Aspirante cu vechime "medie" (57)
Raspunsuri - Pagina 9
claudela spune:
Neatza!Va servesc obisnuita cafeluta si va doresc o saptamana usoara!
POVESTEA MIRUNEI
RAMONELLA spune:
Clau multumim de cafeluta!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
RAMONELLA spune:
Io nu stiu ce fac aspirantele astea...
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
RAMONELLA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudela Ramonella !Sigur fac ele ceva...speram constructiv... POVESTEA MIRUNEI |
Macar sa aiba un motiv bun de chiuleala.
vrmoana spune:
Neatza,
Va las . S-o beti cu placere.
ARIANNA !!!
SA FII SANATOASA, IUBITA, FERICITA SI SA AI PARTE NUMAI DE BINE!!!!
oana
"Where there's a will, there's a way."
vrmoana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui RAMONELLA
Macar sa aiba un motiv bun de chiuleala. Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!" |
Eu vin cu scutire. Am ore numai de la 8. Dimineatza trag de mine sa ma trezesc. Dupa amiaza ajung acasa zombi. Deja ma simt obosita. O sa-mi fac un program de somn pt dupa amiaza.
Va pup
Sa aveti un weekend frumos!
oana
"Where there's a will, there's a way."
claudela spune:
Neatza si de la mine!Oana, multumim de cafeluta...buuunaaa rau!Si lasa ca iti intri tu in ritm...e mai greu inceputul!
Arianna LA MULTI SI FERICITI ANI si din partea mea!O zi luminoasa iti doresc!
POVESTEA MIRUNEI