Perna gravide

Perna gravide | Autor: mygirl

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de cateva lamuriri despre acest produs, in cazul in care l-ati probat sau stiti ceva despre el.
Pe piata exista mai multe modele, din pacate am gasit doar pe net asa ca nu pot vedea in realitate aceasta perna sa-mi pot da seama care este mai buna. Asa ca nu stiu ce sa aleg- perna cu granule de polistiren expandat, cea umpluta cu vata sau cu seminte(granule naturale). Aceasta perna nu este pentru mine, vreau sa fie un cadou pentru o prietena gravida, sa-i foloseasca acum pentru odihna si dupa nastere pentru bebe. Daca aveti sfaturi, modele testate sau macar de care ati auzit ca sunt bune va rog sa imi spuneti, sa stiu ce sa cumpar.
Va multumesc si sarcina usoara :)

Oana & Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

In in comedia romantica "Plan de rezerva" (cu Jennifer Lopez) foloseste ea o perna uriasa in forma de T. Asa as fi vrut sa-i iau si eu prietenei mele insarcinate, dar n-am gasit. In schimb a gasit ea intr-un hipermarket una mai mica si cu care se simte confortabil.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

eu am una cu bilute polistiren, e in forma de U si cred ca fara ea nici nu as putea dormi. Sint insarcinata in 7 luni si o folosesc de la inceputul sarcinii.
imi place ca NU tine cald, e cumva racoroasa, si de multe ori am bagato cu totul in masina de spalat automata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draghiluiza spune:

Citat:
citat din mesajul lui NEM75

eu am una cu bilute polistiren, e in forma de U si cred ca fara ea nici nu as putea dormi. Sint insarcinata in 7 luni si o folosesc de la inceputul sarcinii.
imi place ca NU tine cald, e cumva racoroasa, si de multe ori am bagato cu totul in masina de spalat automata!

spune-mi si mie, te rog, de unde ai luat-o si cat a costat.
multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

scuze de intarziere, nu am mai avut net.
degeaba iti spun eu magazine din Arad, ca aici stau, nu te-ar ajuta.. in plus ca am luat-o cu mult inainte de sarcina asta. Aici in arad exista magazin Premaman, unde se gaseste, poate ca exista Premaman si in capitala, daca nu, sigur la magazinele mari pt copii vei gasi. aprox 1 milion lei vechi..

Mergi la inceput