Mamici de Sept-Oct-felicitari Ana,hai Office(137)
Raspunsuri - Pagina 18
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cori_mic Copiez aici mesajul trimis initial la subiectul Nasterea la Medlife ptr ca am vazut ca asteptati vesti despre Ana Perianu: "Vesti proaspete si un mesaj emotionant de la Alina: "Astazi la ora 10.57 am primit cel mai frumos dar de la viata: pe fetita noastra minunata Ana Sofia. Este extraordinar de frumoasa, are 2.6 kg si datorita ei, viata noastra e acum perfecta." Alina a nascut la 36s+ prin operatie cezariana. Cori 35+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi. |
Felicitari mamica Alina! Bun venit Ana Sofia!
Alina-Mirela
37+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui ana_25 CHICHI eu tocmai am intrat pe albumul bebeilor si a mers!! Cum de nu merge la tine?? ![]() Ana 32+ Maia Elena lu' mama |
Habar n-am. Ma intreaba daca vreau cumva sa fac un cont nou!

Cristina
33+
magdyi2001 spune:
Hai ca ma luai cu prajitura Andreei si uitai sa felicit proaspata mamica:
FELICITARI ANA_PERIANU

BUN VENIT ANA SOFIA

Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
32+ cu MARIA
Doamne ajuta
inca 4 sapt!!!
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
tanamera spune:
Be_one nu mai vezi pozele pentru ca le-am sters,e aiurea cand ti se da ignore.Poate sunt hormonii de gravida,dar eu eram mandra cu profiterolul meu,dar din pacate a lasat rece audienta.
Ionela nu cred ca trebuie sa ne stresam ca nu am luat multe kg in sarcina,mie una mi destul de greu sa le tin in frau,mi-as dori sa nu depasesc 10,pentru ca stiu cat de obsedata o sa fiu dupa ce termin cu alaptarea sa slabesc.Acuma sa nu credeti ca sunt la dieta,insa incerc sa nu mananc prostii.
Ma duc acum la budinca mea de orez,ca singura nu se face si nu mai pot de foame.
30+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Be_one nici eu nu reusesc sa vad de ex albumul de bebei. Nu se deschide desi sigur folosesc userul si parola corecte! Cine stie... ![]() Cristina 33+ |
Delogheaza-te intai de pe albumul cu burtici! Eu asa am reusit!
Alina-Mirela
37+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Tanamera hai nu mai fi trista! Eu nu reusesc sa vad tot timpul pozele imediat, ci ma uit periodic! De exemplu nici nu am puse poze in albumul comun! Suntem multe, fiecare e preocupata de o problema "ardenta"! Uneori citim printre randuri... Mi se intampla des!
Alina-Mirela
37+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
Andreea82 spune:
| citat din mesajul lui magdyi2001 Andreea, stii cumva la cate grade se coace??? Eu am cuptor electric... Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.Acum 32+ cu MARIADoamne ajuta inca 4 sapt!!!Cei trei Palmieri Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
Eu de obice pun cam la 210, dar tot incerc cu furculita ca mi se pare ca niciodata nu se face la fel de repede
33+ cu un carucior
.... sau
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui tanamera Be_one nu mai vezi pozele pentru ca le-am sters,e aiurea cand ti se da ignore.Poate sunt hormonii de gravida,dar eu eram mandra cu profiterolul meu,dar din pacate a lasat rece audienta. Ionela nu cred ca trebuie sa ne stresam ca nu am luat multe kg in sarcina,mie una mi destul de greu sa le tin in frau,mi-as dori sa nu depasesc 10,pentru ca stiu cat de obsedata o sa fiu dupa ce termin cu alaptarea sa slabesc.Acuma sa nu credeti ca sunt la dieta,insa incerc sa nu mananc prostii. Ma duc acum la budinca mea de orez,ca singura nu se face si nu mai pot de foame. 30+ cu ![]() http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
Eu nu eram on-line cand ai pus tu poza in album,iar cand am revenit si am citit discutiile,am vrut sa vad si eu pozici dar....Nu intotdeauna ti se raspunde imediat,mai ales ca nu toate odata suntem on-line !!Nu trebuie sa te supi!!!
Si mie mi se intampla sa mi se raspunda la un post a doua zi!!Nu ti-a dat nimeni ignore!!
Ana
32+
Maia Elena
lu' mama
chichiutza spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ana_25
Mda,multe "au abandonat" odiseea inca dinainte de a apuca sa scrie trei-patru mesaje ,si inainte de a ne cunoaste mai bine!! Ana 32+ Maia Elena lu' mama |
Poate n-am fost suficient de "simpatice" pt ele! Oricum, dac-ar fi dupa mine multe nume ar disparea!

Cristina
33+
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alynta27
Delogheaza-te intai de pe albumul cu burtici! Eu asa am reusit! Alina-Mirela 37+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Pai evident ca m-am delogat de pe burtici si am incercat sa ma poghez la bebelini. Ceva nu vrea, am mai incercat!

Cristina
33+