Poznasi 01-02.2004 - gata vacanta! uite ghiozdanul

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

din ciclul "eu sint habarnam"
ma intreaba Matei azi dupa-amiaza, pe la ora 5: "deci eu de acum merg la scoala?"

frumos din partea Ioanei ca a zis un cuvint bun si copiilor care merg inca la gradi.
le zicem si noi succes si spor la acumulat cunostinte si la descoperit noi talente!

"sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M

Mergi la inceput

eu in primele sapt de scoala o sa lucru cu juma de norma, ca sa-l mai alint un pic, dar dupa aia, gata, il inregimentez la afterschool.
voi ce faceti: afterschool, cheia de git sau bunici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Da....sa incepem:incantare maxima pt azi,regrete ca n-a stat prea mult,curiozitate pt ce va fi maine!Tare ar vrea sa ia si o jucarie pt pauze...pt. ca ,desigur,a fost tare bucuros ,ca orice scolar,de pauza!Asa ca ,fetelor,cred ca noi am descoperit cheia succesului: pauzele luungi si dese
La noi va sta mama cu el atunci cand n-o sa putem noi.
Maine avem sedinta cu parintii...

cam atat,deocamdata!

Dalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

seara buna!

Citat:
citat din mesajul lui buli

Tania,
ce misto poze, si imi pare ca ati fost doar voi2, buna idee!

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Tania, super pozele, super plimbarea.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Citat:
citat din mesajul lui A_Iulia

Tania, frumoase poze si felicitari pentru decizie! Clar e una buna.

Multumesc pentru aprecieri...si eu sper sa fie cea mai potrivita alegere ....

La noi a fost o zi super-obositoare. Bibica pe cat de nerabdatoare era sa mearga la gradi , cand i-am spus in ultimul moment ca are educatoare noi, s-a pus pe bocit ca vrea la mine la serviciu, ca vrea oriunde, numai la gradi nu.... Era o aglomeratie .... s-a schimbat si directoarea, holul de festivitati e cumplit de mic si era aglomerat....trageam de rucsacel, pantofi etc. si cu ea bocind dupa mine...Intrun final am bagat-o in seama si pe ea, amintindu-mi ca anul trecut se connsidera ,,mare,, .. deh!! era la grupa mare si ,, tzancii aia mici sunt plangaciosi,,. I-am dat aceeasi replica si imediat a tacut...doar nu era sa dea exemplu negativ micilor bobocei(tzancilor) ...Dupa-amiaza mi-a declarat: ,,Azi a fost cea mai fericita zi, pentru ca am 2 doamne bune si dragute, dar nu stiu de ce ,,cutarica,, a spus ca-s urate?!!!''
Seara am plecat la colindat prin Carrefour-(ne-am dus la pomul laudat!) si n-am luat nici jumatate din rechizite. Am ajuns rupta de picioare si de nervi pe la 22:30 acasa si n-avem nicio felie de paine..iar nervi pe mine.... si ca sa ma relaxez, am intrat sa va scriu....

<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Noi ne bucuram de relaxare inca. Totul bine la gradi pentru amandoi.

Pauze lungi si dese insa necesit eu la munca.

Tania, , sa stii ca aceeasi poveste despre Carrefour am auzit si la mamici din Bucuresti. Se pare ca ieri era deja penurie.

Mergi la inceput

nimic nu mai ziceti, vad.
poate aveti cam multe betisoare de facut.
la noi azi e prima zi cu lectii, e interesant
o pagina de bete in diverse pozitii si un desen mic de colorat.
copilul a decretat ca nu poate lucra, imbracat, asa ca sede la birou gol pusca si comenteaza/scrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Spor la teme si succes la studiu atunci!

Noi cu programul obisnuit de gradi si tone de optionale. Aseara la 10 cand am ajuns acasa a trebuit sa facem tema de pian. Imi jucau transpozitiile alea in cap, a trebuit sa citesc ceva ca sa o ajut. Nu mai zic ca are de studiu si daca nu stau langa ea nu face. Dar canta asa frumos, are un cantecel nou super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli
[copilul a decretat ca nu poate lucra, imbracat, asa ca sede la birou gol pusca si comenteaza/scrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

hahahahahahaha

o, ce am patit noi ieri cu cifra 9.....

nu au facut-o la scoala pe motiv ca am fost cu ei la analize apoi cu Philip la o echo.

si au avut de croit la ea acas'.

la Philip a fost cum a fost insa la Yann......

el vrea sa ii iasa perfect! ca in exemplu

dupa 2 ore i-am aratat pe laptop (google search, word, etc) in cate feluri se poate scrie un 9 (trecusem demult de faza in care ii faceam cu pixul pe hartie cum stiu eu sa il fac pe 9)

el o tinea pe a lui; trebuie sa iasa perfect; un Oval si O linie; ambele PERFECTE!!!!!

pana la urma a lasat caietul pe masa si s-a culcat;

dimineata la 6 juma cine scria? Yann! nu i-am zis eu nimic (eu eram inca furioasa pe educatoare ca i-a pus sa faca acasa singuri descoperirea caligrafiei lui 9)

pana la urma i-am mai sters eu cu guma (va dati oare seama cam cum e o pagina dupa o mie cinci sute de stersaturi, fie ele de creion HB?

of, micutul perfectionist...

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

uau, ce departe ati ajuns - cifra 9, auzi :)

Matei s-a lalait azi o ora cu o juma de pagina de bete, a comentat intr-una ca e greu ca nu stiu ce si dupa ce m-a auzit vorbind cu Ovi la telefon ca nu ne mai putem intilni in oras pentru ca el mai are mult de lucru, a terminat in 5 min cealalta jumatate de pagina
tot cu creionul a scris si el, dar pentru ca si-a uitat penarul la scoala.

pe scurt, dupa doua zile: ii plac colegii, ii place mult invatatoarea.
nu ii place ca sint prea multe reguli si ca trebuie sa stea prea mult in banca.

Mergi la inceput