Ghiocei de martie-aprilie ***239***
Raspunsuri - Pagina 21
Pisik06 spune:
Hello!
Va scriu ca sa va multumesc de urari si sa nu ne dati disparute. Am citit mai tot, bravo fetelor pt initiativa
. Nu sunt in stare sa scriu, trec iarasi printr-o pasa urata, accentuata mult de tragedia de la Giulesti. Parca cu cat trec zilele cu atat ma afecteaza mai tare, rememorez holurile, incerc sa imi aduc aminte cum erau pozitionate salile si cum de a fost posibil sa nu treaca nimeni pe acolo (macar doctorii catre sala de nasteri, gravide in travaliu, rude, mame la alaptat, nu vorbesc de cei a caror datorie era sa fie acolo) si sa lase copilasii sa arda de vii.
In fine, chiar si in afara acestei tragedii simt ca nu reusesc sa ma regasesc si sa revin pe o linie de plutire...
Ana e mai bine, pana la urma a fost viroza eruptiva, acum mai tuseste, bubele sunt mai estompate, nu mananca si e cam irascibila, se trezeste noaptea de multe ori, adoarme greu, dar na...speram la mai bine
Azi a fost o zi mai insorita, doar am facut 18 lunite![]()
Va pupam
Mami de minune mica
Ilinca_M. spune:
Pisik, super poze! Iti dai seama ca alea in care e Ana cu javrutzele alea simpatice m-au topit
. Cum stie ea sa mangaie si ce mutre topite au patrupedele
. Asa a mangaiat si Sophiphi o pisica intr-o zi, m-am si mirat cum de stie sa mangaie, ca eu nu i-am aratat veci si nu i-am zis:"fa draga-draga" sau fa "mai-mai". Cu toate astea fata mea in parculetz a inceput sa mangaie copiii pe cap, in timp ce alti copii, carora li se repeta robotic:"fa draga-draga" pocnesc. Parintii nu se gandesc ca poate fiindca ei insisi nu prea fac "draga-draga" ci isi pocnesc odraslele. Deja atatia copii in jur de 1 an plesniti peste manute/fund sau trasi de urechi/ par am vazut ca-mi vine sa iau o mitraliera si sa fac putina "curatzenie"
Revenind la poze: imi place f. mult cum te imbraci! Si Anei ii sta super in roshu
. La Multi Ani!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Monnvas spune:
Helau.
M-am intalnit in Cismigiu cu o mamica de la bulgarasi, cu un baietel de 2,9 ani, bilingv (romano-spaniol), simpatic foc. La sfarsit am facut schimb de masinute ![]()
Am aflat cu aceasta ocazie ca fiu-meu stie sa se catzere pe scari de-alea cu bare, nu cu trepte 

Am vazut si eu pozele cu Ana si am remarcat zambetul Pisikai de mamica indragostita de copilul ei.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
No, fac cap nou si o sterg, ca in noaptea asta si maine is sola, tati e plecat pe coclauri.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!