Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

shines stiu inreg de vreo 2 ani
absolut de fiecare data cand o vad ma incearca niste emotii puternice
dragoste neconditionata , bariere intre specii sparte...

mami 14+ cu posibil
lumina si putere

si o stiu de mult..azi am cautat-o iar
e incredibil..mereu plang

Simo 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

il stiu f bine pe dr. dantes , am mers la el de la 18 la 30 ani.
am dus-o si pe mama tot la el...
insa am avut cateva nemultumiri legate de el , administrative in primul rand asa ca am renuntat.
oricum e un dr. f bun si esti pe maini bune. Reputatia ii sta in fata....

Dr. meu e aproape un no-name in Cta , am ajuns la el printro conjunctira fericita... e fff tanar dar pasionat de ceea ce face , deschis ... sper sa fie totul in regula la el pana la capat si dupa...

intentionez sa fac si al II-le aFIV peste vreo 2 ani ca sa nasc a Ii-ua maimutica pana in 35 ani

mami 14+ cu posibil
lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

si am in continuare o MARE PB cu constipatia : nu merge cu prune , nici nu compot de prune , ncii nu struguri+lapte , nici rosii cu iaurt,... nimik

mami 14+ cu posibil
lumina si putere
[/quote]

Legat de constipatie eu abia am scapat. Folosesc in paralel mai multe metode....

1. Dimineata pe stomacul gol o lingirita de miere cu un pahar de apa rece.
2. Multe fructe si legume in timpul zilei plus apa.
3. Forlax, este un laxativ dedicat gravidelor (ajuta la cresterea cantitatii de apa din colon si astfel scaunele devin mai moi, adica poti sa faci).
4. Ulei de in dimineata pe stomacul gol inainte sa manac si seara inainte sa mananc (vedeti daca nu va provoaca contractii, la unele gravide se intampla), este foarte bun si pentru omega 3 pe care il contine.
Cam astea sunt metodele mele, am luptat cam 3 saptamani cu constipatia, de vreo cateva zile ies si eu normal.

Codruta cu de 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ANDRI, daca tu ai incredere in doctor, e excelent! Nu trebuie sa fie vreun nume, si noi suntem tinere si uneori poate suntem de trei ori mai bune decit ”numele” mai batrine de la serviciu...

SHINES, super cu leul... Vreau si eu un leu asa!

CODRUTA, subscriu la ce-ai spus tu cu jurnalistii: daca ploua, vesti de rau despre ploaie, daca-i cald, aoleu, numai panica seamana, se bucura cind se intimpla ceva rau si scirma cu ardoare in rahat. O fi si-n alte tari asa, dar eu n-am vazut pe alte canale stiri ca ale noastre de la ora 5! In plus, la noi nimic cultural, nicio stire (sau vag) despre expozitii, lansari, evenimente. In alte tari sunt.

SHUBULINA, facusi jumari? Imi amintesti de bunica mea, zice: vai mama, si eu eram vomitacioasa in sarcina exact ca tine! Cu un copil nimic nu mincam! Doar jumari cu ceapa, cite un lighean :)Daca n-ai facut, du-te in piata si cauta slana simpla, sunca pe de spinarea porcului, din aia se fac (daca are si oleaca de carne e si mai bine).

Va pup,
Gabi, Ioana si bebe de 15s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

asa e andri, important e sa ai incredere in dr, nu cat de cunoscut e! Iar faptul ca e tanar...cu atat mai bine pt tine pt ca e mai atent.
Ce coincidenta! Si eu am dus-o pe mama la Dantes!. Din pacate nu-ti spun urmarea(fara vina drului insa)

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007 si 17+

Mergi la inceput

Codruta84 thanks.
nu de alta dar de o sapt sunt distrusa.
am notat Forlax (ca nu retinusem acum vreo sapt cand mi-ai spus prima oara si m-am dus la farmacie si le-am spus ca vreau un laxativ cu F si se uitau la mine ca la ozn)

miere mai bag din cand in cand si apa beau la greu pe zi... intre 2 si 2.5 L , tot timpul am baut multa apa

fructe inainte nu mancam deloc acum chit ca le indes cu degetu' si tot bag :pere verzi , prune ,compot de prune , rareori struguri....

manac usor , nu prajeli , carne putina si muuulte legume si cand ma gandesc cum sunt de o sapt nu-mi vine sa cred... am fost tot timpul o constipata dar in halul asta... never

asa ca ieri am citit toata ziua pe net si.... mi-am facut seara clisma cu apa calduta ..... a fost solutia extrema ca deja ma durea toata burta....

mami 14+ cu posibil
lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Fetelor ma uitam acum ne Picasa pe profilele voastre si la poze. Am vazut ca aveti ditai burtoacele chiar si cele care aveti sarcina mai mica decat mine.

Eu am 20 sapt si 5 zile si burtica mea aproape ca nu se vede, mi-as fi dorit si eu sa se vada, macar mi-ar da si mie cineva locul in tranvai .

O sa-mi fac si eu niste poze cu burta si le incarc pe picasa.

Codruta cu de 20+

Mergi la inceput

Codruta84 Forlax de care gramaj ??? ca e de mai muuuulte feluri .... si pulbere , pastile , supozitoarE?!?

mami 14+ cu posibil
lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ANKA_MARIA, m-am tot gindit sa iti raspund... Ai zis ca vrei sa nasti la Regina Maria. Doctorul la care merg eu, Conf. Dr. Poiana Nicolae, e si acolo, din cite stiu. Eu sunt multumita de el, cu el am nascut-o si pe Ioana, e profesionist, atent, responsabil si tine muuult la igiena clinicii. De fapt, pe mine m-a cucerit intr-un ajun de Craciun, pe 24 dec deci,cind m-au apucat niste dureri de burta (eram in 6 luni). L-am sunat si in doua ore ne-am vazut la clinica, pe care a descuiat-o special sa ma consulte, ca erau toti plecati. Doar ca nu bibileste, e cam pe fuga, iar relatia ce se creeaza e doctor-uter mai mult. Si te cearta daca faci prostii, daca exagerezi sau daca te ingrasi mai mult decit zice el.

Vorbim. Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Codruta cam asa e la prima sarcina, la mine la prima sarcina s-a vazut dupa 6 luni, ma refer vazut asa, prin haine. Iar de obtinerea unui loc in tramvai...nu-mi fac sperante, cred ca aveam 8-9 luni, stateam cu burta pe un barbat cred, statea jos pe scaun, saracutul de el, nu ma observa.
Asa am oroare de gentilomi astia care pandesc locurile in metrou, cred ca-s obositi dupa job, mai ales ca merg acasa sa faca papa la copil, curatenie, sa-i scoata in parc si sa le faca baitza. sau poate o bere la tv...nu stiu

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 18+

Mergi la inceput