Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (135)
Raspunsuri - Pagina 19
LoredanaB spune:
Office, Crina felicitari pentru inca o saptamana adaugata!
35+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua 
ana_25 spune:
ALYNTA,LORA,LOREDANA, v-am trimis PM!!
FELICITARI fetelor care azi schimba semnatura!!!

Ana
32+
Maia Elena
lu' mama
LoraG76 spune:
Clary, e nostima si dragalasa foc bebelusa Bianca! 

Office, oare nasti tu inaintea mea? Vineri merg si eu la dr. sa vad ce zice, cat mai astept? Ca eu nu mai am rabdare...
Va las, ma duc si eu sa vad ce mai fac pe ziua de azi.
Fetelor din Timisoara, sa aveti o intalnire frumoasa si sa faceti poze!
O zi cat mai racoroasa va doresc!
Lora, mami de Iustina si 
37+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Office ce mari sunteti! Lora incearca pompita de nas de la "Primii Pasi" sau "Angel"(asta a recomandat-o Puiutza)! Alina-Mirela 37+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Eu am luat ieri aspirator nazal Stony Angel!!Pare ok,si a costat in jur de 5 lei.L-am luat din Auchan!! Vorba unora dintre fete! nu tot ce-i scump sau de firma e si neaparat bun! Acu' oi vedea eu,daca nu e bun,luam altul!
Ana
32+
Maia Elena
lu' mama
alynta27 spune:
Ana multumesc de PM! Cu voi imi amintesc si eu ce trebuie sa cumpar! Pompita mea veche nu mai are capurile, mi le-a pierdut cel mare! Am sa i-au una noua!
Clary ce fetita frumusica aveti! Sa va traiasca! Ce mutrite face ea! 
Alina-Mirela
37+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
LoredanaB spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 ALYNTA,LORA,LOREDANA, v-am trimis PM!! ![]() FELICITARI fetelor care azi schimba semnatura!!! ![]() ![]() Ana 32+ Maia Elena lu' mama |
merci
]pup]
35+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua
puiutza spune:
Neata' si de la noi...suntem treji de la 7.30, dar ne-am tot invartit in jurul cozii cum s-ar zice...
Am facut searching pe net despre produsele Avent sa vedem ce luam in final....mai trebuie trase concluziile.
Am comandat lenjerii de patut pt. BB Alex si pt. Bobi cu cars.
Azi schimbam si noi semnatura!
Doamne ce necazuri se mai intampla pe la noi frate! Ce dotari de 2 lei....chiar vroiam sa va intreb care dintre voi urma sa mergeti sa nasteti la Giulesti, ca nu prea am auzit pomenindu-se pe aici de maternitatea asta. Doamne apara-i si pazeste-i pe bebeluisii care se zbat inca pt. viata - parca nu era de ajuns ca erau prematuri....Doamne Doamne ajuta sa nu se mai intample in veci necazuri de-astea!
Ce bine e sa fii mai relaxat - cu hainitele pregatite! Mi-am luat o piatra de pe inima!
Poate reusesc sa merg la o piscina saptamana asta....de cand imidoresc..dar numai gura de mine.
Vreau si eu userul si parola pt. albumul cu pozele bebelusilor sa o vad pe Biencuta!
Clary sa va traiasca si sa va bucurati unii de altii o mie de ani de acu' incolo!
Intalnire placuta fetelor la Timisoara! Sa va distrati la maxim!
O zi racoroasa va doresc la toate!
Dana
35+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)