Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

si mi-am schimbat si semnatura hihi.

................................................
14+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

asta si vb cu colegul meu de dim, ca se taie aiurea , la fel , peste tot , la toti , unitar , comunist.
sunt domenii ca sanatatea , pompierii , smurd .. unde nu ai cum si nu trebuie sa ai deficit de personal, sa nu dai salarii decente , nu ca infl in mod direct actul medical sau interventia la un incendiu sau inundatie, dar ca poate grija de maine isi pune amprenta in subconstientul acelui lucrator , ii fura gandurile si concentrarea. ..

sunt domenii unde-s ciorchine si poate inutil... gen functionarii ... in fine , deja ma aberez

mi se pare INUMAN , INJUST , DEGRADANT si INSULTATOR ca un om cu studii superioare si experienta , in porcaria asta de tara , public/privat/mixt/indigen/de import.. WHATEVER sa castige... sa spunem sub 1500 lei (care oricum e o suma infima) , nu mai spun in plus , cei in a caror mani iti pui viata ta , viata celor dragi , in mana carora pui VIATA pur si simplu

mami 14+ cu posibil
lumina si putere

Mergi la inceput

ma oripilez , ma intristez , ma sochez la propriu cand vad sau aud de fluturasi de 400-500-900 lei....

e inuman, e aberant .... e o condamnare sa pui un om , o familie sa traiasca cu banutii astia..
nu mai spun ca au anuntat ca 50,000 oameni au fost disponibilizati (le-au fost facute formele). Oribil. 50,000 de oamnei = 50,000 de familii afectate , 50,000 de credite , poate 50,000 de copii sau de parinti care nu mai pot fi ajutati... infiorator... infiorator...

mami 14+ cu posibil
lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andri sa inteleg ca nici al meu nu e bun? (750 lei) da stai sa vezi ca cica iese acu lista cu concediatii, si sefu s-a hotarat ca legea care proteja gravida e prost facuta si n-o s-o respecte. So... 750 lei going dooowwwnnnn...m-au apucat si burtile...

Sherbi eu mi-as face o lista cu clinici si as suna, avand in vedere ca vrei asa de curand e greu sa-ti zic cauta-l pe cutare acolo, mai ales ca nu stiu cine-i renuit si cine nu. Eu am facut la dr. Hai, medsana, spre ex.

Iubita mara stiu ca sunt oameni ca tine, de asta urasc eu generalizarea. Si uite, tu la randul tau cunosti oameni minunati - eu la un mom dat a lucrat intr-un spital, dar cu exceptia garzilor se cam pleca pe la 1 si ceva. Uite jos palaria si pt municipal, de fapt eu am auzit numai de bine despre sp. asta.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 18+

Mergi la inceput

haide ca astazi m-am aberat toata ziua.,..
daca m-ati lasat singurica aici ... cineva tr sa faca si nr de pagini sa sarim la un alt capitol ...

ufff... iar ati disparut toate....

mami 14+ cu posibil
lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Da fetelor, dar nu uitati si de profesori. Ce, ei nu-s bugetari? Dar se pare ca guvernantii de kkt ai tarii au decis ca romanii sunt prea multi si prea destepti si de aici decizia de-a le anula serviciile medicale competente si dreptul la educatie(ca, vorba ceea, la ce trebe?). Sora-mea si cumnatul sunt profesori amandoi, cu mastere cu 2 facultati....ei si ce? asta i-a ferit sa fie umiliti de toata sleahta de politicieni analfabeti? NU!
Mai, imi vine sa-i omor pe toti!! Si urmasii lor in ale politicii, ca si aia-s invatati la fel!!!
Gata....ma calmez...respir... ca nu-i face bine lui bb
Hai, nu vorbim mai bine de mancare?? eu am facut mazare cu pui

20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

andri sunt si eu pe aici

eu nu mai zic nimic.
al meu desi a invatat 12 ani sa ajunga unde e, acu are doar 680 ron.
asa k no comment.

eu am o stare asa de somn continuu
asta k m-a terminat ziua de ieri
deci cred k sapt viitoare voi dormi non-stop sa-mi revin dupa nunta

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 20+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

m-au sunat cei de la kika ca mi-au venit apicele.mananc o cirbita de rosii buna buna si plec sa le iau.abia astept

................................................
14+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

mai fetelor , intreb si eu... mai aveti si altele ?
ma iau neste bufeuri , neste calduri si neste traspiratii de numa-numa .... zici ca-s la menopauza de 10 ani .... waw ! ma minunez si eu !

mami 14+ cu posibil
lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

andri e normal...hormonii isi fac de cap
asta e... trecem noi si peste astea

Mara pofta mare.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 20+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput