Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010(136)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicopic

Tanamera, profiterolul tau arata intr-un mare fel..
Da-ne si noua reteta
Mercic

Nico, burtica de 35+

Nu e mare filozofie,e pachetul de la dr. Oetker.E tare simplu de facut,nu sunt eu foarte mare gospodina sa fac prajituri complicate.

30+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Clary, vazut pozele cu comoara ta. Frumoasa foc!!!! Sa va traiasca si sa va bucurati sanatosi de ea!!!
Abia astept sa o tin si eu pe a mea in brate...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 31+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 5 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Mihaelka imi place tare mult numele Petra,e foarte frumos.Cum de faci cezariana,poate ai scris in trecut,insa nu am retinut.

30+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpatricia spune:

Buna rog si eu administratorul sau cineva sa ma ajute sa ajung si eu la pozele bebeilor ce trebuie safac cum imi fac album ca nu reussec si astept userul si parola cum intru in poze va multumesc
In rest crestem mari si voinici miane intram in sapt 32 mai avem putin si tinem mogaldeata in brate

graviduta32+ bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Crinuta ia si stai in patut si daca nu trec contractiile mergi la medic.
Eu m-am oprit din calcat ca ma doare spatele de mor. Trebuie sa ma bag la un dus ca e complicat pe caldura asta sa calci cu abur. In vreo 2-3 zile sper sa fie toate aranjate si pregatite.

Va salut si eu pe seara asta ca ne apucam de asamblat caruciorul. Ne citim pe maine, aveti grija de voi si de -lusi.

Klarisse graviduta 32+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

TANAMERA de prin luna a patra sunt "arestata la domiciliu" datorita placentei joase care nu s-a mai ridicat deloc. Asa ca cezariana e singura solutie. Pana atunci...cat mai mult repaos la pat, medicamente si speranta ca va fi bine.

36+ PETRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Eu m-am oprit din calcat ca ma doare spatele de mor. Trebuie sa ma bag la un dus ca e complicat pe caldura asta sa calci cu abur. In vreo 2-3 zile sper sa fie toate aranjate si pregatite.

Va salut si eu pe seara asta ca ne apucam de asamblat caruciorul. Ne citim pe maine, aveti grija de voi si de -lusi.

Frumos carutul. Nu mai stiu daca ti-am zis
Merci de incurajari!

34+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

si eu is rupta de saliiii chiar daca am stat jos. abia am termiant un sfert de calcat da' azi ma mai odihnesc ca nu ne grabeste nimeni. have fun cu carutul

-----

Mami de roza + 34 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Ce burtici ocupate si harnicute! Ale mele sunt pe sirma.
Am constatat ca am uitat un asternut pt patut, pt ca era depozitat in alta parte. Eh, il mai las ca si asa mi-ar mai trebui un rind si le voi spala impreuna.

Acum ma chinui sa gasesc o masuta de infasat mobila, am gasit dar la niste preturi...

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Dragelor ce harnicute sunteti!Klarisse gata hainutele lui bebe?

Chichiuta toata stima pentru tine si sotul tau!Sunteti intr-adevar un exemplu de omenie!

Tanamera ia da-mi mie profiterolul ala ca vad ca fetele comenteaza ba ca nu le place, ba ingrasa.....eu ador ciocolata

Magdy ma bucur ca esti mai bine!

Noi astazi am avut contractii dureroase si nu m-am dat jos decat la baie.Maine daca imi e tot asa ma duc la dr.

Mai stiti ceva de Nike?

Alexuta esti bine?Ce mai fac urechiusele?Mai dor tot asa rau?

Seara linistita dragelor!

34+

crina cu VERONICA ELENA

Crinuta el da ca n-a rezistat sa se uite la Tv si s-a dus sa se implice. Dar eu?

Cristina 33+

Mergi la inceput