**LMA zmeurici de iulie-aug.09 (46)**
Raspunsuri - Pagina 20
emanouela spune:
neata fetele
dau ca piticul meu de la 6 e drepti
La multi ani! Vlad , sa cresti mare si sa fii sanatos
La multi ani ! Stefan
azi mergem la vaccin...cred, nu stiu exact ca sotul a facut programare la cabinet, normal vaccin dar na.....noi ne-am mutat din cartierul unde stateam si acum vom merge la alta unitate, om vedea
in fine, al meu pitic taraie cosul cainelui prin casa si cainele dupa el ca tare ar vrea sa doarma, e ca la nebuni. idem elena si nu stiu cum sa fac sa ii scot chestia asta cu asezatul in fund sau datul din picioare
Giova spune:
Vlad Alexandru! sa cresti mare si sanatos puiut mic!
Stefan Alexandru! Sanatate, fericire si noroc in viata!
si de la noi!
eu treaza d ela ora 7, Emanouela al meu vad ca ma lasa sa dorm cu o ora mai mult. daca as putea dormi de la 9 cand adoarme el ar fi boierime. dar trebuie sa pun mancarica la foc, sunt cu treaba, nu ca el.
Elena, Moni felicitari pt. puiutii isteti. si eu tot incerc cu Edi, dar numai nasul si gura le arata, si asta nu intotdeauna...eu zic ca e coincidenta...acum sa vedem...repetam zilnic prin joc, caci tare il amuza.
Elena eu numai pamant am in jurul ghivecelor. e mancat pe una din living si una din bucatarie. de fapt, sunt singurele la care ajunge.....de 3-4 ori/zi adun pamantul dupa el.
Ely-cta cresc si au tot mai mare nevoie de noi/bunici. acum sunt foarte curioasi si receptivi. te cred ca ti-e greu...o bona e cam cat o cresa privata. nasol ca sunt 2 bunici acolo si nu se pot ocupa de nepot.
si eu vreau sa-l duc la cresa privata, unde e si Marco la gradi...insa trebuie sa vad de un job ceva, ca altfel ne omoara sa-i tinem pe amandoi acolo.
Mie imi convine mai mult in colectivitate decat cu o bona. Bunicile din pacate sunt departe de noi, asa ca ne descurcam cum putem.
Inutsa of doamne prin ce ati trecut! ma bucur ca e ok acum Bia, sananate maxima si sa puna rapid la loc greutatea pierduta.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
anemona27 spune:
Neata mamicutze
Ce bine e acum,s-a trezit Alex la 5 a baut putina apa, apoi la 6 200 ml de lapte si se trezeste la 9.Ziua doarme o singura data doua ore, eu zic ca si-a facut program bun.
De mine chiar e bine dimineata si seara vin parintii mei si il iau pe Alex la plimbare,in felul asta fac ceva de mancare sau ma odihnesc.
Of,Inutsa prin ce ai trecut,nu inteleg doctorii astia care sunt superficiali,ca sa nu zic incompetenti.Sanatate multa va doresc.
mami fericita de baietel Alex
pooh spune:
Inutsa,ma bucur ca sunteti bine acum....off,prin cate a trecut saracutaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Si Balazs e matinal acasa....se trezeste dupa 7....dar la socrii doarme pana la 9-10Pfff,mor de ciuda,cand imi zice soacra....Si doarme si la amiaza cate 3-4 ore,cand acasa somnicul lui e de max.1.5Se simte ca e la curte acoloPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
noce spune:
La multi ani, Patricia!
La multi ani, Vlad Alexandru!
Sa cresteti sanatosi si buni si alaturi de parintii vostri!
Ely-cta, daca tu mai vrei un copil, asta inseamna ca faci Voia Domnului, ca-ti indeplinesti menirea pe acest Pamant si cine face Voia Lui este ajutat si binecuvantat. Lasa grijile lumesti, vezi de copii, de sufletele lor si ale voastre si restul se asaza. Si eu sunt singura cu Filip si imi doresc si al doilea si al treilea bebe asa singura. E greu, dar e frumos. Eu mi-am suspendat firma de cand eram gravida cu Filip si n-am de gand sa reiau activitatea prea curand, cred ca poti sa gasesti si tu o persoana de incredere sa vada de salon si tu sa vezi de copii. Cand sa-i faci, la pensie? Las ca se fac ei maricei si tu o sa poti sa-ti reiei treaba.
(eu nu l-am lasat niciodata pe Filip cu bunicii, chiar daca am incredere in ei, de copil ne ocupam noi parintii, asa simtim. L-am lasat o data cu mama o ora in sufragerie cu gandul ca eu sa dorm in dormitor, dar ce-am putut?)
Inutsa, imi pare rau ca ati trecut prin asa necaz. Bine ca si-a revenit draga de ea. Las' ca are timp sa mearga, nu-ti face griji
Pooh, sper ca ai terminat despachetatul. La asta ma gandeam si eu aseara, in loc sa stam locului in vacante sa ne odihnim, noi impachetam, despachetam, rezervam bilete, o gramada de treaba.
Cu rascolitul prin casa si noi suntem la zi, dar ce sa fac. Normal ar fi sa-l scot afara, in iarba, la copii, la leagane si in casa doar masa si somn. Dar daca l-am adus la 50 de grade imi asum si las copilul sa-si faca de cap prin casa. N-are multe interdictii, wc-urile sunt blocate, cosul de gunoi il sterg cu spirt des pentru ca oricum pune mana, prizele si cablurile acoperite cu mobila, doar cataratul incerc sa-l reduc ca sa nu mai cada. Mai nasol e ca in casa nu oboseste k lumea si uneori nu doarme la pranz.
Nu-mi place cum suna asta cu clubul scutecelor de la un an. Acum cand suntem mari si facem la olita si fugim de pempersi numai cand ii vedem, ba stim sa-i dam si jos singurei, ni se zice scutecosi?
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
Giova spune:
pai Noce nu sunt toti ca Filip al tau. Cam in jurul varstei de 2 ani, 2 si un pic se scapa definitiv de pampersi. atunci inteleg mai bine si isi pot tine cat de cat nevoile. doar dupa 3 ani jumate pot sa le tina mai multe minute.
ati gasit vacanta?
Pooh pai lasa-l mai mult la socrii, daca acolo se simte bine. asa te mai relaxezi si tu.
Anemona super ajutor ai. ma bucur ca e ok Alex. pe tine te dor sanii? cum stai?
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
ely_cta spune:
Noce,ai dreptate!Ma descurc eu,aseara eram un pic cam trista,dar mi-am revenit!Si eu imi doresc tot trei copii!
Azi i-am facut analizele lui David,i-a luat sange din vena!A plans un pic,dar si-a revenit repede!A dormit dus doua ore jumatate(foarte rar se intampla asta),acum am mancat si am vrea sa iesim afara,dar bate foarte tare vantul!
Fetelor,voi dupa masa de pranz,le dati un desert?Mancati un fel sau doua la masa de pranz?Noi mancam un fel si i-am mai dat uneori budinca de vanilie de la Nestle.
Zmeureii vostri dorm in casa sau mai dorm si in carucior?Eu am observat ca David,care dormea doar afara cand era micut,acum doarme mult mai bine in casa.Daca suntem in casa,mai prinde un somn si in jur de ora 18,dar daca suntem afara,nici gand!
mamica lui David Andrei(17 august 2009)