Bv katalina,JuliaSM,princess! Hai bamboletta (182)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Michelle, eu pe bb l-am tratat ca in maternitate, acolo era spalat tot, inclusiv la buricut, in jur evident, i-am facut baie din prima zi acasa, dupa baita i-am dat cu spirt normal, ca i spital, nu mai pun ca nicaieri nu am gasit spirt de 60 de grade si cascau farmacistele niste ochi, oricum, la 8 zile a cazut buricutul, am continuat sa sterg cu spirt si acum e curat curat!
Rasfatul mare il are 1 data pe saptamana, facem baita cu ceai de baita si tarate de grau.
Btz, nasol, ce sa spun, mi se pare atat de ridicol sa trebuiasca sa explici ca trebuie pastrata igiena maxima cand intri in contact cu bb... Mie mi se pare ca nici nu trebuie sa spui oamenilor din jur, ar trebui sa se simta ei, cu toate astea eu am un dezinfectant de maini langa patut si o mai fac si io pe prostu' cu cei care nu sunt sigura ca s-au spalat pe maini.
Anca, si eu vreau tot cu ulei de masline, dar pt moment ii fac msaj cu un lapte de corp de la sanosan, si pt ca e vara inca il mai folosesc, l-am primit si vad ca e ok. Numai funducul e ranit la propiu.
Si bb meu a inceput sa planga cu lacrimi, sa se alinte ca se pliciseste, se face barbat

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Buna tuturor...
Pai...ce faci Bamboletta, asa ne-a fost vorba?? tu erai ultima pe listuta, eu eram inaintea ta... HEI... sa ai nastere usoara si bebe sa vina repede si sanatos, sa fie cuminte si vioi...
Eu tocmai vin de la doctora... Se pare ca raman ultima graviduta de pe aici... Colul s-a mai deschis putin, daqr inca nu e pregatit de nastere. Mi s-a spus ca mai de asteptat 1-2 saptamani... La bebele meu ii place in burtica la mami, iar de pe alta parte mami nu mai are rabdare sa il vada si sa il stranga la piept...Asta e, mai asteptam nitel, vine el cand vrea, sanatos sa fie.
Felicitari si noilor mamici si bun venit bebeilor...
Va

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 38+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
AMR 1+ si vine minunea de bebe

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Noi facem botezul pe 27 august, acusica si cumetria dupa inca o saptamana, ca sa nu fie prea mare balamucul pt bb.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Neata!
Fetele cu cezariana de ce va lasati voi sotii pe uscat cu lunile? Zau ca nu inteleg. Uterul e bine curatat la operatie si lohiile au durat putin la mine. Asa ca noi ne-am facut de cap dupa vreo 12 zile. La epiziotomie e cu cantec intr-adevar dar nici dupa aceea nu am asteptat 2 luni. Acum sa vad ca zau n-am nici o jena

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Otilia mie doctorul mia spus fara relatii sexuale 6 saptamani, ca e un risc mai crescut de infectii cica si lohii eu inca mai am ,putin dar mai am...

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

SAbina de Ramo si Bebe de Vladia la multe lunite!! sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!!

Felicitari Katalina! Bine ai venit bebe Victor Petru ! Sanatate multa!

Felicitari Princess, Julia! Sa va traiasca bebeii si sa fie sanatosi si cuminti!

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

salutare delfinariu!!! nu prea am mai intrat ca Andrei e colicos ziua si nu am timp de nimic. nici macar de dus. doarme 1 ora dupa masa dupa care urla 2, mananca si tot asa pana seara cand cade ca turcii la Plevna. am incercat toate siropurile posibile de pe piata in afara de Debridat. acum luam Infacol si la 12 am luat prima doza de colief. fetele care folositi Colief ati observat vreo imbunatatire la bb-i?

mamica fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui senty_mary

salutare delfinariu!!! nu prea am mai intrat ca Andrei e colicos ziua si nu am timp de nimic. nici macar de dus. doarme 1 ora dupa masa dupa care urla 2, mananca si tot asa pana seara cand cade ca turcii la Plevna. am incercat toate siropurile posibile de pe piata in afara de Debridat. acum luam Infacol si la 12 am luat prima doza de colief. fetele care folositi Colief ati observat vreo imbunatatire la bb-i?

la noi nu si-a facut nu stiu ce efect...mai bun vad ca e Debridatul...in schimb stiu ca Paula e multumita

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui senty_mary

la noi nu si-a facut nu stiu ce efect...mai bun vad ca e Debridatul...in schimb stiu ca Paula e multumita

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

debridatul asta e destul de tare...sa nu abuzati cu el...

la al meu nu i-a priit piersica.....e agitat de dimineata..nu plange dar se vede ca il doare burtica nu mi-a dormit mai deloc de dimineata
acum vad ca motaie in leagan...of piersica mi-a trebuit

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

salutare delfinariu!
stim ca noi n-am scris decat putin la inceput , dar v-am mai citit si acum vreau sa-mi inscriu delfinasul pe lista: Tudor Stefan, nascut pe 12 aug la ora 12:45, 33oog, 51 cm, la 39 de sapt.

deocamdata n-am lapte suficient si pt ca nu se satura ii dau LP completare, dar are niste gaze la burtica de vreo 2 zile se strange mititelul si plange, nu stiu de la ce, ca n-am mancat fructe crude sau legume, doar piept de pui, carne de vita, paine prajita, ceai, ciorbita de vita ieri si gris cu lapte. are cineva vreun sfat, maine abia vine pediatra sa ne vada.

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si multumim DD si de un bebita aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
tudorasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Senty, nici la mine Colief nu a facut minuni... Acum parca e mai bine cu Debridat.

Babiela, felicitari pt puiutul tau! Te asteptam mai des la povesti!

Bebeii au colici si daca sunt hraniti exclusiv cu lapte praf, nu numai cei la san. E bine ca incerci sa mananci sanatos, dar colicii oricum apar... Eu beau ceai de chimin+fenicul+anason, si se pare ca ii e mai bine bebelului... Pe langa portia de Debridat...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput