Gasca de Constanta *120*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

Iti spun eu cum il cheama pe ecografistul de la gara,Mocanu.Este f bun.Daca vreti nr de tel sa-mi spuneti.Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salut!!!
acum am sosit de la Insula lui Ovidiu...super frumos, pentru mine a fost prima data shi mi-a placut mult
au loc de joaca, pasari, iepuri, restaurantul cu mancare buna...frumos tare
biletul la vaporashul mic -20 lei/adult si parca 10 lei (4-14 ani), la intoarcere am venit cu vaporul mare, care are si restaurant

http://www.insulaovidiu.ro/

``````````
Cristina, ai dreptate...dr. mocanu

mai e cineva treaz?...sunt pe aici, in noaptea asta pleaca Nana la munte shi am de facut bagaj shi de scris ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
mai e cineva treaz?...sunt pe aici, in noaptea asta pleaca Nana la munte shi am de facut bagaj shi de scris ceva

Normal ca eu sunt treaza . Hai sa te ajut la impachetat! .Vezi sa nu ii uiti hanoracul gros ca este frig seara .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

hello,every body home?

am putin timp si as putea povesti cate ceva, nu de alta dar s-ar putea deja sa uit...fiecare zi e altceva si altundeva. in mare o sa va spun itinerariile nu si sentimentele legate de cele vazute si mai ales de cele traite si pe care nu le pot asterne pe hartie... este o devalmaseala totala in capul meu:
1-prima zi a fost de recuperare si un mic circuit prin cartierul unde locuieste sora mea..totul fff conservator..dar cochet in acelasi timp....ceva in stilul Sibiului...case de maxim 2 etaje, in oglinda sau single...nimeni nu te intreaba nimic....poti merge si in maini...nimeni n-are treaba cu tine atata timp cat nu deranjezi personal pe cineva sau atentezi la ...podoarea publica...
muuuuulte magazine...unul langa celalalt , fff diversificate, dar si cu proprietari de diverse natii:spanioli, chinezi,indieni, africani...etc.. .o multitudine de natii si culori ...niciodata n-am vazut asa o diversitate si in acelasi timp o simbioza perfecta intre ei...
2- a doua zi a fost una coplesitoare...am bantuit peste 10 ore nonstop...am facut baia de ...civilizatie....of...ca puncte turistice atinse: ochiul Londrei(imensa roata), panorama de langa ochiul Londrei cu renumitele statui umane vopsite in diverse culori:galben-auriu, albastru,spiderman,Dark Wader din Star-wars, Apoi spre palatul Buckingam(care este maret!)am traversat podul peste Tamisa unde cantau diversi indivizi cu diverse instrumente--o minunatie. Dupa care am mers in parcul St.James, o imensitate de parc-curat si plin de flori,gazon englezesc(multcunoscutul gazon) si statui din 50 in 50 de metri...Ce este definitoriu pentru Londra, defapt pentru englezi, este dispciplina, disciplina in tot: de la statul la coada la urcarea in autobuze,metrou sau vase de croaziera, de la omniprezentul ,, sorry,, pentru o simpla atingere, etc...o sa ajung si in somn sa spun ,,sorry,, cand ma atinge ...costin.....
cam atat pt azi...
daca v-a placut...continuarea pe maine
pup missminunatele mele!

<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan

Mergi la inceput

Lali...bifat

Dadi...of course ca mai vrem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

imi scuzati greselile gramaticale..i-uri in plus,exprimari neterminate...scriu la un laptop si nu sunt familiarizata cu tastele ..
Dana...mai scriu....

<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan

Mergi la inceput

Dadi, nu-i bai...important sa ne povestesti cat mai mult, sa "vedem" si noi Londra (slabe sperante sa ajungem curand pe acolo)...mie mi-e dor de tine

acum am finalizat si eu lucrarea si bagajul...intr-o ora au zis ai mei ca se pun la drum, mi-e somn de pic ...ma bag 1 ora la si dupa ce pun fata in masina lor sper sa ma lafai in pat pana pe la 9-10 (asta daca nu ma trezesc pe la 7-8 ca asa mi-am facut obiceiul

asa ca pot sa va zic "buna dimineata!!!"de acum, ca sa fiu prima
apar si eu la cafea...cine o face in dimineata asta???

`````````````

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna Ct,

Tania astept continuarea....

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

mmmmmm, cafea

Neatza Gashca!!!
ador melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=KB8SacSUjwI, ma distreaza !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

neata!!!mai este putina si ptr mine?

o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput