Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010(136)
Raspunsuri - Pagina 12
alexuza spune:
BUNA SEARA BURTICI 
Astazi am fost si noi la dr , unde am aflat ca domnisoara se lasa asteptata , nu prea are de gand sa vina deocamdata . Incepusem si eu sa ma duc la bucatarie si sa imi iau de papik cu gandul ca sa o fac sa vina sapt asta ca nu prea mai rezist , si o intreb pe dr ,fara sa ii spun ce am facut eu ieri si astazi (am umblat putin prin casa) , daca ma mai pot plimba si imi zice sa mai stau cumintik pana pe 31 ca ea intra in concediu de marti
, DECI stau in continuare in pat
, urechile astea ma supara pt ca nu mai aud f bine ... oare o fi normal ?
Felicitari tuturor celor cate au schimbat astazi semnatura 

PS : are bebelina 3 kg 
Burtica de
36 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE 
Fistiq spune:
Alexuza, te felicit pt gargarita maricica!
Asta e rasplata pt tot efortul de pina acum. Inca putin si o sa va si intilniti
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 33+
donna79 spune:
Alexuza felicitari, ce mare e galusca ta!!! Stai cumintica in pat ca mult a fost, putin a ramas.
pt urechile dureroase.
Sabina am vazut ca si tu ai ditamai flacaul, bravo.
Sper sa creasca si galuscutul meu la fel...
Donna
32+ cu 
donna79 spune:
Inca mai scrasnesc din dinti... mi-am facut singura injectia in mana stanga, ca picioarele nu le mai pot folosi. Maine dimineata iar ma duc la Fundeni... am trecut la vizite saptamanale vad
, in curand or sa ma dea afara de acolo.
Donna
32+ cu 
crina-s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Crinuta el da ca n-a rezistat sa se uite la Tv si s-a dus sa se implice. Dar eu? ![]() Cristina 33+ |
Tu pentru ca m-ai ajutat cand am avut nevoie fara sa ma cunosti, sunt o straina....... Se vede ca e o trasatura din familie.

34+

crina
cu VERONICA ELENA
crina-s spune:
Alexuta ce fetita mare...3kg! Lasa ca e bine sa stai cat mai mult, e bine pentru bebe. Esti oricum pe ultima suta de metri.
Ce semnatura frumoasa!LUna a 9-a....felicitari inca o data!

34+
crina
cu VERONICA ELENA
office spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sabu_dk
You got PM Btw, 6 zile?? Cum te simti? ![]() Sabina, 35+ cu Nicklas |
Nu am primit PM
...Am niste contractii acum fetelor de numa' numa' ....

Mai stau putin si daca tot continua ma duc...Tina,
cu Mihai Alexandru
(37+) si mamica de Iulia Maria
(24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza BUNA SEARA BURTICI ![]() Astazi am fost si noi la dr , unde am aflat ca domnisoara se lasa asteptata , nu prea are de gand sa vina deocamdata . Incepusem si eu sa ma duc la bucatarie si sa imi iau de papik cu gandul ca sa o fac sa vina sapt asta ca nu prea mai rezist , si o intreb pe dr ,fara sa ii spun ce am facut eu ieri si astazi (am umblat putin prin casa) , daca ma mai pot plimba si imi zice sa mai stau cumintik pana pe 31 ca ea intra in concediu de marti , DECI stau in continuare in pat , urechile astea ma supara pt ca nu mai aud f bine ... oare o fi normal ?Felicitari tuturor celor cate au schimbat astazi semnatura ![]() ![]() PS : are bebelina 3 kg ![]() Burtica de 36 + EMMA ANTONIAIN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE ![]() |
Felicitari pentru grasunica!

Tina,
cu Mihai Alexandru
(24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
office spune:
Sabu_dk, am primit PM scuze, dar nu functioneaza. Mai incerc!Multumesc frumos!
Tina,
cu Mihai Alexandru
(24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png