Mamici de Sept-Oct-felicitari Ana,hai Office(137)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Vad ca vb de bagajel,buuun! Deci trebuie sa luam si un gel de dus pt bb! Dar trebuie si sampon/ulei de corp???(cred ca nu sta nime' acolo sa-i frece si cu ulei)
Cu hainutele.....am atatea ,ca nu pot sa ma hotarasc care sa le iau cu mine la spital!!Daca iau body-uri cu maneca lunga,pantalonasi(cu piciorus) mai trebuie sa iau si costumase intregi???(in afara de ala cu care-l scoti din spital!!)
Trebuie sa duc si un biberon? Dar suzeta? Caciulite(cate)???
Tampoanele eu le fac acasa,le pun in pungute si le leg bine. Nu cred ca au nimic si nu cred ca o sa am chef sa le fac atunci!!
Cate scutece de finet sa iau cu mine??
Atatea intrebari!!

Ana32+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Vad ca vb de bagajel,buuun! Deci trebuie sa luam si un gel de dus pt bb! Dar trebuie si sampon/ulei de corp???(cred ca nu sta nime' acolo sa-i frece si cu ulei)
Cu hainutele.....am atatea ,ca nu pot sa ma hotarasc care sa le iau cu mine la spital!!Daca iau body-uri cu maneca lunga,pantalonasi(cu piciorus) mai trebuie sa iau si costumase intregi???(in afara de ala cu care-l scoti din spital!!)
Tampoanele eu le fac acasa,le pun in pungute si le leg bine. Nu cred ca au nimic si nu cred ca o sa am chef sa le fac atunci!!
Atatea intrebari!!

eu nu am dus niciun gel de dus la spital. cel mai bine este sa o intrebi pe dr, ca ea iti da lista cu exact ce tb sa duci.

Kiti, 32+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:

Atatea intrebari!!

Iti spun cum fac eu, nu-i litera de lege, mai vezi si alte pareri. So...
Cu ulei de corp eu zic sa nu-l dai din spital, bebeii au pielea hidratata, uleiul intra greu in corp, mai rau il naclaiesti. Si vorba ta, nu prea ai timp...ti-l spala, l-ai sters, imbracat, pus la san...

Din experienta mea in maternitate e cald indiferent de anotimp...acu e cald ca-i cald, atunci cand o fi frig afara baga astia caldura de-i prea cald (am nascut in dec data trecuta si stateam si cu geamul deschis). Deci, daca iei body si pantalonas e suficient. La noi la maternitate ti-l si infasa intr-un fel in paturica....nu strans tare ci suficient cat sa-l poti manevra ca si o bucata, daca ma intelegi.....cand e asa mic daca nu e strans in ceva eu am impresia ca se dezmembreaza, oricum se misca incontinuu...

Biberon nu e nevoie, daca e sa fie hranit artificial se va face cu seringa. la noi in maternitate nu ne-a dat voie cu suzeta nicidecum, a cumparat sotul una si i-am zis nici sa nu vina sa ma scoata din spital daca n-o are la el...in masina i-am pus-o asteia mici in gurita, ca ma dispera cat vroia sa molfaie...saracuta asa se calma ea, numai ca sfarcul meu era "varza".

Caciulite e bine sa ai cat esti in spital...acolo e un dute-vino continuu, se sta mult cu usile deschise si cu geamurile, pentru aerisire...risti sa il traga pe bebe curentul. Acasa e altceva, eu nu am tinut-o pe Bia cu caciulita in casa insa am putut s-o feresc de curent. Numarul lor...cate crezi. In general, dupa baita, asistentele iti cer alt rand de haine...caciulita poate sa fie tot aia, doar daca nu e patata cumva...

Scutece de finet...cred ca sunt suficiente doua. Daca se pateaza unul sa ai altul de schimb, pana iti aduce cineva de acasa altele... Nu-i un capat de tara, daca mai e nevoie de ceva oricum ii exploatam pe soti...

33+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s
Ana vreau si eu papa bun de ai tu......

34+

crina cu VERONICA ELENA

Facem pachet!

Merci foarte bune! Yumy.....
Iti trimit si eu la schimb ciupercute proaspete puse la cuptor , umplute cu bacon si cascaval si aripioare de pui.

34+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Copiez aici mesajul trimis initial la subiectul Nasterea la Medlife ptr ca am vazut ca asteptati vesti despre Ana Perianu:

"Vesti proaspete si un mesaj emotionant de la Alina:

"Astazi la ora 10.57 am primit cel mai frumos dar de la viata: pe fetita noastra minunata Ana Sofia. Este extraordinar de frumoasa, are 2.6 kg si datorita ei, viata noastra e acum perfecta."

Felicitari proaspata mamica! Bine ai venit pe lume bebe Ana Sofia, sa ai o viata lunga si plina de fericire si sa iti faci parintii sa se simta mereu mandri de comoara lor.

Eu m-am emotionat foarte tare ."

Alina a nascut la 36s+ prin operatie cezariana.

Cori 35+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui cori_mic

Copiez aici mesajul trimis initial la subiectul Nasterea la Medlife ptr ca am vazut ca asteptati vesti despre Ana Perianu:

"Vesti proaspete si un mesaj emotionant de la Alina:

"Astazi la ora 10.57 am primit cel mai frumos dar de la viata: pe fetita noastra minunata Ana Sofia. Este extraordinar de frumoasa, are 2.6 kg si datorita ei, viata noastra e acum perfecta."

Felicitari proaspata mamica! Bine ai venit pe lume bebe Ana Sofia, sa ai o viata lunga si plina de fericire si sa iti faci parintii sa se simta mereu mandri de comoara lor.

Eu m-am emotionat foarte tare ."

Alina a nascut la 36s+ prin operatie cezariana.

Cori 35+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Multumim mult ca ne-ai adus vesti despre Alina.
ANA SOFIA bine ai venit pe lume! Sa fii sanatoasa si cumintica!
Felicitari ALINA!

34+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citisem mesajul si nu facusem nicio legatura... neuron gravid, ce mai...

Bine ai venit pe lume Ana Sofia, sa fii fericita si sanatoasa!
Alina recuperare rapida, am citit si ultimul tau mesaj, ma bucur ca esti OK si ca nu tedoare nimic...superrr....

33+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

wow,inca o bebelica ... bine ai venit pe lume Ana Sofia! refacere rapida Alina, sa aveti o viata frumoasa alaturi de minunea voastra!

camelia 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Venisem sa va dau vesti despre Alina (Ana_Perianu) dar vad ca mi-a luat-o inainte cori_mic

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (30+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Aaaaaaaaaaaa de Office stie cineva, ceva?

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (30+)

Mergi la inceput