Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 11
oanarus spune:
Fetelor, va rog imi trimiteti si mie parola pt mailul comun si poze sa pun si pozici cu noi! Multumesc!
maribell spune:
artu cum ascund si eu lincul catre poze?
si ca sa fie si mai tare faza cu scarbela de socrela....eu ii dau banii zilnici.....daca nu am fii noi ea nu ar avea dupa ce bea apa....deci e impucitenia intruchipata.....
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
maribell spune:
fetelor vroiam sa va intreb.....bebelusii vostri se arcuiesc?
a mea printesa zici ca face podul...ce mai, o adevarata contorsionista, si sta cate-o data cu gatutul prea spre spate...oare are ceva?
asa e de cand am nascut-o...sa fie vre-un nerv sifilitic...sau vre-un muschiulet?
de cele mai multe ori se arcuieste asa si plange...urla...
ce sfat imi dati?
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
lenabum spune:
draga maribel imi pare rau ca ai asa aventuri cu maria sa soacra
am si eu un drac de cumnata, noroc ca nu sta cu mine
va pupam pe toate
avem 2,5 luni si 5,600
fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
arturicii spune:
Oau, Lena, ce fetita mare! Atat are Sabina la 5 luni.
Maribell, nu, nu se arcuieste. Nu ai un dr sa il intrebi?
Ca sa ascunzi un link da REPLY WITH QUOTE la urmatorul meu mesaj si o sa vezi, ok?
Noi ne-am intors de la o super plimbare prin ploaie.
Ioana & PYS
arturicii spune:
www.afacerilemn.ro/poze_mesaje/86822.1.jpg" target="_blank">o pensiune faina
Ioana & PYS
cris_09 spune:
Neata!!!
Micul dejun este servit!
Serviti-va!
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?
r_ocsy spune:
Neata !
Ale : casa de piatra !
Artu : ce pensiune faina ; multumim de listuta, aceeasi dilema o aveam ai eu.
Maribell : dragutzo, invat-o minte pe scorpie . Si a mea are tendiinta de a se baga intre mine si Florin prin "sfaturile" ei iar eu ma apuc de urlat si salut sfaturi. Eu chiar nu le inteleg cum de nu le este rusine ! Si cand o mai aud ce parere buna are despre ea ... "ea nu se baga, ii las pe copii sa faca cum vor"
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
r_ocsy spune:
Sofia plange in somn ... oare ce viseaza ? Problema e ca se va trezi pangand si cu o gramada de suspine ; in timp ce doarme nu reusesc sa o calmez nici cu mangaiatul, nici cu vorbitul iar daca o iau in brate deschide ochii si plange direct ... saracuta ! Totusi e super simpatica cum plange ea fara tipete si lacrimi, doar mimica si oftaturi !!!
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
taty_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maribell fetelor vroiam sa va intreb.....bebelusii vostri se arcuiesc? a mea printesa zici ca face podul...ce mai, o adevarata contorsionista, si sta cate-o data cu gatutul prea spre spate...oare are ceva? asa e de cand am nascut-o...sa fie vre-un nerv sifilitic...sau vre-un muschiulet? de cele mai multe ori se arcuieste asa si plange...urla... ce sfat imi dati? MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010 |
mari si a mea se arcuieste rau pe spate de zici ca vrea sa-si atinga picioarele cu capul insa nu plange asa ii place sa stea uneori, nu tot timpul
noi am scapat de urlete si temperatura,bine ca n-a durat decat 2 zile,acum e din nou emma cea cuminte si voioasa....astazi pentru prima oara s-a pus singurica de pe spate pe burta si tare fericita era ca a reusit iar mami ii facea poze