**LMA zmeurici de iulie-aug.09 (46)**
Raspunsuri - Pagina 5
laura.s spune:
Giova, la multi ani, sa fiti fericiti si sa va bucurati unul de altul si amandoi de minunile voastre!
abia acum am vazut
"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."
Laura, de Sara-Ruxandra (13.08.2009)
laura.s spune:
Dariaioanaxx, de unde ai luat capsule Hyland's?
"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."
Laura, de Sara-Ruxandra (13.08.2009)
Giova spune:
Laura mersi.
Tocmai a luat sotul remediul si acum cauta lapte. eu ii dau zilnic pobiotics. azi vad ca doar odata a facut, si a papat branzica de vaci cu banana si afine, la pranz 200 gr dintr-un borcanas. ce-i gatesc eu nu vrea. acum vom vedea ce-i mai dau.....
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
ayda_m spune:
Buna fetelor!
La multi ani tuturor sarbatoritilor...n-am mai intrat de mult..
La multi ani sarbatoritilor de ieri Bryce Mihai si Ioana Teodora si sarbatoritei de azi Natalia Maria
Eu sunt tare amarata..., Andreea e in spital la Grigore Alexandrescu...de cateva zile i-au iesit niste bubite care s-au cam marit si erau pline de puroi,facea febra mare de 3 zile..cand a vazut-o dr ei azi dim ne-a trimis de urgenta la spital si au internat-o...i-au facut inciziile pe viu fara anestezie si i-au scos puroiul...a plans mititica de nu mai avea forta...eu nu am intrat ca nu as fi rezistat...a stat sotul cu mama sa o tina de manute si picioruse...si nici nu pot fi langa ea acum..e mama...nu as putea sa o ajut ca nu am voie sa o tin in brate...nici n-as avea loc in acel pat de o pers sa stam amandoua...off si e asa de greu fara ea...si febra nu-i mai scade...ca nu se punea probl sa o tina azi acolo dar cand a vazut ca tot face febra si nu scade...a avut si scaune moi ieri....
Se pare ca a fost intepata de o insecta ceva si a contactat apoi microbul...nu stiu dc de pe afara sau insecta respectiva i-a transmis-o...
Acum e pe antibiotic si pe perfuzii..Doamne, mi-e asa mila de ea...nu mai pot, am plans toata ziua...dar tb sa fiu tare pt bebe din burtica si pt ea...cand ma vede ca plang plange si ea.
Conditiile din spital tare urate...e prima oara cand ajung la spital cu ea...salaone mici, paturi inghesuite...mizerie,galagie...groaznic.Sper sa nu mai fie nevoie sa mai ajungem vreodata la spital!
Sper ca maine sa o iau acasa ca nu mai pot...
Va pup si revin...
Ayda33+ + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
elenada spune:
Ayda imi pare asa de rau pentru Andreea. Mititica ce sufera. Ii doresc insanatosire grabnica si sa vina repede acasa iar tie mami iti doresc multa putere. Te imbratisesz.
Giova multi ani fericiti de casnicie iti doresc de acum incolo. Piticii mei se intorc marti. Eu cu sotul plecam maine la munte si ne intoarcem marti.
Sanatate multa zmeuricilor bolnavioare
Pupici
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
[url=http://www.diaet-ticker.de] www.ketoforum.de/diet-ticker/pic/weight_loss/87240/.png" border="0"> [/url]
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
theea spune:
Buna seara am mai aparut si noi dupa o lunga perioada.
Urez si eu un calduros La Multi Ani cu multe bucurii si sanatate tuturor celor care au implinit un anisor
Aida multa sanatate micutei sa scape cat mai repede si tie multa putere
Multa sanatate tuturor zmeureilor bolnaviori
Nu prea am reusit sa mai citesc din urma din cauza de copil atomic.Nu sta o sec locului ,numai prostioare face.Merge bine singura ,avem 8 dintisorii si avem o maseluta care sta sa iasa.Vb mai mult bebeluseasca face pa ,se aplauda ,stie sa imi aduca mingea ,iepurasul cand ii zic .Cam atat despre noi, a si doarme un pic mai bine noaptea se trezeste o data pe la 3 cand ii dau apa si dim la 6 o alaptez si mai doarme vreo 3 ore.
De 2 sapt sunt parintii mei la mine asa ca mai pot respira si eu.Luni am fost si eu cu sotul dupa un an la film si tare bine a fost sa mai iesim si noi.
Noapte buna
cezara
Cornelia spune:
La multi ani fericiti, Natalia Maria!
La multi ani fericiti, Maya Raisa!
La multi ani fericiti, Marie Cleopatra!
La multi ani fericiti, Clara Maria!
Ayda, multa sanatate Andreei! Of, conditiile nu sunt cine stie ce, dar sper sa aveti parte de personal dedicat. Noi am fost tratati f. bine acolo, incomparabil cu ce se intampla in Constanta.
Giova, la multi ani fericiti impreuna in continuare!
pooh spune:
Ayda,multa-multa sanatate va doresc!!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Neata!!!Eu sunt matinala azi,fac bagajele,plecam seara la mare....Ufff,sper sa fie frumos,fara peripetii aiurea si fara copilasi/adulti bolnaviBalazs de 2 zile e la socrii,ca altfel nu reuseam sa impoachetez nimic,mi-e dor de el de nu mai pot,azi il aduc acasaGiova,la multi ani impreuna!Pupici,poate reusesc sa intru mai tarziuPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:
Maya Raisa -nora mea scumpa la vedere! sa cresti mare si sanatoasa si sa ai mult noroc in viata!
Cuscra draga, sa va traiasca minunea si sa va bucure in permanenta viata!
Marie Cleopatra si Clara Maria! sa cresteti mari si sanatoase si numai bucurii sa aduceti parintilor!
Neatza!
Haideti la o!
eu tot fara miros/gust sunt, dar parca nu mai sunt asa ametita ca ieri.
Edi e mai ok, aseara a facut un scaun mai tare, bea laptele de la Hipp si ii dau si la 2-3 ore remediul pt. diaree. Azi noapte a fost mai greu...se trezea si vroia tzitzi, si nu are voie 30 min. sa bea nimic.
Ma bucur ca e vineri si suntem 2 zile cu totii acasa!
Aseara iar a mers bine Edi, vad ca are zile...cand vrea si cand nu are chef. e asa simpatic cum se stramba si mimica pe care o face cand pleaca singurel, tot nu l-am filmat.
La ora 6 mi-a dat desteptarea fiu-mio...am adormit la 7:30 si la 8 eram sus ca sa-l pregatesc pe Marco pt. gradi.
acum gogoasha inca doarme, asa ca i-am pus mere la copt si supa la foc.
Elena, Cornelia, Pooh va multumesc.
Elena distractie placuta la munte, relaxeaza-te, caci de marti intri la foc automat.
Ayda of draga de Andreea...tare greu trebuie sa va fie la amandoua...bine ca e mama ta cu ea. Insanatoisre grabnica, sa plece repede si sanatoasa acasa, iar tu ai mare grija de tine, ca mai ai tare putin.
Theea felicitari pt. mersul singurel, pt. dintisori si celelalate progrese facute! sa iasa cat mai repede maselutza sa nu va chinuie.
super ca ati iesit in 2, profitati cat puteti.
Cornelia voi ce mai faceti?
Pooh super ca sta piticul la bunici. drum bun sa aveti, distractie frumoasa si sa veniti sanatosi si bronzati.
o zi frumoasa sa aveti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi