Ieftin de telefonat din Germania in Romania
De vreo douä säpt. telefonez cu 01015 in Romania pe fix cu numai 8 centi /minut si mai nou am väzut cä cea mai ieftinä ofertä este 0190031 cu 7.9 centi/minut.
1. 7,90 c 0190031
Call by Call Teledump
Call by Call 60/60 ohne Anmeldung
(Ortsgesprächsinfo)
3. 8,00 c 01015
Call by Call 01015
Call by Call 60/60 ohne Anmeldung
Dacä vreti sä vä convingeti intrati pe pagina aceasta:
http://www.billigertelefonieren.de/tarife/schnellrechner.php3
Raspunsuri
Crystinne spune:
Asta este super!!!!! Eu foloseam 01051 si plateam doar 15 centi pe minunt catre Romania si un cent in aceeasi localitate.
Multumesc mult!!!
roxanak spune:
Pentru mine, ar fi super, daca ar si functiona. Am incercat de cateva ori cu 01015, dar mereu mi-a venit tonul de ocupat. Voi pe la ce ore ati sunat si legatura e de calitate, sau paraie si baraie mereu?
Momentan si eu folosesc 01051 si merge perfect, chiar daca pretul e de 15c/Min.
tinatache spune:
seara e mai aglomerata linia insa daca te uiti pe www.teltarif.de sau pe link-ul de la Gabriela ai sa vezi ca sunt mai multi care au 8 centi/min cu Ro, chiar 7,9 centi, ii poti lua la rand pana gasesti linia libera. Mie mi se intampla f rar sa baraie, mai des se aude cu ecou dar atunci formez din nou si e bine.
Cristina, mamica cu burtica
Crystinne spune:
Din pacate asa este :-( Suna tot timpul ocupat prin 01015, am incercat doar de 2 ori, o data mai tarziu, pe la 23 si acum iar, dar tot ocupat este.
tinatache spune:
quote:
Originally posted by Crystinne
Din pacate asa este :-( Suna tot timpul ocupat prin 01015, am incercat doar de 2 ori, o data mai tarziu, pe la 23 si acum iar, dar tot ocupat este.
exact acuma am sunat acasa si a mers cu 01015... nu stiu ce sa mai zic...
Camelia spune:
Noi sunam, de regula, numai pe 01015.Nu ni s-a intamplat sa fie ocupat.
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
roxanak spune:
Cred ca depinde foarte mult de localitatea in care suni. Eu sun mereu in Brasov si acum un minut nu a mers deloc. Oricum voi mai incerca si sper sa reusesc.
Crystinne spune:
Pai cred ca de aia nu prindem noi liber ca vorbiti voi fetelor tot timpul si astia nu au decat o linie cu Romania
A fost o gluma
tinatache spune:
quote:
Originally posted by Crystinne
Pai cred ca de aia nu prindem noi liber ca vorbiti voi fetelor tot timpul si astia nu au decat o linie cu Romania
A fost o gluma
Mirunda spune:
eu cu 0190031 telefonez de vreun an de zile, nu am avut niciodata vreo problema, si este constant cel mai ieftin.
O adresa buna este si
www.billigertelefonieren.de
Toate bune,
mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".