Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (135)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Baietii acum sunt in drum spre Targu-Frumos! Matei va sta la sora si David la mama pana la sf saptamanii cand mergem si noi incolo! Sunt cam terminata de caldura si oboseala si sper sa-mi prinda bine pauza, cu toate ca ma voi topi de dorul lor!
Am fost la control! Sunt putin ganditoare... Fetita are 2773 grame! Masuratori in grafic, colul inchis! Se pare ca va trebui sa astept venirea ei! Ultima saptamana din luna dr e plecata din tara, dar dupa situatia colului nu voi naste in acea perioada! I s-a parut ca tibia stanga nu formeaza un unghi prea bun, si s-ar putea sa fie o problema! Mi-a zis sa nu ma sperii ca e foarte posibil sa se vada asa din cauza placentei anterioare si a "locului" unde sta! M-am dat viteaza dar vad ca ma cam cuprind indoielile! Am primi biletul de internare pentru orice eventualitate!

Mari Paun la multi ani!

Alina-Mirela 37+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

fetelor!!! ati vazut stirile???
pe mine m-a apucat plansu'... bietii bebei si bietele mame! ce vina au ei ca in Romania nu sunt conditii nici macar in spitale?! si deja sunt 2 copilasi raniti...

simona cu matei 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Ma uit la TV si plang... Ce nenorocire!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Da si eu ma uitam la stiri! Ce s-o fi intamplat oare? Saracutii bebelini si mamicute!

Cristina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna seara

Am supravietuit intalnirii cu cosmeticiana mea. A fost ingrozitor...pana si cand m-a pensat m-a durut...
Dar sunt mandra ca "dansa" este cheala, si o sa se simta mai bine...

Acum,cand am ajuns acasa,am vazut la TV nenorocirea de la maternitatea Giulesti... dumnezeule...cum e posibil asa ceva!?!nu-mi vine sa cred

Valentina32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Loredana ce carucior ai comandat?

Klari sa-l folositi cu placere! Foarte dragut, l-am vazut si eu! Si culoarea e super! E vreau sa iau portocaliu!

Cristina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Fetele mai cu experienta!!O intrebare!! Am vazut in Auchan termometru cu cap mobil de la www.bebebebe.ro/produse/aparatura-medicala/primii-pasi-8/primii-pasi-termometru-digital-cu-varf-flexibil-cod-r0916.html" target="_blank">
Primii Pasi. O fi bun???Nu am luat inca,am zis sa mai intreb sa ma mai documentez!!

Ana32+ Maia Elena lu' mama

eu am luat de la sensiblu termometru cu cap flexibil SENSIBLU la 25 de lei si farmacista a zis ca e foarte bun. dar vom vedea

cristina si bebe in burtica 32+sapt

O sa ma duc si eu la farmacie sa-i zic fetei aleia sa-mi arate si mie termometrul ala sa-l vaz si io!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

nu vi-l imaginati care o mare pleasca care va cadea si va face poc.

-----

Mami de roza + 34 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

ciai bre, nu m-am exprimat destul de plastic? eu nu l-am vazut la mine ca n-am ajuns atat de departe cu nascutul natural desi am stat 7 ore in travaliu, si mi-l imaginam ca un dop, nitel mai plat, asa ca de coca-cola galben si mucos. da' cand l-am vazut in realitate...it's a big one

-----

Mami de roza + 34 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Ce imaginatie avem,bre!!Si eu credeam ca arata ca un dop de la sticla,ca de aia ii zice dop,nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Sunt in stare de soc... au scos deja 8 bebelushi din maternitate, dintre care 6 arsi...

36+

Mergi la inceput

BOTOSEL ma bucur ca te-ai "rezolvat" la dansa!!Ai scapat de griji o luna!!
CHICHI,da bre, mi-era dor de tine!!
ALYNTA felicitari pt bebita sanatoasa!!E destul de maricica! Mai creste ea!!!
La noi e intuneric bezna,tuna,fulgera,bate vantul de rupe' si toarna cu galeata!!!Dar e atat de sufocant aerul ca nu poti respira! Sper sa se mai racoreasca dupa ploaie!!!

Bietii bebei si mamici din maternitatea aia!!

Mergi la inceput