Aspirante (100) -Felicitari babiela!
Raspunsuri - Pagina 18
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihahegarty Buna fetele: Cora, trutzi, Arianna si JoAnn. Noi luptam pe doua fronturi. Unul e site ul asta (felicitari babiela) dar mai suntem si pe aspirante optimiste ep 559, deci din doua, una tot o sa raspunda. Clarificati ma si pe mine ce inseamna TB? MHegarty |
TB= temperatura bazala
iti iei temp vaginala
dim inainte sa te ridici din pat
ca sa vezi cand ovulezi
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
mihahegarty spune:
multumesc Lia. Eu nu am fost preocupata de TB sau de alte chestiuni legate de fertilitate pentru ca nu am incercat niciodata cu sotul sa raman gravidutza!
Vineri acum, pe 3 septembrie va fi prima prestatie! Sunt foarte curioasa cum e!
MHegarty
cora79 spune:
Miha,bafta mare,sa se prinda bebe de la prima incercare
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
JoAnn spune:
miha parerea mea, e sa nu incepi sa te stresezi chiar din prima cu TB , sau alte cele...
poate ai noroc si ramai din prima luna ,daca nu nu dispera...
dar oricum cel mai bine e sa fii cat mai linistita si fara stres .
eu cam 6 luni am cumparat teste de ovulatie si prestam conform lor si...nik
in martie am cumparat iar teste, dar probabil am ovulat mai devreme , caci nu s-au mai pozitivat alea de ovulatie, in schimb s-a pozitivat cel de sarcina.
asa ca am ramas gravi cam fara sa stiu
mai bine relax
mihahegarty spune:
Cora si JoAnn merci de incuranjari. Cine stie ce o sa fie! Mi e tare frica ca eu imi fac sperante mari si nu stiu ce va fi! Dupa cu mai spuneam la fete, cand am avut 21 ani am facut un avort si de atunci nu s a mai intamplat sa mai raman gravida cu nimeni. Ce i drept am incercat doar 3 luni cu un prieten prin 2007(din aprilie pana in iulie) apoi m am lasat. Nu s a intamplat nimic intre noi, dar nici nu am comis o in mod regulat. Poate o faceam la fiecare doua saptamani. Cu sotul (suntem impreuna de 3 ani) nu am incercat niciodata, dar trebuie sa ma inarmex cu multa rabdare.
Nu stiu ce va fi!!! Sunt oarecum deprimata!
MHegarty
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihahegarty Cora si JoAnn merci de incuranjari. Cine stie ce o sa fie! Mi e tare frica ca eu imi fac sperante mari si nu stiu ce va fi! Dupa cu mai spuneam la fete, cand am avut 21 ani am facut un avort si de atunci nu s a mai intamplat sa mai raman gravida cu nimeni. Ce i drept am incercat doar 3 luni cu un prieten prin 2007(din aprilie pana in iulie) apoi m am lasat. Nu s a intamplat nimic intre noi, dar nici nu am comis o in mod regulat. Poate o faceam la fiecare doua saptamani. Cu sotul (suntem impreuna de 3 ani) nu am incercat niciodata, dar trebuie sa ma inarmex cu multa rabdare. Nu stiu ce va fi!!! Sunt oarecum deprimata! MHegarty |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
mihahegarty spune:
Asa sa fie iubita mea Cora! Oricum abia astept sa ma intorc din concediu si sa va raportez tot. Sper sa fie cu II liniute in septembrie.
Ce planuri ai pe seara asta? in ce oras esti?
MHegarty
Lia73 spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaa
www.youtube.com/watch?v=H7zy87pnS2E&p=231EEE663972B1DD&playnext=1&index=1" target="_blank">cafeluta de dim
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
trutzi spune:
Neata!
Tare buna cafeluta
Imi place tare mult Paula Seling
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
lorin7774 spune:
neata si noi...
n-am auzit Paula Seling, da' o gura de cafeluta tot am servit
raportam o fetita super miscacioasa - zi si noapte - si o mama foarte agitata - si acasa si la serviciu -
asa ca va pupacesc si dispar le treaba!
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
26+