Fluturasi de martie-aprilie 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Deea, bine ai venit! Prietena mea a fost f incantata de Andreea Vultur, mai putin de faptul ca nu da telefonul personal la paciente, sa poata fi sunata in caz de urgente...

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 13 + cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

mandreeac, flicitari pentru eco, hai ca in curand o sa afli si ce are intre picioruse.
Si mi-a placut la maxim ce a zis anaxena (sper sa nu confund) nu conteaza ce are intre picioruse, ca tot pipi face pe acolo

roxy, si la noi s-a racorit putin, chiar daca nu a plouat, acum sunt vre-o 25-26 de grade, iar alta data erau 29 pana spre 1-2 dimineata. Mai bate si vantul putin, e ceva mai respirabil aerul.

Parca ma intristeaza ca au inceput sa se micsoreze zilele. Deja la 8:30 sunt luminile aprinse pe strada, si acum ceva timp era lumina la ora 9 cand se culca Cristi.

Nu ma mai pot uita la stiri despre Giulesti, put si simplu nu mai pot

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Buna

Am scotocit mult forumul acesta si alaturi de prietene care sunt deja mamici dar si in ultima saptamana cand am aflat - cam cu intarziere ca voi fi si eu una. Habar nu am avut, deoarece in prima luna am avut niste sangerari pe care le-am interpretat drept un ciclu mai lesinat. De fapt, cica se fixa placenta :)

Ma cam ratacesc prin structura de forumuri si subformurui, dar am decis sa postez aici. Conform ecografiei sunt insarcinata in 10/11 saptamani.

Voi merge luni pt a efectua in dublu test pt sindr Down, la Medsana.
Daca totul merge bine, vreau sa optez pt dr Zguri Arben. Din ce am citit pe aici, este apreciat de catre actuale si viitoare mamici.

In rest, nu stiu ce sa mai zic.
Nu am avut si nici nu am deloc greturi, doar ca mi-e foame continuu si somn, dorm mult.

Bine ai venit! Incerca sa scri repede 10-12 mesaje ca sa scapi de moderare. Srie orice vrei tu in ele, doar sa treaca mai repede. Ne mai poti da datele tale sa te trecem in listuta: data nasterii, data ultimei menstruatii si DNP-ul.
Iti doresc sarcina usoara!

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

nu mai e nimeni pe aici? vb singura?

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Roxy, multumesc pt pontul cu elevit , chiar nu stiam
Mandreeac, spre fericirea mea si eu am noroc de o super dr desi e foarte tanara, are 34 ani, la prima nastere era inca rezident (datorita ei o am acum pe Bia) intre timp si-a terminat rezidentiatul o cheama Cristina Vladu ( a fost rezidenta dr-lui Filipescu).Imi place tare mult ca sta de vb cu mine de fiecare data si imi explica tot ce o intreb, pot s-o sun oricand si imi face ecografie la fiecare control . Tu cand mergi la urmatorul control?

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si +9

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Deci tot singura sunt pe aici ... va uraz un somn usor! Ne auzim maine dimineata!

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Neatza burticutze!!!!
se pare ca doar eu sunt asa matinala , dar un tzantzar a avut grija sa ma trezasca

Madutza_bra, aseara am dormit devreme si ca un prunc , daca s-a mai racorit ...altfel cred ca iti tineam companie

sa stii ca si pe mine ma deranjeaza ca nu am telefonul ei...ieri cel putin am cam boscorodit-o cand imi era rau....eu am un tel de la alta persoana din spital dar mi-a fost asa sa o mai sun cu nebunia de la ei....
am inteles, ea fiind scolita de Prof.Marinescu si apoi de dR. Ion ca asa procedeaza si ei....
totusi mai am sperante ca mi-l va da sau voi face eu rost de el

Anaxena multumesc de intentie !!!
insa pe atunci am cam 15 saptamani si sunt cam intre ecografii principale sa zic.....am inteles ca se mai face intre 16-24 morfofetala de trim 2.....eu eco fac de fiecare data cand merg la cabinet la doctora

ce nu mi-a dat mie sa fac este listeria????!!!!

nici elevit nu iau...analizele mi-au iesti normale , ce am ff mare si stiam dinainte de a ramane insarcinata este colesterolul 383
nu mi-o fi dat elevit pt ca eu m-am cam umflat putin....kg nu am luat multe vreo 3 ...insa cred ca retin apa ca ma simt asa pufoasa , de mi-a si scris pe fis...atentie la greutate!

Ina.clik bine ai venit!....te invidiez ca nu ai greturi
eu la prima sarcina nu am simtit ca sunt insarcinata decat ca imi crestea burtica....acum am trait toate mofturile de gravidutza din plin....imi placeau cele care ma apucau noaptea si nu ma lasau sa dorm iar ziua de la oboseala de peste noapte +somnolentza specifica eram zombii ca nu puteam dormi....ieri ma pot lauda si u ca am tras un pui de somn de vreo 2h pe la pran si cred ca-i al 2lea de cand sunt insarcinata

va las si eu datele mele
dn 22.09.1975...um 8.06.2010....dpn 8.03.2011...+ o feta Andreea -Stefania 14.12.1999

pup si sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete.
Deea, dr ta are si cabinet particular? Daca da unde si cam cit e consultatia?? M-ar interesa sa nasc la un spital mai aproape de casa. Eu stau in Drumul Taberei si dr mea actuala e la Cantacuzino..(unde nu sunt nici locuri de parcare si nici spitalul nu mi-a placut la prima nastere)
DanaMi, acceasi intrebare vreau sa-ti pun si tie despre dr ta. Unde are cabinetul si ce pret are consultatia (inteleg ca e la Elias care mi-e oricum mai la-ndemina decit cantacuzino)
Mandreeac, am avut si eu ureaplasma la a doua sarcina si streptococ B. AM luat eritromicina si zinat (pt ca nu trecuse). Oricum bb a fost ok, n-au fost probleme, desi am luat amindoi antibiotic dupa nastere imediat

Simona, mami de baieti David si Matei si 10+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Deea si vezi? nu esti singura matinala. Eu sunt deja la sv

Simona, mami de baieti David si Matei si 10+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Simonacip sincer nu stiu daca are cabinet .....citisem candva ca e la clinica Dr.Marinescu si face si Fiv....
dar o gasesti jos in centru de planificare de la maternitatea Giulesti....eu s-a nimerit sa merg numai miercurea la ea...deci miercuri este acolo....insa trebuie sa te inarmezi cu rabdare
a ce am gasit zile astea pe net , ca ar fi sau a fost la spitalul medlife....
acum ea mi-a recomandat toate analizele si DT cu eco si interpretare sa le fac la medlife favorit...
insa eu am refuzat, ca intamplator am auzi de 2 cazuri groaznice si ambele mamici facusera toate eco si analizele acolo....ambele sunt din dr. taberei....
sper acum dr. sa nu se botoseze ca nu m-am dus unde a vrut ea

o zi usoara Simona!!!!

Mergi la inceput