Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010(136)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

De cateva zile sunt ca o termita: mananc aproape fara limite
Azi, la pranz, am prestat asa: mancare de fasole cu ciolan afumat, niste salata de vinete, o bucata mare de cas, o rosie imensa, o 1/2 de paine de graham si...niste struguri la desert
a! si dupa ce am mancat mi se facuse pofta de o cola, coca cola, asa ca am baut si din asta...

Valentina32+

Sa zicem ca am o vaga idee despre ce vorbesti
Eu nu am ajuns la masa inca, dar duminica seara, dupa ce isi mai revenise piticul, m-a luat asa o foame ca am mancat aproape o bagheta intreaga (era calda), cu branza si rosii si udata cu o cutie rece ca gheata de coca cola la 330ml. Dar chiar aveam nevoie de asta!!
Acum imi fac putin curaj, ca zilele astea tb sa ma cantaresc. Nu de alta, dar o sa ma duc la cabinet si, dc nu ii zic, ma suie pe cantar. Si nu vreaaaauuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!

Kiti, 32+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Kiti, mie imi este si frica sa ma cantaresc. Acum vreo 1 sapt si ceva deja depasisem pragul de 15 kg luate
Noroc ca maine la morfologie nu ma cantareste, dar cand ajung la medicul meu zilele viitoare cu rezultatele...nu cred ca mai scap...
Parca il si vad cum imi spune, ca de fiecae data: nu paste fainoase, nu paine, nu dulciuri, nu sare...
Dar cu o vrea sa traiesc?

Valentina32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:

Azi, la pranz, am prestat asa: mancare de fasole cu ciolan afumat, niste salata de vinete, o bucata mare de cas, o rosie imensa, o 1/2 de paine de graham si...niste struguri la desert
a! si dupa ce am mancat mi se facuse pofta de o cola, coca cola, asa ca am baut si din asta...

Valentina32+

Eu nu am ajuns la masa inca, dar duminica seara, dupa ce isi mai revenise piticul, m-a luat asa o foame ca am mancat aproape o bagheta intreaga (era calda), cu branza si rosii si udata cu o cutie rece ca gheata de coca cola la 330ml. Dar chiar aveam nevoie de asta!!
Acum imi fac putin curaj, ca zilele astea tb sa ma cantaresc. Nu de alta, dar o sa ma duc la cabinet si, dc nu ii zic, ma suie pe cantar. Si nu vreaaaauuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!

Da...Si mie mi se pare cunoscut sentimentul asta... De se mira toti de mine ca unde mai incape atata mancare... Pe sale, unde altundeva?

De ex, azi am mancat: 1 litru de lapte rece cu 3 bucati mari de prajitura cu ciocolata, 7 nectarine, 4 mere, 2 pere, 4 banane (f mari), e felii de chec, pranz (o farfurie plina de spaghete bolognese) si acum salivez pe langa niste sticks-uri cu branza...

Da' ce sa fac daca mi-e foame?...

Sabina, 35+ cu Nicklas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk

Citat:

Citat:

Valentina32+

Da...Si mie mi se pare cunoscut sentimentul asta... De se mira toti de mine ca unde mai incape atata mancare... Pe sale, unde altundeva?

De ex, azi am mancat: 1 litru de lapte rece cu 3 bucati mari de prajitura cu ciocolata, 7 nectarine, 4 mere, 2 pere, 4 banane (f mari), e felii de chec, pranz (o farfurie plina de spaghete bolognese) si acum salivez pe langa niste sticks-uri cu branza...

Da' ce sa fac daca mi-e foame?...

Sabina, 35+ cu Nicklas

inseamna ca ai mai racorica daca poti sa mananci atata...
eu am mancat dimineata o omleta din 2 oua si cu putina branza framantata cu juma de rosie, la pranz un polonic de ciorba de rosii si juma de felie de pepene...
nu pot sa mananc, mi-e cald, rau...si povestea de aseara m-a dat peste cap.

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,33+ PETRU si mami de bomboana EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna burtici!

Felicitari tuturor fetelor care au schimbat azi semnatura.

Timisorencelor intalnire placuta.

Maitreyi acelasi tip de aspirator nazal am achizitionat si eu,tu ai mai folosit modelul asta,isi face bine treaba?

Ca tot vorbiti de mancare va invit sa poftiti la desert,in albumul meu de pe picasa,sper sa fie pe gustul vostru.Si am adaugat si o poza de duminica,cand am implinit 30w.

Clary e superba Bianca,si deja are cercelusi.

Klarisse abia astept sa pui poze in album cu caruciorul.

toate fetele!

30+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:

eu am mancat dimineata o omleta din 2 oua si cu putina branza framantata cu juma de rosie, la pranz un polonic de ciorba de rosii si juma de felie de pepene...

BAZAR GENERAL PE DC

BLOG

Eh, ce bine ar fi dc ar avea vreo legatura caldura cu pofta de mancare... La mine nu au nicio treaba. E cald. Si? Ce, nu merge o pizza? Ba daaaa....
Deci nu tb sa fie racoare ca sa mananc, cel putin nu la mine
Maine dimineata ma cantaresc. Poate ma sperii si o las mai moale

Later edit: Si ca tot a venit vorba, ma duc la masa. Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:

Citat:

BAZAR GENERAL PE DC

BLOG

Eh, ce bine ar fi dc ar avea vreo legatura caldura cu pofta de mancare... La mine nu au nicio treaba. E cald. Si? Ce, nu merge o pizza? Ba daaaa....

Nici la mine caldura cu pofta de mancare nu au nicio legatura. Si la ce racorica am la birou, unde mananc toata ziua...e he...
seara incerc doar pepene sa mananc, dar mai scap si pe aratura din cand in cand...

Valentina32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya86 spune:

Buna ziua...
Vad ca vb de mancare, hmmm eu nu am treaba cu mancarea, mananc la fel ca si inainte de sarcina ,c-am 3 mese pe zi si intre ele fructe si cateodata ceva dulce . Si vreau sa spun k am pus pe mine doar 7 kg de fapt doar la . Cateodata ma uit la mine si mi se pare ca nu am luat suficiente kg, dar moasa a spus k e perfect pt saptamanile care le am . Sper sa nu se puna si in alte zone kg-mele decat acolo unde trebuie.
Va si va astept la niste clatite cu finetti...

maya 30s cu Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Citat:

Citat:

BAZAR GENERAL PE DC

BLOG

Hehehehe... La mine, da, e racorica bine... Sunt 19 grade afara...

Insa si eu sunt tot de parerea lui Kiti, la mine caldura nu are nici un efect asupra mancarii. O pizza cu mult chilli sau jalapenos merge oricand.

Sabina, 35+ cu Nicklas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Aoleu tot cu mancarea sunteti! M-am adunat si eu pe la domicilii...
S-a dus sotul la Giulesti sa consilieze mamici in suferinta...macar atat de reusim sa facem pentru ele...

Cristina 33+

Mergi la inceput