Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Elfica,EvaF,va multumesc pt raspunsuri.Asa este,Eva...nu ma panichez eu asa usor,sunt zen nativa.Adevarul e ca nici nu am luat vitamine,nimic...Am sa iau de acum
Pe unde or fi fetele alea destepte care stiu sa creeze capitol nou...ca mi-e rusine sa mai scriu
Daca intra cineva care stie parola userului comun,va roog sa mi-o trimiteti si mie.Vreau si eu sa ma destept si sa stiu sa fac capitol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Elfica, Simona,!

La mine 2 medici diferiti mi-au dat acelasi DPN. Medicul meu de la Timisoara, la 22 de s mi-a spus ca s-a schimbat DPN in 31 octombrie si azi Iosup, mi-a confirmat acelasi DPN, 31 octombrie. Deci mai mare cu 2 zile bebe David. Legat de acele sute de grame, perfect de acord cu Eva, ei oricum dau o marja de +/-200 de grame, pentru fiecare echo facuta.
Astept urmatoarele controale, m-am programat la o tipa, medic ginecolog, aici, in Bucuresti... va spusesem ca intentionez sa gasesc pe cineva care sa ma ia in evidenta si aici, luni se pare ca o voi cunoaste. Nu stiu cum o cheama(Mirela nu stiu cum), dar o sa va anunt, poate stie vreuna din voi, ceva de ea... Oricum, am primit o recomandare f ok pentru aceasta dr. Iar pe 6 septembrie am la Timisoara, plus analizele de rigoare, impuse trim 3. Mi-a spus Symo ieri ca din luna 8, monitorizarea echo are loc la fiecare 2 sapt. Dr. meu de la Timisoara nu a pomenit despre asa ceva. Mi-a spus ca ne vdm pe 6 sept si apoi inca o data, inainte sa nasc. Teoretic si practic, cum e mai bine?!

Ana
29s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o
Mi-a spus Symo ieri ca din luna 8, monitorizarea echo are loc la fiecare 2 sapt. Dr. meu de la Timisoara nu a pomenit despre asa ceva. Mi-a spus ca ne vdm pe 6 sept si apoi inca o data, inainte sa nasc. Teoretic si practic, cum e mai bine?!

Ana

Ana, nu prea e asa, la 2 saptamani, decat daca e doctorul din Ro mai catolic decat Papa. Are dreptate medicul din Timisoara, se face eco la 28 sapt, vorbesc de trim 3, apoi la 32 si ultima la 36. Si atat. Asta, evident, daca toate sunt in regula. Pentru complicatii medicul e liber sa cheme pacientul la fiecare sapamana.

In Franta insa incepand cu luna a 8a ma preia moasa, care se pare ma va vedea la 2 saptamani, dar nu cred ca pentru ecografie ci pentru control si discutii pregatitoare nasterii.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 21+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Ana, si pe mine m-a chemat la o luna,deci am facut la 28s,apoi m-a chemat la 32...ai mai mult ca sigur ma va chema la 36 s.Si eu am avut o alta parere,dar vad ca nu e chiar asa.Sarcina e stare fiziologica,nu boala...asa imi spune dr meu mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Asa cred si eu, ca numai o sarcina cu probleme se monitorizeaza la fiecare 2 sapt., incepand cu luna a 8-a.
O sa vb si cu Symo.
Va multumesc, sunteti niste dragute!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3nutza spune:

Eu am mers la control la fiecare 6 saptamani la medicul meu ginecolog. Asa m-a chemat el sa ma duc. Saptamaa viitoare cand avem 28 de saptamani mergem iar.
Dar am si eu o nelamurire, eu am facut un singur set de analiza la sange la 14 saptamani cred si de atunci nu am mai facut decat un examen la urina. Ar fi trebuit sa fac mai multe analize pana acum? Avand in vedere ca sarcina decurge normal.
Nici mie nu mi-a spus doctorul nimic de IR sau de col, ce lungime are sau cum e. Tot timpul zice ca copilul e perfect sanatos si sarcina decurge normal.( De masurat masoara el ceva pe acolo ca imi tot spune, dar nu inteleg prea multe). Stiu ca a verificat cordonul ombilical daca are 3 canale si a zis ca le are.
Inca ceva, de la doctorul de familie ar trebui sa primim un carnetel sau o fisa cu tot ce am facut pana acum? sau in el complecteaza ei si cand aproape sa nasti ti-l da tie?
multumesc mult de intampinare si sper sa nu deranjez cu intrebarile mele
Inca ceva legat de celulele stem. M-am informat si eu putin in legatura cu ele si din cate am inteles nu le poti folosi pentru aceasi persoana de la care ai recoltat, eventual le poti folosi pentru fratiorul lui.
Pupici

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

beatrice, si eu daca as avea suficienti bani incat investitia in recoltare de celule stem sa fie una foarte lejera, sau daca as sti ca vreau un singur copil, as recolta pe principiul ca "lasa ca nu strica". insa concret si practic, la un salariu mediu pentru Bucuresti investitia asta este a big deal, asa ca decizia e luata si financiar.

Mami de (28.10.2008) si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

nu stiu ce se intampla.am o mica cezariana facuta in urma cu mai mult de 10 ani si ma doare. apasa bebe ,se mareste uterul,nu stiu dar nici nu pot merge.
acum misca bebe si mi-e binisor.
am luat gynipral,juma de pastila. nu mi-e rau..doar ceva cald !

Gabriela
24 +

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

andreeacc, am luat legatura cu cei de la stemsure. vine la mine o tanti sapt viitoare. pt sarcina mea gemelara cu 2 saci/splacente diferite, costa 850 E la copilul nr 1 si 425 la bebe 2. depozitul este in danemarca, si ei fac reductie volumetrica ca cei de la biogenis (CBC nu fac) si mai au cica un recipient in care sa stea placenta in caz ca in momentul nasterii se intampla - Doamne fereste!- ceva si mama sau bb au nvoie de ajutor, iar placenta trebuie pusa in second plan.

Adi +23 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

FETELE....eu inca am de lucru!Mai am o masina la incarcat......in weekend si luni am avut contractii si am stat in pat cuminte....acum cred ca o iau de la capat!
nu sunt coerenta in ceea ce scriu dar sper ca voi ma intelegeti....am citit asa rapid cam despre ce ati vorbit.....eu pot sa spun urmatoarele lucruri despre sarcina mea....:
- pana sa raman gravida mergeam la toaleta cam o data la 3-4 zile....acum merg o data in zi...sarcina nu m-a constipat ci dimpotriva,m-a Vindecat!!!
-eu am gastrita hiperacida.....de cand sunt gravida nu am am avut arsuri la stomac ...preventiv mi-a dat medicul sa iau maalox in caz de am dureri...cred ca s-a intamplat sasa fiu nevoita sa le iau de vreo 6 ori in timpul sarcinii
Chiar incep sa cred ce spun batranele ca sarcina "iti schimba sangele" pentru ca efectiv ma simt alta!
-partile negative sunt: ten si par gras.....hipersensibila si irascibila....sunt in stare sa ma bat cu toata lumea cand o iau pe ulei
-daca nu mananc dulce zilnic simt ca dau in turbare
-si restul simptomelor care sunt normale in timpul sarcinii.....sincer acum nu prea mai vad nici o schimbare
apropo,nu ar trebui CAPITOL NOU?

Kitty

23+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput