Fluturasi de martie-aprilie 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticute
eu iar n-am somn, m-am trezit si azi-noapte sa fac pipi,parca si visam ca fac...noroc ca n-am facut pe mine, acum iar am greata......
madutza ce ma bucur ca este bebelina asa cum iti doreai si mai ales ca este bine. sa se nasca sanatoasa si la termen
hai ca parca mi-ai dat sperante, poate o sa vad si eu ceva joi ca o sa am 13 saptamani.

S-a intamplat minunea mult asteptata12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Felicitari, Madutza!
Fetele, mie mi-e grata rau aproape tot timpul, insa am niste pofte ciudate rau. Tocmai am mancat aripioare picante de la Mc Donalds (evident ca nu suntem adeptii fast food-ului). Eram in gara si abia ma tineam pe picioare. Cand am vazut Mc-ul, m-am inviorat brusc.

Mamica de Ana si de Tea, din nou 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Am schimbat si noi semnatura!
Pentru cine intreba de varsta de risc la care se pot pierde sarcinile, in cazul meu, cel 7 sarcini s-au oprit din evolutie intre 5 si 7 saptamani. Se pare ca in momentul in care intri in trimestrul II, riscul dispare aproape complet (sunt si exceptii, fireste, ca in orice domeniu).

Mamica de Ana si de Tea, din nou 7+

Mergi la inceput

medeea. si eu am observat ca am niste pofte ciudate acum... tot ce nu mancam inainte, vreau neaparat acum sa mananc. pana si cafea am inceput sa beau dar cu lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

beta 45147

deci in scadere

Mergi la inceput

sdcristian imi pare tare rau. nici nu am cuvinte, nu stiu ce sa-ti zic.doar sa fi puternica, optimista si sa ai puterea sa mergi inainte.

Mergi la inceput

cate saptamani aveai? ai vorbit cu doctorul? ce ti-a zis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Buna dimineata burticutzelor!

sdcristian imi pare foarte rau pt. BHCG in scadere. Sa-ti dea D-zeu putere sa treci cu bine peste aceasta perioada.
Of fetelor numai vesti rele Azi am plans ca proasta pt. bebeii care au murit la maternitatea Giulesti. Cred ca sunt mult mai sensibila de la sarcina si greturile astea numa nu ma lasa.

_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 7+

Mergi la inceput

anamira si eu la fel. mi-au dat lacrimile cand am auzi ce ziceau aia de acolo. si erau si parintii acolo, plangeau. nu stiu cum se poate intampla asa ceva in tara asta. tot ce este mai rau . si jegosii astia nu fac nimic pt sistemul sanitar , bine ca isi indeasa ei banii in buzunare. i-as impusca in cap pe toti. bine ca-i preocupa turismul, oricum si ala varza, si ii da bani la parasuta aia de Udrea dar spitalele nu le modernizeaza, mai degraba le desfiinteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Da Roxy din pacate acesta e sistemul. Mi se face scarba de tara asta si chiar mi-as dori sa am placerea s-o parasesc ca prea multa nesimtire si neajunsuri sunt. La toti prietenii nostrii care sunt plecati in afara le recomand calduras sa nici sa nu se intoarca acasa ca n-au nimic de castigat ci doar de pierdut. Mai nou nu e nimic sigur, iar nesiguranta asta te termina pe zi ce trece. O sa ajungem un popor de nebuni, drogati si criminali.

_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 7+

Mergi la inceput