Bv katalina,JuliaSM,princess! Hai bamboletta (182)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Bamboletta tin pumnii sa ai o nastere usoara si sa vina bebe repede

Larissa credeam ca doar eu sunt exrem de pudica si nu vreau sa alaptez prin parcuri ...dar am gasit o solutie, merg in masina atunci cand mergem in parcuri care sunt departe de casa...cand suntem pe langa casa fugim inapoi la camera noastra

fetelor Matei a facut dupa urechiuse si pe sprancene niste cojite...oare cu ce sa il dau? cu crema de corp...cu ulei am incercat dar nu a pra ajutat sa incerc crema de galbenele de care zicea Racusor Melkfett?

si am mai facut o traznaie atat am tot cautat biserica perfecta pentru botez...pana am pierdut restaurantul, adica a rezervat altcineva in ziua in care vroiam noi ...nu stiu la ce ne-a fost capul doar trebuia sa rezervam si apoi sa cautam biserica...
mai aveam loc doar duminica...asa ca amanam cu 2 saptamani pana in 9 octombrie

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata si de la noi

O noapte tare calma am avut cu o singura trezire la 4,20 si azi a fost prima dimineata cand am dormit - ne-am mai scartait noi nitel intre 6 si 8, dar subtire. Sper sa o tina tot asa. Doar ca aseara a mancat Rebeca LP, adica un pic de titi si 90ml LP, ca mami secase. Uf! Incerc sa nu ma mai stresez. Cat mai e laptic ii dau. Macar 2-3 mese pe zi sa fie laptele meu si sunt multumita. Azi mergem la ORL sa vedem cum stam cu nasucul.

oana, pentru cojite nu trebuie sa te stresezi, cica ar fi normale.

Felicitari proaspetelor mamicute. Sa fie sanatosi bebelicii scumpi.

aelita, un mare
otilia,

Bebele vostru plange cu lacrimi? A mea are asa niste lacrimi mari si cand e foarte supi si plange mult i se aduna in gat si horcaie.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Adriana lacrimi inca nu avem dar chair ii spuneam sotului ca atunci cand or sa apara o sa ma doara sufletul si mai tare...cand il vad cum plange din cauza colicilor ...desi se pare ca Debridatul isi face treaba pana acum...

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Hai bamboletta! Doamne ajuta sa nasti repede si usor! Pun o vorba buna la Sfantul Nectarie pentru tine azi ( stie cineva prenumele ei?)
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#
Roxana-Georgiana

crispro, cred ca stiu de care, si bebelina mea e plina de bubite din astea marunte ca niste cosuri mici mici la pliurile de la gat.
Si vad ca s-a iritat si la coapsa sus de la scutec :( O dau doar cu Bepanthen. Oare pot sa o mai dau cu ceva la iritatii?

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui Victo

cristina, dar in brate sta cuminte sau se tot aduna de picioruse? ca at.poate ca e ca al meu , ca nu suporta sa stea sg. pe pat.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

exact asta vroiam sa va intreb, voi reusiti sa ii puneti in pat si sa adoarma singuri...sau ii adormiti in brate si abia apoi ii transferati in pat? ca la noi asa merge treaba
Matei adoarme singur doar in leagan

Noi 2...si Matei

Nici delfinasul meu nu adoarme singurel
Eu il alaptez in brate, dupa il ridic sa scoata gazele, il asez in pat la mine, ma intind si eu si iar il alaptez pt ca ii place sa adoarma cu sanul in guritza.

Am vrea ca de la 1 sept, sau dupa botez (5 sept) sa-l mutam in patut.Sa vedem daca o sa reusim

Am incercat si l-am mai pus in patutul lui, dar adormit deja in patul cel mare si de cele mai multe ori a dormit binisor.

Mami de Radu Gabriel 16.06.2010

asa fac si eu ca si Tina.... dupa papa, rasfat si nani la tzitzi...e bun somnifer tzitzi asta...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Michelle, Bepanthen folosesc si eu. Cica e bine sa stea cat mai mult la aer zona cu iritatii.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Si a mea a plans cu lacrimi cand i-a luat proba de la bubite pt stafilococ.. a durut-o mititica.
Noi tot nu am iesit inca afara, insa am vb cu sotul sa punem folie neagra in spate la masina sa pot alapta in oras.
Am vazut ca se poate folosi cu succes si wrap-ul pt alaptat in public.

rodyka, tu ti-ai confectionat unul, nu? Cum e?

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Am mai facut cateva modificari, la mine, Juliei i-am trecut copii si la Aelita 39+. Cred ca si Katalina la fel avea 39+ dar a trebuit sa ies la datorie asa ca am lasat-o balta.

Eu sunt cu comprese la sani, pardon pepeni. Am la fiecare niste galme de toata frumusetea. Norocul meu ca bb suge nu gluma, scoate aer, doarme, face kk si nani 2-3 ore. Ieri a fost boierie cu somnul ei asa frumos. Nici la bazaielile Elisei nu s-a trezit.

Fetele cu cezariana de ce va lasati voi sotii pe uscat cu lunile? Zau ca nu inteleg. Uterul e bine curatat la operatie si lohiile au durat putin la mine. Asa ca noi ne-am facut de cap dupa vreo 12 zile. La epiziotomie e cu cantec intr-adevar dar nici dupa aceea nu am asteptat 2 luni. Acum sa vad ca zau n-am nici o jena

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

oana, eu ii dau sa pape bine acasa inainte sa iesim si in parc ii fac biberon( din care cam refuza sa pape) iar daca nu se mai poate...spre final fugim spre casa. Noi de obicei avem si prieteni in jur in parc....dar oricum is pudica si nu pot. Iar schema cu masina mi se pare complicat mai ales acum pe caldurile astea.
eu pe bubitele mici de pe fata care apar dau cu laptic din ce ramane la mine si trec imediat (ii picur cu tzatzi pe fata)...fa si tu asa oana....iar ca o alta solutie poti incerca si cu acea crema de galbenele zisa de racusor. Eu o folosesc cu succesc la fundulet....are o piele suuuuuper de la ea si nici o iritatie.
Michelle e valabil si pentru tine.....eu uneori il dau cu laptic pe fata si preventiv... Se spune ca lapticul de mama rezolva orice problema a bebelusului.
oana, nu prea are legatura biserica cu restaurantul...fa rezervare la restaurant ca la biserica gasesti. Nici noi n-am facut rezervare la restaurant inca...oricum noi facem ceva f restrans....la biserica n-au chemat la ora 14. Dar de ce nu gasesti biserica, vrei sa intind eu niste antene?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello.

Felicitari Katalina
Hai Bamboletta

Fetelor eu nu stiu ce sa ma mai fac.Al meu un pogram tare nasol si-a facut: de pe la 5 doarme pana la 12 cu o pauza scurta de masa,apoi de la 12 pana la 2 aproape stam la titi,iar la ora 4 ne trezim.Pana pe la 5.30 iarasi chinuiala pe capu meu si cand dau sa adorm se trezeste sotul pt servici.Dupa incerc sa il adorm pe bebe insa ciu-ciu:caraie,maraie,urla,sta incontinuu la titi si tot asa pana la ora 5.Simt ca mor,nu stiu ce sa ma mai fac,nu mai dorm deloc,sambata dimineata am lesinat de somn.Am slabit 3kg in 5 zile de la nesomn,nu mai am timp nici sa ma spal pe fata,da sa mai fac curat si mancare.Vise

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput