Confesiunile unei mame de baiat

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela-mari spune:

parerea mea este ca nu trebuie sa-#539;i faci o lista acum ptr. ca nu esti sigura ca atunci cand va mai creste acea lista va fi respectata,lasa-l cat mai liber fara liste,si daca el este fercit atunci sunt sigura ca si tu vei fi fericita.si eu am un baiat de 8ani si il las cat mai liber si l-am invatat cat mai responsabil,oricum ii iubim neconditionat,indiferent de ce ar face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Noua , ca parinti neramane sa traim din plin prezentul. Puii vor creste asa de repede ca nu vom constientiza in profunzime toate momentele. Timpul nu este de multe ori in favoarea noastra. Trebuie sa petrecem cat putem de mult timp cu puisorii, la varsta cand ai aceasta libertate de ai strange in brate cand doresti si sa ii pupi cat doresti de mult.
Sunt clipe gingase care nu se mai intorc si ne voim uita zin urma zambind, cat de frumos au fost toate si am facut tot ce ne-a stat in putere in calitate de parinte.
Cand esti cu minunile trebuie sa pretuiesti tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

prefer sa traiesc prezentul cu bucurie.


referitor la lista, nu prea ma vad nici in rol de baby sitter, nici facand menajul in casa viitoarei nore, ca ea sa stea mai mult cu copilul...

Mergi la inceput