Trei frati patati-ceai

Trei frati patati-ceai | Autor: ina-bubulina

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Stie cineva daca acest ceai "trei frati patati" poate fi baut si de un copil de 1 an si 2 luni? Am inteles ca acest ceai este impotriva alergiilor. Copilul are alergie la proteina din laptele de vaca.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina-bubulina

Buna fetelor,
Stie cineva daca acest ceai "trei frati patati" poate fi baut si de un copil de 1 an si 2 luni? Am inteles ca acest ceai este impotriva alergiilor. Copilul are alergie la proteina din laptele de vaca.

Sotul meu bea acest ceai. Pe cutie nu scrie nimic la contraindicatii...intreaba pediatrul.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Nu, nu!!! In nici un caz nu-i da copilei ceai fara sa te informezi temeinic.
Trei frati patati e o planta medicinala, e un medicament, numai ca natural.
Asta nu inseamna ca il poti da dupa ureche, ai nevoie de sfatul unui fitoterapeut.

In cazul alergiilor despre care pomenesti, nu se mai da copilului lapte de vaca.

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Lapte matern, lapte de soia, poate chiar o formula... exista variante.
Nu as crede ca un ceai poate vindeca un bebe de o alergie severa.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rebeca2009 spune:

cunoscuta inca din evul mediu aceasta planta este folosita pt curatirea sangelui. actiune farmacologica:curata sangele de toxine, antialergic,diuretic si usor laxactiv. dupa parerea mea nu cred ca ar trebui sa il dai copilului fara a consulta un pediatru. exista lapte fornula care te poate ajuta. succes.

Mergi la inceput