Gasca de Constanta *120*
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
DanaAlex spune:
Cristina, dupa cum ziceam...barbatzii sunt o specie aparte, sotzul meu urashte shoppingul, sa mute mobila shi lista continua..........dar de aia ii iubim !!!
nu ma apuc singura (faceam shi eu asta prin tineretze, dar acu' ma intzepenesc de spate) of-of, mai-mai!!!
tu povesteshte ce ai pe suflet, ca nu ne intristezi...incercam sa te ajutam cu idei, shtii tu: "unde-s multzi, puterea creshte!!!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Buna de la Navodari,
Dana teoretic Angi trebuie sa-si dea "gaseala"si cu mine caci avem de facut un schimb
si eu schimb periodic pozitiamobilei...deja aici e de cca 2 ani nemutata
...dar D venin la 3 saptamani acasa
inca nu pot sa (re)amenajez..iar singura....mi-a trecut demult sa mai fac asa ceva....deh varsta
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
'neatza!
Mai mie mi s-a scurtat mintea nu cu mult,ca nici inainte nu era prea "lunga" ,nu retin aproape nimic...
Cine vrea o portie de ciorbitza de gulii? Este aproape gata,bolboroseste usurel pe aragaz.
Dana si eu mut mobila prin casa ,de i-am innebunit pe sot si cumnat
.
Cryss am patit-o si eu pe aia cu "am gresit casa? " . Si capul sus,va veni si vremea bebelusului. Noi pana sa raman insarcinata spuneam ca mai asteptam putin,ca inca suntem "mici" ,nu suntem pregatiti,nu avem bani etc. Dar cand ne-am uitat impreuna pe test si a vazut cele doua liniute m-a intrebat cu lacrimi in ochi " asta inseamna ca vine un bebelus,nu?" ,si te asigur ca nu erau lacrimi de tristete dupa timp liber,somn mult, bani doar pentru noi doi,ci erau de fericire si din cauza de avalansa de sentimente.
Andata cu ce vopsesti figurinele din sculpey? Sau il colorezi inainte de modelare?
Dadi ma bucur ca te simti bine unde esti acum,eu astept si poze
.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Dana teoretic Angi trebuie sa-si dea "gaseala"si cu mine ![]() ![]() |
ok...lasa ca o sun s-o intreb daca ajunge itzi trimit banii prin ea
hmmmm...2 ani mobila pe acelashi loc
![](icon_smile_big.gif)
![](radtare.gif)
cryss_cryss spune:
Replica sotului meu cand l-am intrebat daca s-a mai gandit sa facem un copil:"Din septembrie am 5 zile de concediu fara plata si din ianuarie imi scade indicele de salarizare".Mai pot spune ceva?
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Mai mie mi s-a scurtat mintea ![]() |
ei na!!!...acum ca tu ai zis, eu te cred...ca doar nu o sa te contrazic
![](icon_smile_big.gif)
Cine vrea o portie de ciorbitza de gulii? Este aproape gata,bolboroseste usurel pe aragaz. |
cum adica ciorba de gulii???...ia zi retzeta, n-am auzit sau mancat asha ceva...ce gust are ciorba???
gulia eu o folosesc cruda ca atare (rar de tot) sau in salata (am mancat la cineva)
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui cryss_cryss Replica sotului meu cand l-am intrebat daca s-a mai gandit sa facem un copil:"Din septembrie am 5 zile de concediu fara plata si din ianuarie imi scade indicele de salarizare".Mai pot spune ceva? ![]() cristina |
sincer...daaaa!!!
comentariu:
potzi sa-i replici ca (functzie de priceperile lui) sa mai faca ceva dupa ce se intoarce de la job-ul bugetar....munca la stat e comoda shi de curand prost platita
eu am lucrat numai la patron shi ma crucesc cat timp au bugetarii la serviciu, zau asa...
ash spune, fara sa fiu rautacioasa decat un pic
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vladis/vladis.jpg)
vladis spune:
buna, fetele, din pacate se pare ca urmatoarele 2-3 zile nu ajung la navodari, deoarece nu poate cumnata din motive fiziologice sa mearga la bebe si eu nu stiu exact unde locuieste; dodo, oricum arunc buzduganul inainte sa plec
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
happy_uka spune:
citat din mesajul lui DanaAlex Uka, cand faci comanda mami la tzoale pt.Carina?...am vazut ceva frumos pe site-ul respectiv ![]() asha te vreau, activa aici...mai lasa dovlecimea, stai cu noi ![]() |
Neata constantime!!
Dana, dear
![](icon_smile_big.gif)
Noi am scapat de muci
![](icon_smile_big.gif)
Te apuci de redecorat? Bravo, spor la treaba! Stiu un nene bun tamplar , iti dau pe mess numerul. Noua ne-a facut o tona de mobila si suntem multumiti de el. Sa ma chemi daca ai nevoie de un umar la impins, stii ca sunt vanjoasa
![](icon_smile_big.gif)
Va pup dragelor..Merg sa mai citesc si eu din urma, ma simt cam alien asa...
![](pupic.gif)
_
![](auto2.gif)
![](smiley_shopping.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
cum adica ciorba de gulii???...ia zi retzeta, n-am auzit sau mancat asha ceva...ce gust are ciorba??? gulia eu o folosesc cruda ca atare (rar de tot) sau in salata (am mancat la cineva) |
M-am inspirat de aici dar doar m-am inspirat,adica am vazut ca se poate
![](icon_smile_big.gif)
-gulii : 3 bucati
-morcov: 2 maricei,tot bio
![](icon_smile_big.gif)
-ceapa: 2 potrivite
- sfecla rosie ( si de asta avem multa,noroc ca mie imi place in borsui si salata) : una mica
-ardei capia rosu : 2 potriviti
-rosii: 3-4 micutze
-bors : mult,ca mie imi place acra
![](icon_smile_big.gif)
-leustean,frunze de telina,patrunjel
-sare
-2 linguri ulei.
Am pus 3-4 litri apa la fiert,paralel am pus la sotat ceapa in ulei cu o ceasca de apa,cand s-a calit/inmuiat ceapa am pus ardeiul taiat cubulete,rosiile maruntite la robot ( mi-a fost lene sa le dau pe razatoare). Cat a dat apa in fiert si rosiile,ardeiu,ceapa s-au facut ca un sos,am razuit morcovul,guliile,sfecla rosie. Cand a dat apa in fiert am pus sosul si legumele razuite in apa. Am lasat la fiert pana au fiert legumele,vre-o 30 minute,dupa care am pus borsul fiert putin separat,leusteanul si telina. Dupa 3-4 minute am pus si patrunjelul si sarea,si am oprit focul. Acum salivez pana se raceste bine,,eunu pot manca ciorba fierbinte. Pofta buna !
Lali mami de
![](buggy.gif)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania