Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010(136)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Alexuza felicitari pentru bubulina grasulina! Ai vazut? Sperai tu ca ajungi vremea asta? Si inca vreo 2 saptamani de-acum incolo? Felicitari si pentru semnaturica noua! Numai vesti bune de la tine, mai putin treaba cu auzul... Nu prea-mi place treaba asta...

Office daca nu trece cu no-spa si uscosin si burtica se face tare tare, fa o vizita la camera de garda, macar sa dormi bine!

Cristina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Chichiuta esti o scumpete

Office iti tin pumnii sa fie bine. Da-ne de veste daca ne faci o surpriza frumoasa!

34+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Citat:
citat din mesajul lui simona24

donna, bine ai revenit si lasa mai usor treaba!!

simona cu matei 33+

si eu. Stai linistita, azi n-am miscat un pai, ca m-au lovit toate belelele, am zacut toata ziua. Pe tine ce te supara? De ce ai fost molesita?

Donna 32+ cu

pai ma simt asa de la caldura... azi am si gatit... si de cateva zile ma trezesc cu mainile si picioarele umflate... parca as avea niste carnaciori in loc de degete...
plus ca mai e si situatia de la maternitatea giulesti, care m-a lasat cu gura cascata....

simona cu matei 33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Chichiuta esti o scumpete

crina cu VERONICA ELENA

ba tu ba tu!

Cristina 33+

Mergi la inceput

Noapte buna dragelor
Am sa incerc sa fac si eu nani caci astazi m-au epuizat durerile astea de burtica.

34+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona24

mai3, imi place tare mult opera de arta din camera buburuzei tale! e frumos si ce bine sa ai asa talent....

simona cu matei 33+

multumesc asta e de la primul apartament ca acum nu m-am mai incumetat sa ma cocot la desenat

donna nu iti pot spune exact valorile ca dosarul e in alta camera si abia m-am proptit in pat stiu insa ca erau normale ca le-a foit dr si le-a comparat si cu un tabel.

am terminat si tura 2 de calcat si parca am arat asa sunt de obosita

-----

Mami de roza + 34 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Oare ce fac fetele noastre la intalnirea aia lunga? S-or fi imbatat!

Cristina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Heloo fetele! Ne-am adunat si noi de pe drumuri! De la intalneala am venit pe la cinci jumate,dar am fost la strand!
Am pus cateva poze in album,chiar ultimele de jos(nu is in albumul meu)! Trei poze au iesit mai intunecate,nu se vede mare lucru,dar nu stiu sa le "luminez". Oricum ne-am simtit bine!!

Ana32+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Oare ce fac fetele noastre la intalnirea aia lunga? S-or fi imbatat!

Cristina 33+

No sa stii ca beuram numai limonezi,tu!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Heloo fetele! Ne-am adunat si noi de pe drumuri! De la intalneala am venit pe la cinci jumate,dar am fost la strand!
Am pus cateva poze in album,chiar ultimele de jos(nu is in albumul meu)! Trei poze au iesit mai intunecate,nu se vede mare lucru,dar nu stiu sa le "luminez". Oricum ne-am simtit bine!!

Am vazut pozele. Ce de burtici frumoase!Va dati seama ce interesant ar fi sa ne facem o poza cu cat mai multe fete de pe forum, toate gravidute.....
Ma bucur ca v-ati simtit bine. Aratati foarte bine toate.

Acum chiar ma duc la nani.

34+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput