Raspunsuri - Pagina 2
ange spune:
khristin,ai mei nu cobi!!!
lasa ca tot ne-om satura de zapada 6 luni de aici incolo
daca a trecut "vara indiana" sigur vine zapada si peste noi...
ange,mamica de 2 ori
Oana_B spune:
Hehehe..la noi se anunta o toamna lunga si calduroasa, pana acum asa pare a fi, asa sa fie si in continuare ca anul trecut ne-a luat cu ninsoarea din noiembrie, pana in mai a tinut frigul.
Oana_B
caterina spune:
Nici la Roma nu ninge. Chiar aici nu ninge niciodata, decat foarte, foarte rar. Iarna temperatura nu coboara sub 0 grade. Norocul meu ca suntem aproape de Elvetia. Bucurati-va voi de zapada si pentru noi.
mmihaela spune:
Aruncati ceva zapada si in Bucuresti.
Cei de la drumuri vor fi incantati sa termine cu carpitul gropilor.
Baietelul meu zice ca e prea scurta soseaua: aici o carpesc, dincolo se rupe: logic, nu?
Si noi ne-am bucura de zapada, dar daca nu aruncati voi de la munte, mergem noi la dansul, sa luam nitica!
Miha
ralucami spune:
Prin Moldova nu stie nimeni cum e??Mai exact prin targu` Iesilor ?? Se anuntza vreme pacatoasa? Luna viitoare venim in Ro, la parintii mei si habar nu am ce sa bagam in valize Aici e o vreme superr!!Nici cald, nici frig,poti sa mergi prin tricou afara si mai adie si un vantisor ....tocmai bun de plimbari romantzioase
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Eryka spune:
Bine spus Raluca ,aici e vremea tocmai buna ,cel putzin ptr. mine ,ca mnie nu prea imi place frigul.
Eryka & sufletzelul din burtica ---„
ellaalba spune:
RALU...transmit din Iasi! Stimati ascultatori la Iasi e inca toamna tarzie. S-a racit mult dar inca nu ninge. Iar la pranz se mai vede soarele. De Sf. Paraschiva am avut niste zile superbe. Vino acasa fara grija Ralucami!!!
Cu drag si dor
Ella
lorelei_19 spune:
Nici in Elvetia nu ninge- dar e foarte rece. Asta-noapte a fost sub un grad si mi-au inghetat geamurile de la masina. Ne asteptam si noi la zapada.
Hei, fetelor din Elvetia, facem un concurs cu saniile??? Promit sa ma ocup de organizare
claudia_2803 spune:
Nici la noi in Irlanda nu ninge.Foarte rar vad irlandezii zapada.In schimb la eiploua des.Anul trecut am facut sarbatorile de iarna acasa si m-am bucurat tare mult de zapada(mai ales Laura care a vazut zapada pentru prima data).Anul asta...o sa-i ducem dorul.
Claudia&Laurici
claudia_2803 spune:
Multumesc Ella pentru informatii.Si eu sunt din Iasi si ma bucur de cate ori aud cate ceva de oraselul meu drag.
Claudia&Laurici