Dovlecei in sarbatoare *183*
Raspunsuri - Pagina 14
lutoniana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui hepilica
ma raluk, te intreb ca pe sora mea. dar e cam intim si deloc bio. sper sa nu te superi. iti plac d-astea grele? adica cu biciuri asa...? --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
depinde din ce piele ...de la ce animal e luata pielea de bici si de pe ce parte a corpului
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica alo, cu mama va rog . alo, mama, ce e aia s e plus x? --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+
Bruce, minunea noastrå
raluk16 spune:
citat din mesajul lui hepilica
ma raluk, te intreb ca pe sora mea. dar e cam intim si deloc bio. sper sa nu te superi. iti plac d-astea grele? adica cu biciuri asa...? --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
stiu ca era in acelasi aliniat cu cuvantul "sani" dar nu ma refeream la procesul ala tehnologic
Si de ce zici ca nu e bio?
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
citat din mesajul lui happy_uka
se hahaieste asta mica in cascada asa..e tare comica !! molipsitor ! _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
daaaa, m-am uitat fara sonor si am inceput sa rad. Relu se uita bizar la mine. Zic "stai sa-ti trimit", el sare "nu-mi trimiteeee" (e obosit cate chestii ii trimit toata ziua ) si se uita si el fara sonor si incepe sa rada
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Iulika29 spune:
Uka dar unde a dispårut mesajul tau??
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+
Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
Raluk nu ai plecat in concediu?
Uka vrei sa vezi daca suntem vigilente ? fetita obraznica ce esti
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Uka dar unde a dispårut mesajul tau?? Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+ Bruce, minunea noastrå |
am sperat ca nu l-a vazut nimeni..m-am rusinat, este totusi un site desprecopii..
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Uka dar unde a dispårut mesajul tau?? Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+ Bruce, minunea noastrå |
cauta unu' pe bordo acum
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
am sperat ca nu l-a vazut nimeni..m-am rusinat, este totusi un site desprecopii.. _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
daca vrei trebuie doar sa ne spui si ne mutam si la un forum de deocheate .....deocheate ca s-au mirat de noi ce frumoase si destepte suntem, la ce te-ai gandit ?
hepilica spune:
daca-mi permiteti.... multumesc.
eu cred ca la un bici sunt importante atat tipul de piele (de la ce animal provine) cat si culoare si rezistenta manerului . dar cred ca e foarte important sa stim si daca animalul a fost alaptat.
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.