Gasca de Constanta *120*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

pagina 15

p.s. eram ...e pagina 14 , dar am preconizat bine...ma duc la 15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

mai la ceas de seara,urez si eu si aici,Taniei,la multi ani,sanatate si mult noroc si bineinteles Tianei,la multi ani,sanatate si o copilarie frumoasa!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Am intrat si de Buna seara
Azi am lenevit, ca doar ma doare colo, dar ma mentin...
Sa va zic si faza zilei: Ana s-a speriat de o musca! S-a asezat musca pe marginea scaunului de masa, undeva in zona umarului ei..si a privit-o Ana cateva secunde dupa care s-a declansat panica, nu a mai vrut sa stea fata in scaun, avea o fatza speriata si plangea. Doamne, am ramas uimita! Daca n-a vazut copila muste pana acum! Trebuia s-o fi trimis la bunica-su in ograda cateva zile sa convietuiasca acolo cu toate cele de la tzara...

Bye!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Dana, ai muncit ceva sa treci singura de pagina precedenta. Multam fain de .
De scris pe aici, mai rar, fii-mea terorista imi lasa f putin timp liber, si ala doar cand doarme. In rest vrea numai la mine. Daca ma asez la calculator se baga sub scaun, se da cu capul de picioarele scaunului si urla.
Printre picaturi am timp doar de bijutereala, ceva de genul asta http://news.webshots.com/album/577238792nmtilz?start=36

Crixia, ai lasat animala sa sperie copila, draga de ea... Uite sa treaca sperietura Anei

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'na seara! Ce-i ma galagia asta aici,ca v-am auzit de hat departe [ una cu mana in sold si incruntata]!!
Aaa ,gata,am vazut ...

La multi ani Tiana sa cresti mare si frumoasa,isteata si descurcareata,sa ai parte numai de bine si de oameni buni pe langa tine

La multi ani Tania sa fii fericita multi ani de acum incolo alaturi de fetitele tale!

Aa,si am mai auzit-o pe Dana vorbind singura ,dar sa nu ii spuneti,ca mie mi se pare asa,semn de "lipsa de intalneli in grup mare" ,cica e nasoala rau lipsa asta,asa mi-a spus cineva.
Mai aveam ceva de scris dar revin la ceas mai tarzior,sa hranesc si eu ghindocul,si iesim in parc.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Tania, lasa-ma si pe mine sa-ti urez "La multi ani, cu sanatate si noroc", chiar daca e aproape sfarsitul zilei aniversare. Intamplarea intamplatoare face sa ma fi logat pe DC chiar aseara, intr-un acces de nostalgie dupa vremurile de demult. La mesaje private, am gasit o invitatie de-a ta, de-acu vreo luna, asa ca, iata, i-am dat curs.
Le pup pe fetele vechi de pe forum si mi-e dor de primii nostri ani de forumiste,cand ne intalneam cu piticii prin parcuri, cluburi sau aiurea. Piticii intre timp au devenit scolari, noi am mai imbatranit, dar ma bucur ca gasca tine steagul sus si merge inainte, cu noi si vajnici membri.
Sa zambim, maine va fi mai rau (vorba lui Murphy)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Este mai greu cu adormitul, cand se mai trezeste noaptea imi ia mai mult s-o pun la loc in patutz..Dar era timpul, eram epuizata si nici laptic nu mai era.
In rest, noi iesim prin parc, prin Mamaia, pe la plaja, ca tot omul.. Organizez mini-petrecerea de motz..am emotii Face fetitza mea un an, nu-mi vine sa cred
Va pup, sa avem toate o saptamana faina!!

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Nu are o jucarie preferata? Suzeta?
Ana a avut suzeta de la 10 zile la 3 luni dupa care a preferat un degetel..si cu el am ramas. Cred ca e pedeapsa mea de la DD, caci am spus cand am dezvatat-o pe Alexia de suzeta(la 2 ani) ca daca voi mai avea un copil nu-i voi mai da suzeta. Acum realizez ca am exagerat, Alexia o folosea rar, dar eu vedeam altfel lucrurile atunci...ete ca acum e mult mai greu cu degetul.

Unde faci petrecerea? Eu regret ca am facut acasa, a fost tare greu pentru mine si nici cheltuiala nu s-a diminuat. Mai bine ma duceam la rest, unul mic de cartier, dar macar era toata lumea servita si nu ma durea capul(picioarele si restul...). Am zis ca suntem putini, dar ne-am adunat 18 adulti.

Cris mami de Alexia & Ana

Nu a vrut niciodata suzeta, jucarie preferata ..nu stiu, nu ii pun in patutz decat paturica, o sa incerc cu un ursulache drag ei.

Petrecerea cred ca va fi pe terasa la On Plonje Jr, inca nu suntem 100% decisi. Si vom fi cam 22 ..Acasa e exclus, noi nici macar nu avem masa atat de mare, nu mai zic de scaune, farfurii, pahare...

Am ras cand am citit de Ana ca s-a speriat de o musca Ce dulci sunt la varsta asta..si eu sunt innebunita dupa reactiile si achizitiile pitiei mele

Va pup, noapte buna!

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andata

Printre picaturi am timp doar de bijutereala, ceva de genul asta http://news.webshots.com/album/577238792nmtilz?start=36

wow Andata, ce frumusetzi itzi ies din maini...o sa trec intr-o zi sa le vad de aproape, ca mi-au facut cu ochiul unele din ele

am tras cu ochiul shi pe blogul tau shi am vazut-o pe Ioana (dez)motzata... frumoasei micutze

shi te vreau activa la Gashca...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Aa,si am mai auzit-o pe Dana vorbind singura ,dar sa nu ii spuneti,ca mie mi se pare asa,semn de "lipsa de intalneli in grup mare" ,cica e nasoala rau lipsa asta,asa mi-a spus cineva.

se mai intampla, de la o varsta incolo shi sa vorbeshti singur
...cat despre "intalneli in grup mare" o s-o facem, stai linishtita... mai e o conditzie - sa vii shi tu - nu de alta, dar noi ne-am tot intalnit shi tu ai lipsit cu desavarshire...deshi, prezentza ta e sublima

p.s.hai culca-l pe Paulica si pune-te pe scris

Mergi la inceput

Crixia - scumpa de Ana ce patzanie a avut azi cu musca...shi ai mei sunt terorizatzi de mushte, mai ales ca nu fac deosebirea f bine intre musca, albina, viespe shi i-am obisnuit sa se fereasca de ele...asha ca atunci cand zboara ceva in jurul lor, striga disperatzi "muscaaaaa" ...

Uka, cand faci comanda mami la tzoale pt.Carina?...am vazut ceva frumos pe site-ul respectiv ne auzim shi vedem pe miercuri(voi fi libera la mare)
asha te vreau, activa aici...mai lasa dovlecimea, stai cu noi

Mergi la inceput