Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010(136)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Multumim pt capitol!

Timisorencelor distractie placuta... pe deseara asteptam poze!!!

Madutza felicitari pentru caruciorul roz.De data asta totul va fi bine, sarcina usoara sa ai pana la 40 de saptamani! Sa ne mai scri

35+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Madutza, felicitari pentru bebita ta! Sarcina usoara in continuare iti doresc!

Clary, mi-au dat lacrimile cand ti-am citit postarea! Or sa fie de acum mii de clipe minunate alaturi de Bianca ta, ai sa vezi, o sa fie mai mult frumos decat greu...multa sanatate va doresc.
A...si vreau si eu contul si parola de la puiuti ca nu le am....si vreau sa fiu la curent cu mocutzele bebeilor, plizzzz...

Am fost ieri la dr, toate bune, col lung si inchis, bebe inca transversal (nu ca ar conta, oricum fac cezariana). Am intrebat de camasa de noapte si a zis ca e la alegerea mea, cum e mai comod, ea crede ca e mai comod in camasa....i-am explicat ca mie mi-e mai comod si intr-un costum de ski decat in camasa de noapte. OK...totul e cica sa ai nasturi in fata sa poti alapta , restul, treaba mea, cum mi-e mai comod
Buuuunnn... cat despre tampoane...no way. Vata... ca pe ei ii intereseaza cum curge, cat curge si cum arata...si tampoanele absorb si nu se mai intelege. Acasa cica treaba mea, la spital vata...asta e...
Vestea buna e ca DACA totul e bine si frumos (da Doamne!)putem "negocia" data iesirii din spital (i-am explicat eu ca probabil ma vor deprima 7-8 zile de stat acolo). Ce n-am putut negocia au fost vizitele urmatoare...ne vedem peste 2 saptamani si apoi si mai des..... Din partea mea as vi mers direct la nascut...

32+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello! Revin si eu dupa o absenta mai mare de o saptamana. Am terminat zugraveala, inca nu ne-am intors in dormitor, dar m-am mufat la net ca nu mai puteam fara.

Vad ca s-au scris multe capitole, nu cred ca voi apuca sa recuperez, dar vreau sa urez bun venit puilor mici Calin, Bianca si Octavian, sa fie sanatosi si fericiti si sa-si bucure parintii. Felicitari mamicilor!

La Multi Ani cu intarziere dar cu mare drag pentru Alynta si Mari Paun, dar si pt toate Mariile!

Eu azi sunt oficial turbata, m-am dat cu totul peste cap. De cateva zile am facut pe picioare un eritem urat in zona in care inmjectez Clexanele. Nu cedeaza la gheata, tinctura mentolata sau Fenistil. Nu stiu ce sa mai fac. In plus azi noapte am avut o pauza de somn de cca 3 ore, timp in care m-am gandit sa manac ceva, am ales un foietaj cu ciocolata si la nici 30 min m-a pocnit o durere crunta de stomac, mai precis sub stern ma durea de nu puteam respira sau bea apa. A cedat un pic la No Spa, dar acum simt ca imi strange o gheara stomacul. Iar povestea cu Giulestiul m-a terminat . Ma doare sufletul pt ce s-a intamplat si nu mai am pic de respect pt tara asta.
Saptamana trecuta am ajuns cam crizata la Giulesti, am ales sa merg acolo pt ca era cel mai aproape de mine, nu il simtisem pe bebe de cateva ore bune si nu ma mai puteam calma. Am constatat ca la camera de garda se dadeau consultatii, loc pt urgente nu era, n-am avut putere sa fac scandal si m-am dus la medicul meu. Slava Domnului totul era bine cu bebe, sau ma rog, aproape bine, pt ca in urma ecografiei facute am crescut doza de Clexane, acum fac o zi 0.4 si o zi 0.6. Cica rezistentele nu erau suficient de bune... Voua cum v-au iesit rezistentele pe artera ombilicala si cerebrala medie la eco de 32 sapt (cele care ati facut)? Si greutatea bebelusilor?

Scuze pt vaicareli dar stateam sa explodez, am mai dat drumul la presiune...

Pupici pt toata lumea!

Mai am ceva de zis: Madutza felicitari pt vestile bune!

Donna 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

O cana de ceai de menta doriti? simt ca ma topesc , ma doare burta , si mi se si intareste . Am sunat dr m-a bagat pe gynipral. Alta durere imi tremura toate planetarele , trebuie sa stau cam o ora fara sa fac nimic , pana ma linistesc.

De mancat nu-mi arde , am o stare de imi vine sa stang de gat pe toti , urlu la fiimea ca disperata. Am sunat la bunicile copilului poate sa ofera vreuna sa o ia barem 3 zile dar is ocupate, le-am zis alta data nu v-o mai dau eu

Frumos ca ati pus de intalneala sa faceti pozee.

Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)sicu(32sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

madutza bine ai revenit printre noi!. Ma bucur foarte mult ca esti bine, si tu si bebita. Te mai asteptam pe la noi

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

MADUTZA felicitari pt .Sarcina usoara si la termen!!
DONNA bine ai revenit!!
ANAALINA si eu mai am stari de nervi cateodata! Cred ca din cauza hormonilor!!

Ana32+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

m vazut falcutele Biancai de Clary, Doamne, e numai buna de pupacit!

32+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Salutare si de la noi.
Madutza felicitari pentru printesa, sa fie sanatoasa, sa creasca mare si voi sa va bucurati de ea.
Clary bebe Bianca e o scumpa, iti vine sa o papi de falcutele alea..si povestea nasterii foarte frumoasa. Mi-au dat lacrimile gandindu-ma ca acusica voi trece si eu prin asta.
Alynta eu urmatorul control il am pe 4 septembrie deci doctorita o sa fie..ca ea m-a chemat.
Chichi, Bebecris ma bucur ca v-a placut caruciorul..chiar acum 10 minute a sosit, arata super, il astept diseara pe tati ca sa il asamblam.

Felicitari tuturor burticutelor pentru schimbarile de semnatura, sa cresteti mari.

Klarisse graviduta 32+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Buna dimineata, burtici ... Ma rog, buna ziua...

In primul rand, Doamne ajuta familiile ce si-au pierdut copilasii la Giulesti... M-am ingrozit cand am aflat aseara...

Felicitari tuturor fetelor pentru schimbarea de semnatura, si la mai mare pana-n 40...

Poate sa imi trimita si mie careva userul si parola de la contul cu pozele bebicilor.. Vreau si eu sa vad minunea lui Clary

Noi tocmai ce am venit de la ultima eco dinainte de nastere. Si am aflat ca suntem in grafic cu toate cele: avem 2898 grame, si toate organele sunt bine functionale. Avem si perisor - destul de lungut as spune eu. Si cand a trecut moasa pe scan 4D, am vazut ca molfaiam manuta stanga... Si tot am molfait la ea vreo 15 min. Pur si simplu adorabil. Aaaa, si avem niste falcute...graseeeeee! Nu mai pot de dragul lui - seamana cu ta-su leit.

In rest, v-am pupacit pe toate

Sabina, 35+ cu Nicklas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk

Buna dimineata, burtici ... Ma rog, buna ziua...

In primul rand, Doamne ajuta familiile ce si-au pierdut copilasii la Giulesti... M-am ingrozit cand am aflat aseara...

Felicitari tuturor fetelor pentru schimbarea de semnatura, si la mai mare pana-n 40...

Poate sa imi trimita si mie careva userul si parola de la contul cu pozele bebicilor.. Vreau si eu sa vad minunea lui Clary

Noi tocmai ce am venit de la ultima eco dinainte de nastere. Si am aflat ca suntem in grafic cu toate cele: avem 2898 grame, si toate organele sunt bine functionale. Avem si perisor - destul de lungut as spune eu. Si cand a trecut moasa pe scan 4D, am vazut ca molfaiam manuta stanga... Si tot am molfait la ea vreo 15 min. Pur si simplu adorabil. Aaaa, si avem niste falcute...graseeeeee! Nu mai pot de dragul lui - seamana cu ta-su leit.

In rest, v-am pupacit pe toate

Sabina, 35+ cu Nicklas
sa-ti traiasca grasanul, mai ai putin si o sa te bucuri de el

cristina si bebe in burtica 32+sapt

Mergi la inceput