Poznasi 01-02.2004 - gata vacanta! uite ghiozdanul

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu nu reuseam sa mai vizualizez subiectul, ca altfel ma ocupam eu de locatia pe pagina.

Multa sanatate lui Andrei!

Noi suntem ok. Miercuri au fost in excursie la olarit in Arges. Eu nu am reusit sa deschid fisierul cu anuntul, am crezut insa ca e undeva pe langa Bucuresti si le-am dat acordul si banii fara sa stiu ce e cu excursia. Si surpriza, era de zi intreaga, pana la 7 seara. Pana la urma am aflat detaliile cand erau deja plecati. Alex oricum ar fi mers, insa pe Andrei nu l-as fi lasat daca stiam. Insa a fost totul ok, copiii s-au distrat foarte bine si s-au intors bine sanatosi.

Cam asta de la noi. In weekendul trecut am fost la Bran unde...a nins. A fost tare frumos, o zi de iarna in miez de toamna. Copiii s-au bucurat si s-au distrat. Am mers si la Poiana unde era si mai mare zapada (cand ma mobilizez sa descarc pozele din telefon, o sa vedeti voi ). Weekendul asta suntem casnici, ceva petreceri pentru copii si teatru.

Va pupam, spor la lectii si weekend placut!

Mergi la inceput

Offf, tot eu sa ma ocup de locatia pe pagina?

Ce mai faceti? Noi am avut un weekend ciudatel. Partea frumoasa, am fost la party -ul finutului nostru, excelent, si la teatru, Lampa lui Aladin, pe care il recomand cu caldura. Insa Alex are iar dureri de burta, nu gasim cauza, par sa fie numai gaze. S-a simtit foarte foarte rau, daca a zacut ea o zi intreaga. Azi am dat fuga la doctor si ne-am dus boi si am plecat vaci. Dar ma rog...e de urmarit.

In rest eu multa munca. Asa ca nu contati mereu pe mine sa tin subiectul in verva. Voi de ce nu ziceti nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Chiar nu stiu unde a disparut toata lumea de pe aici...Am mai ramas doi negrii mititei(de fapt doua negroteice dragalashe)...
Stiu ca nu prea scriam pe forum asta pentru ca zilele noastre se aseamana una cu cealalta si nu era nimic interesant...dar macar va citeam...
Acu unde sunteti?

Rox imi pare rau pentru Alex,chiar nu stiu ce ar putea fi.Sanatate multa printesei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

hello

acilea, acilea, ne pregatim de halloween

au inceput joi baietii hockey-ul; ei nu mai pusesera in picioare patine. joi, la prima ora au stat pe gheata cu bari ajutatoare si la a doua ora, ghici? zero bari; alearga efectiv pe gheata de zici ca-s nascuti cu patinele-n picioare; eu "pronosticasem" vreo 6-8 ore pana sa mearga usor singuri insa se pare ca baietii au o ambitie speciala....

pe toata lumea

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Felicitari Arturicilor...nici nu ma asteptam la altceva din partea lor.
In ceea ce ma priveste,Ioana...pot sa vin la tine?

Mergi la inceput

yeap

dar te pun pe gheata, la hockey, da?

mai e vreo doritoare?

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Eu si gheata avem o relatie speciala de antipatie reciproca, deci nu contati pe mine.

Bravo Arturicilor si succes la hochei!

Alex a inceput sa patineze anul trecut, a mers cu tati de 2 ori cate o ora si am avut surpriza ca apoi sa o trimit singura. Eu stau cuminte la mantinela si ma uit, desi uneori imi sta inima in loc sa nu pice in aglomeratie. E tare de tot acuma, a inceput sa faca si un fel de piruete. Cand facem pauza mai lunga, e cam stresata in prima faza, dar apoi o vezi cum infloreste pe gheata. Nu stiu cum e fata asta asa prietena cu sporturile, ca eu fug de ele cat pot (as fugi si de aerobic daca nu m-ar tine in forma cat de cat).

In rest nu sunt vesti prea bune. Fata nu e bine, tot nu stim ce are, mai nou nici eu nu ma simt ok. Si mai am si munca.

Diseara sedinta cu parintii...la gradi. Deci inca relaxare.

Mergi la inceput

Roxy, in forma cat de cat numesti tu cum arati??

Dar ce ati patit amandoua? Nu aveti si alte simptome? Poate e vreun inceput de raceala sau ceva;
sa fiti bine

A, baietii au inceput de ieri "studiul dirijat"; adicatelea isi fac la scoala lectiile.
Insa cum educatoarea le da saptamanal cuvinte noi, alea tot ptr acasa raman; ce e mai complicat e ca vrea sa le semnam in fiecare zi pe foiaia cu acele cuvinte cum ca le-au zis de 5 ori bine.

Am stat de vorba cu educatoarea vreo ora intr-o dimineata si am itnrebat-o cum sunt la scoala baietii (tinand cont ca acasa sunt nazdravani tare) si a zis ca sunt f bine insa ca au potential de excelent - si aici se referea la studiu. Ca cica sunt tare cuminti si e f multumita de ei.
Cat despre acel excelent e de inteles dupa cum zice ea ptr ca ei nu sunt vorbitori nativi de franceza si ca au de recuperat insa o fac f repede.

Au inceput, tot la scoala i-am inscris, o ora pe sapt de sah. Aveau mai multe activitati faine la care ii puteam inscrie insa sunt fix peste programul de lectii la care nu renuntam. Asa ca a ramas sa umplem singura zi fara lectii cu sah.

tuturor

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Bravo Arturicilor, si succes la lectii in continuare!

Noi am avut ieri sedinta cu parintii la gradi, si toata lumea era panicata si agitata cu scoala cum eram si eu acum o luna. Sunt asa linistita si impacata cu decizia.

Alex e ceva mai bine.

Mergi la inceput

Ce trist este cand constati ca de fapt,nu mergeti impreuna pe acelasi drum,ci parcurgeti acelasi drum mergand in paralel....

Mergi la inceput