Aspirante (100) -Felicitari babiela!
Raspunsuri - Pagina 21
trutzi spune:
Am alergat putin ieri. O prietena de-a Alexandrei (mama fetitei pe care o sa o botez) face nunta si botezul sambata si am zis sa ii imprumut din accesoriile pe care le-am avut eu la nunta, accesorii care erau la tara la parintii mei.
Ieri am fost tot intr-o fuga si azi ma cam doare capul
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 trutzi ce-ai patit? dc esti obosita? pozulici Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
trutzi spune:
Ce printisor frumos ai Sa va traiasca si sa fie sanatos!
[/b]
citat din mesajul lui babiela am reusit sa mai pun vreo 2 poze cu bebitu meu la semnatura -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si multumim DD si de un bebita aici pe pamant ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- tudorasul nostru |
trutzi spune:
Am prins si eu unu
fata suparata
Lasa ca trece timpul repede si o sa se se intoarca acasa
citat din mesajul lui Arianna11 Buna fetele,abia am inceput sa ma obisnuiesc fara sot acasa,desi e tare greu,noroc ca mama s-a transferat la mine LA MULTI ANI LORI ,multi ani fericiti si cu intelegere ! Babi a crescut flacaul Acum o sa pupacim fetele DD ne-a daruit o minune 32+Alesia Maria |
trutzi spune:
citat din mesajul lui cora79 Lorin-La multi ani Lia,Polo,Trutzi Babi,ai un baietel rapitor Arianna,am prins si eu cativa pupicei "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |