Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (135)
Raspunsuri - Pagina 3
Klarisse spune:
L-am votat si eu pe bebita somnoros, tare scumpel e.

Am terminat cu calcatul pe azi
.
Ma simt asa greoaie, ma misc in reluare..parca a mai crescut si burta..
Klarisse
graviduta 32+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Mai3 da, Avent mi-am luat si de asta intrebam de cele de sticla..ma gandeam ca poate nu am facut bine. Parca ziceai ca la inceputul lui septembrie semnezi contractul cu Arcadia? ![]() Klarisse graviduta 32+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
da, dupa ce ma duc la dr meu la cabinet voi merge si la ei sa ma ia in evidenta. voi fi in 37 de saptamani
ai fost sa vezi cum e? noi vrem sa mergem saptamana viitoare.termometru - am avut de asta electronic, cu cap mobil, etc. si pe la 11 luni a avut baby o eruptie dentara combinata cu rubeola da' inca nu avea bubitele si nu stiam. pe termometrul electronic imi arata ca are 39.2 si pe cel adevarat, cu mercur, avea 40. dupa cel electronic nu as fi chemat ambulanta. dar am preferat sa ma iau dupa cel cu mercur si am chemat-o. si termometrul meu a coinci cu al lor. asa ca nu l-am mai folosit pe cel de fitze si tot cu cel clasic ii iau.
office nu te pot ajuta ca nu am experienta aici
be_one si tu gynipral? ce-ai patit?
-----
Mami de
roza +
34 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
be_one spune:
| citat din mesajul lui maitreyi be_one si tu gynipral? ce-ai patit? |
pai eu tocmai m-am intors de la dr si dl. col s-a mai deschis un pic. M-a chemat iar la control peste o sapt, ca dupa aia pleaca dr meu in concediu si a zis ca in functie de cum o sa fie atunci imi da sau nu Gynipral din asta. Dar n-am inteles cum mi-l da daca el pleaca, se pot lua direct pastilele?
Oana
33+ cu
si mami de Dimitrie
(23.10.2004)
maitreyi spune:
| citat din mesajul lui bebelu86 mi-a dat si nico mesaj bb e bine, azi a supt pt prima oara de la mami. 5ml masa lui pt o ora jumate. suge cu putere, oboseste si adoarme. am intrebat-o cum se simte ea si astept raspuns Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 20+ cu Natalia Maria SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
| citat din mesajul lui bebelu86 mi-a raspuns ca are mari probl cu alergiile, de aceea mananca doar 3 alimente. cica a mai slabit. ![]() dupa ce ca era bat, a mai slabit. Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 20+ cu Natalia Maria SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
Doamne ajuta!

-----
Mami de
roza +
34 s 

Slava Tie, Doamne!
maitreyi spune:
be_one clar nu era de plecat la mare asa
stai incet si ai rabdare pana saptamana viitoare si vezi ce zice. nu ma pricep la gynipral.
fetele am si io o intrebare. dupa ce am nascut marmotelu' a inceput sa imi miroase parul urat indiferent cu ce l-as fi spalat. probabil pe fond hormonal, etc. dupa vreo juma de an si-a revenit. acu vad ca iar incepe. ati patit asa ceva? nu stiu cum si cu ce sa il mai spal...
-----
Mami de
roza +
34 s 

Slava Tie, Doamne!
Klarisse spune:
Mai3 n-am mai ajuns noi acolo, dar a fost o cunostinta care naste la sfarsitul lui octombrie si a ramas foarte placut impresionata, conditiile sunt excelente.
Ce nu am stiut noi dar am aflat acum e ca daca vrei prelevare celule stem de la o firma externa celei cu care colaboreaza ei trebuie sa platesti o taxa de 200 de Euro..si noi deja am incheiat contractul cu Cord Blood Center..
..
Klarisse
graviduta 32+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Fistiq spune:
La multi ani Mari!
Buna seara si de la noi!
Tot cu shopingurile va ocupati? Ce senzatie placuta cind te intorci acasa si mai tai ceva de pe lista! Mie imi place si sa le intind si sa le admir.
Ne-a venit si noua patutul de simbata. Inca e impachetat pt ca trebuie sa facem niste mutari sa-i gasim locul potrivit. Miercuri ne vine si caruciorul 
Apropo de asta, am incercat sa comand de pe amazon si cica peste un anumit numar de kg nu fac livrari in ro. Ce porcarie!
Urmeaza sa trec si eu la spalat. Am asteptat sa le iau pe toate ca sa ma organizez mai bine. Simbata am cam avut niste contractii destul de dese si cam dureroase, asa ca am intrat de tot in panica. In primul rind ca nu sunt decit in sapt 34 si apoi ca nu am pregatit hainutele si ce mai e prin casa.
Oricum nu mai am curaj sa merg pe intuneric la baie, aprind de fiecare data lumina sa ma uit dupa dop.
Offf
Miercuri mergem la nasa noastra la ecografie. Nu e ginecoloaga dar are competenta in eco (nu de sarcina) si macar sa-l vedem cu totii si sa-l masoare pe acolo. Abia astept!
Intre timp el sughite nevoie mare, de citeva ori pe zi. Cred ca e cam lacom. Macar sa ia bine in greutate![]()
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 33+
Buburuza_10 spune:
Sunt sigura ca stiti melodia asta, dar eu o pot asculta la nesfarsit! http://www.youtube.com/watch?v=N-roGMGyFu0
Dedicatie speciala pt. toate burticile!!!
36+ 
ana_25 spune:
Doamne ajuta sa fie sanatos bb Sebastian!! Multa sanastate si lui Nike!!
Ana
32+
Maia Elena
lu' mama
be_one spune:
| citat din mesajul lui maitreyi be_one clar nu era de plecat la mare asa stai incet si ai rabdare pana saptamana viitoare si vezi ce zice. nu ma pricep la gynipral.fetele am si io o intrebare. dupa ce am nascut marmotelu' a inceput sa imi miroase parul urat indiferent cu ce l-as fi spalat. probabil pe fond hormonal, etc. dupa vreo juma de an si-a revenit. acu vad ca iar incepe. ati patit asa ceva? nu stiu cum si cu ce sa il mai spal... ----- Mami de roza + 34 s ![]() ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Da, ai dreptate cu plecatul...
Cu parul, nu stiu. Ai incercat ceva natural, cu zeama de lamaie, frunze de nuc? Zic si eu, poate il incarca mai putin
Oana
33+ cu
si mami de Dimitrie
(23.10.2004)

20+ cu