ai desteptat?
Sau Mai3? parca si ea era pe-ici!
Cristina
33+
georgescu oana spune:
FelicitariBotosel pentru grasunel si colul lung![]()
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 32s +
Martie-Aprilie
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui tanamera Cu faza de ieri m-am invatat sa nu mai am prea multe asteptari,in fine. Mihaelka mi atat de drag cand vad numele fetitei tale,e tare frumos. Maitreyi si cu ce era pizza de saptamana trecuta,acum am la ce pofti.Voi v-ati gandit la nume? Ana si eu initial am vrut sa iau patut de panza,dar am renuntat la idee,am luat de lemn. 30+ cu ![]() http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
DA,mi se par mai rezistente,si mai usor de curatat daca se murdaresc!!
Ana
32+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Ana si eu vreau sa gasesc un magazin de-asta!!! NU gasesc nici o lenjerie sau aparatori care sa-mi placa! ![]() Cristina 33+ |
In acelasi centru comercial mai era un mag de bebei unde faceau la comanda lenjerii de patut personalizate!!
Dar nu am intrebat cat costa!!
Data viitoare ma interesez!!Ana
32+
Maia Elena
lu' mama
Olivia26 spune:
Felicitari Ana si sa va traiasca printesa! Bun venit, Sofia!
De la Office inca nu sunt vesti?
Nu fiti suparate ca unele dintre noi nu scriem asa des, multe fete nu scriu din lipsa de timp dar sunt convinsa ca multe urmaresc subiectul. Eu incerc sa va urmaresc de cate ori pot dar nu mai reusesc sa si scriu desi de nu stiu cate ori mi-am propus sa scriu mai des
...insa va spun sincer ca traiesc cu emotie fiecare venire pe lume a bebeilor nostri dragi si intru imediat ce deschid calc.
Pupam burticile.
de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si
33+
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!